{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  højtaler skratter
 • #1   1. nov 2019 Hvis der er kommet ir på kobberspolen i bassen eller indvendige side af magneten, vil der være mindre plads til den kan bevæge sig hvilket ville kunne få den til at skrabe imod og lave mislyde.
  Jeg har også læst om kantophæng af gummi, som kan blive lidt slappe med tiden. Hvilket kan gøre det ikke sidder helt centreret længere, men det har været på meget gamle højtalere.

  Men ellers hvis der sidder potmetre til justering af diskant og mellemtone, kan de jo også trænge til en rensning med tiden. Ligesom på en forstærker f.eks.

  Det er mine gæt på hvad det måske kunne være.
  Men det med bassen er ret nemt at tjekke, ved at skubbe den ned forskellige steder og mærke/høre om den går imod. Den skal helst ikke gå imod, uanset hvor på membranen man skubber den ned.


 • Søren A
  Søren A Online Tilmeldt:
  jul 2019

  Følger: 13 Følgere: 13 Emner: 3 Svar: 286
  #2   1. nov 2019 Og du er sikker på de ikke havde den skade før de blev henlagt? har i 5-6 år haft et par Dali 2002 til at hænge i en rundbuehal/værksted hvor de har været udsat for fugt, meget høje og lave temperatur samt tonsvis af støv men knægten manglede så hentede dem ind og fik dem rengjort og de spiller ganske ok.
  Kobberspolen er lakeret så der burde ikke komme ir på den, kantophænget kan have taget skade, men det burde du sagtens kunne se hvis dette er tilfældet.
  Diskanter med magnetisk olie kan tørre ud (eller retter det vil de med tiden) det vil give et laver output og muligvis at den skratter det kan dog godt fikses med lidt fingersnilde, MEN det er jo ikke sikkert det er det der er galt med dine.
  https://www.simplyspeakers.com/ferro-fluid-speaker-repair-kit-mi-ff100.html
  https://www.first4magnets.com/applications/2016/01/replacing-the-magnet-in-a-speaker/


Kommentér på:
højtaler skratter

x