{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
872 visninger | Oprettet:

kim n
kim n
Tilmeldt:
23. okt 2007
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1

forstærker til cerwin {{forumTopicSubject}}

hey hifi´ere smiley

jeg har kigget lidt på at købe noget anlæg.

jeg er kommet frem til dette.

2stk
(link fjernet)

1stk.
(link fjernet)

men ved ikk rigtig hvilken forstærker jeg skal have.


jeg vil gerne fra bede folk der siger andre ting, som fx: køb brugt og at CV er dårligt. jeg har bestemt mig. så vil kun hører svaret på mit spørgsmål

på forhånd tak.
Kommentarer på:  forstærker til cerwin
 • kim n
  kim n Tilmeldt:
  okt 2007

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 1
  #1   3. sep 2008 (link fjernet)

  vil denne kunne trække det?


 • #2   3. sep 2008 den denon du har kigget på, den mener jeg ikk har pre out til din sub.....


 • #3   3. sep 2008 jeg kunne også foreslå noget af det gamle yamaha.! jeg har købt en m-65 effekt forstærker med tilhørende forforstærker. prøv at søg på DBA.dk..

  hilsen Torben.

  Alt handler ikke om NAD eller Denon og lign fra hfk. • #4   4. sep 2008 torben - nej men det må han jo lære på den hårde måde.. han har jo bestemt sig smiley

 • #5   4. sep 2008 Torben K...

  Yamaha er også godt, men hvis du kendte til forholdet imellen Cervin Wega og NAD, så ville du måske tænke anderledes. Når Cervin Wega skal testes, så bruger de NAD til det... og det er der en meget god grund til. NAD har nogle HELT anderledes Watt end de fleste og så kommer de godt kvallitets komponenter i deres udstyr istedet for at bruge penge på Design...


 • #6   4. sep 2008 Mads L : Der tager du helt fejl, NAD er langtfra bedre bygget og heller ikke med bedre komponenter, end andre mærker på markedet, tværtimod, deres strømforsyning som de praler af, er heller ikke noget at prale af.
  NAD har lavet 3 gode forstærkere, resten er ikke en bønne værd i mine øre, det drejer sig om NAD 3020, NAD 218 og NAD 208, de er meget anvendelige til hifi-brug, resten fra NAD er underlagt et kæmpe-reklame scoop..
  Hvis du læsr udenlandske Hifi-magaziner, kan du få bekræftet alt jeg skriver også..
  Her på siden, er der nogen som trænger til at få revideret deres opfattelse af Hifi-markedet, og så prøve at lytte og handle andre steder end Hifiklubben,...


 • #7   4. sep 2008 Michael G.

  Kunne ikke være mere enig med dig.


 • #8   4. sep 2008 Michael G.... Tjaaa du har da helt ret med at alle folk handler i HI-FI klubben nu til dags og ved ikke om det er sørgeligt eller en god ting at det er blevet så "ALM"... Det jeg har læst mig frem til og selv erfaret er at NAD er et solidt mærke og jeg har haft NAD i over 10 år nu og jeg har ALDRIG haft et eneste problem, med de forstærkere de har lavet. og jeg har haft helt fra den billige klasse og så op til dem jeg har nu. Der har aldrig været noget i vejen med dem på den ene eller anden måde og nu er det ikke fordi at jeg spiller stille smiley MEN vil gerne give folk ret i at NAD er blevet meget almindelig herinde og at det måske er mere eksklusivt at have LINN eller andre ukendte mærker. Jeg vil bare lige fremhæve igen at F.eks B&W´s 800 serie bliver testet sammen med NAD komponenter...

 • #9   4. sep 2008 hvad med en af vegas egne forsrtærkere.
  kører selv med deres 1.5kw2. lyder kanon!


 • #10   4. sep 2008 Cerwin... Jo det kunne man da SAGTENS... smiley Den er jo designet og bygget til de højttalere... Og prisen er da også fin..

 • #11   4. sep 2008 Mads L : Generelt er der jo ikke problemer med Hifi-udstyr uanset fabrikat, så længe det bliver behandlet på den rigtige måde.
  At du så har valgt at handle NAD altid, siger jo også lidt om, at du mangler at lytte til noget andet seriøst grej, at B&W bruger NAD til test, fortæller intet om, at det er specialt eller lign, B&W er ikke de eneste højttalere på markedet, og heldigvis for det..

  Tag låget af dit NAD grej, og så prøv at kig ned i andet grej i prisklassen, ja så er det tit at NAD er den lille i den sammenhæng, bare ikke når man læser i Hifiklubbens salgsblade..

  Men virkeligheden er en anden.


 • #12   4. sep 2008 Og forøvrigt, så kan hverken Linn eller mange andre mærker betegnes som ukendte, det er kun folk som arbejder i Hifiklubben, eller aldrig har lyttet til andet mere seriøst grej end Hifiklubbens indsnævrede program.

 • #13   4. sep 2008 der findes mange "Ukendte" gode hi end mærker man ikke lige kender til som nybegynder indefor hifi kategorien smiley

  Cerwin V : Jeg vil ikke anbefale en cw effektblok .. den er kun til fis og ballade , du får ikke meget ren lyd ud af dem som du eks gør ved 2 x nad 218ér smiley .. har selv en og bander mig selv lang væk for at have købt den smiley


 • #14   4. sep 2008 søren, jo lyden er da ren? selv om jeg stadig kører med lorte kabler osv, har jeg da sjældent hørt noget bedre.. ved så ik om det har noget med forforstærker at gøre smiley

 • #15   4. sep 2008 Søren J : Nu går man vel ikke just efter High End mærker som nybegynder eller??? Men kommer man kun i Hifiklubben, så ser man ikke andet, og bliver overbevist af deres prof. salgsgas..

  Cerwin V : Du mangler da vist at sammen ligne din CV effektblok med noget rigtigt grej, så opdager du hvad spille rent og detaljeret musik er..


 • #16   4. sep 2008 michael: d mangler vist at komme ned derfra, og slippe tanken om at cv kun kan sammenlignes med pa udstyr..

 • #17   4. sep 2008 Cerwin V : OK, du fortsætter bare i samme stil, snak som du har forstand til, men kom på besøg og lyt, og tag gerne din CW effektforstærker, så har jeg en 2x40W som trækker tænderne ud på den..

 • #18   4. sep 2008 Cerwin V .. hvis du kalder det ren lyd , så rens dine øre smiley .. det er jo en P/A Forstærker der er "lavet" om til Hifi som de siger smiley men det eneste jeg får ud af den er bad sound smiley så bruger jeg hellere min NAD c720 selvom den ikke har alt hva de skal have af power .. og der får jeg langt mere detaljeret lyd ud af mine CVér smiley

  Michael G . nej det er rigtig nok . men der findes jo også acurus som er et ganske fint mærke smiley eller eks Rotel smiley .. der er massere .. ja hifiklubbens "Proffe" ekspedienter har intet forstand på andre mærker end det de lige har i butikken smiley .. spurgte dem engang om en Acurus effekt blok .. de lignede et stort spørgsmåls tegn smiley heh ..


 • #19   4. sep 2008 Jack B : Vil man lege med og ofre penge, så koster det, vil man ofre penge på udstyr, så behøves man ikke tage til KBH : Esbjerg, Skive, Ålborg og Århus byder faktisk på ligeså meget som KBH..

  Og nej det er ikke barnagtigt, det er derimod træls at høre på de mennesker, hvor NAD/CV er verdens bedste, fordi de ikke har hørt andet..

  Tror også, at du har meget tilgode på det punkt..


 • #20   4. sep 2008 jeg er da godt nok ligeglad med din 2x40w.. og jeg har da aldrig påstået at jeg har forstand på det?!
  for fanden, som folk bliver sure over ingenting nu om dage, og tag da lige og hjælp ham med at finde en forstærker istedet for at snakke om alt muligt andet?


 • #21   4. sep 2008 det er min mening om deres effektblokke smiley .. og har flere kammis med mere forstand på hifi end jeg har som siger akkurat det samme ..

  det er jo en rimelig billig løsning til massere af effekt til fis og ballade .. men desværre dårlig lyd ..


 • #22   4. sep 2008 det må altså ha noget at gøre med om folk vælger cls eller ve... for alle snakker om cls er noget møg, og der er ikke ren lyd osv osv.. der er ikke mange ve anlæg herinde i forhold til cls, men jeg har godt nok ik haft andet end gode oplevelser med mine VE.

  angående forstærker til dig Kim, så køb noget som de ikke forhandler med inde på hifiklubben, for det er tydeligvis IKKE godt nok..


 • #23   4. sep 2008 MEN nok om det smiley ..

  Kim N : Jeg vil give lidt hva jeg har hørt ,, ville evt anbefale en forforstærker (link fjernet) & 1 eller 2 effekt blokke (link fjernet)

  andre der er imod det smiley ? så kom med kritik smiley


 • #24   4. sep 2008 Cerwin V

  Har cls 15 .. nu og har haft et par VE 15 på prøve .. kan ikke høre forskel på de 2 højtalere ! .. det er jo kritik det folk skriver , det må man jo tage til sig og høre hva de forskellige har at sige , det er der altid folk har forskellige meninger om forstærkere højt osv ..


 • #25   4. sep 2008 ja, er bare lidt træt af at folk skirver en masse pjat om ting, de aldrig har hørt før!
  der er sikkert meget skidt at sige om mit anlæg hvis man kigger på mine billeder.. men der jo utrolig stor forskel på lokaler, placeringer og jeg ved snart ikke hvad!
  så at sige det lyder af lort, uden rent faktisk at have hørt det, er noget pjat!
  detaljer er der masser af, skratten og mislyde er der intet af, i må sige hvad i vil!


 • #26   4. sep 2008 Cerwin V : Det er fint du er ligeglad, for du vil åbenbart ikke høre, så jeg syntes du skal spille videre..

  Og jo, vi giver gode råd, hvorfor købe noget skrammel nu, som ikke kan opgraderes på senere, og så starte med at tabe det halve af beløbet med det samme..

  Læs hvad vi skriver..


 • #27   4. sep 2008 Jack B: Hvem siger jeg er 39??

  Jeg har været det mest af vejen rundt, det er mit basis for hvad jeg skriver, og jeg tager gerne debatten op, og også en sammenligning ved et besøg, men der er aldrig nogen som dukker op..

  Det er fint at ytre sig, det gør vi jo alle, men når det kommer til stykket, så har de fleste hverken erfaring at øse ud af eller lign., men det flyver i luften med ubrugeligt vrøvl..

  De som kun skriver, uden at at have prøvet det ene eller andet, hvorfor skriver de??


 • #28   4. sep 2008 det er jo ikke nemt at komme og besøge dig, og sammenligne hvis man skal ha 80 kg anlæg med sig smiley

 • #29   4. sep 2008 Cerwin V : Nu går snakken på effektforstærker, så under armen med den, så giver jeg kaffe, sodavand, og øl til sidst, når du opdager at din effekt skal til salg smiley

 • #30   4. sep 2008 jamen vi kan jo ikke sammenligne med kun dine højttalere =)

 • #31   4. sep 2008 Cerwin V : Det er ikke højtalerne han vil sammenligne .. men Forstærkerne smiley

 • #32   4. sep 2008 altså, skal hvis jeg sætter dem til de fronter, trækker den dem jo til maks? =( tør jo slet ikke skrue så højt op smiley

 • #33   4. sep 2008 Hvilke fronter snakker du om, hvis det er mine, er der ingen problemer, mine egne effektforstærkere yder samlet 2x400w, så bare kom an...

  Og selvfølgelig kan vi sammenligne hos mig, at gøre det på dine højttalere ville være en dårlig løsning..


 • #34   4. sep 2008 philip . Ja det må han selv om. Jeg har haft yamaha siden jeg var 13, og syntes sku mærket gør det godt.
  Det måske ikke så udbredt som nad og denon og lign, men den forstærker jeg har kun, har sku ligeså mange kræfter bag sig som nad etc.

  Torben.


 • #35   4. sep 2008 Og undslyld Kim for OT...

  Er det en ny forstærker eller en brugt du har i tankerne, ved brugt køb kan du få meget mere for pengene...??


 • #36   4. sep 2008 min egen yder sjovt nok 2x 420 smiley

 • #37   4. sep 2008 Sådan en NAD C372 ville være kanon til den. så mangler der heller ikke power.

 • #38   4. sep 2008 mads L (skrev: de kan få en mur til at revne)

  hold KÆFT jeg var flad af grin! så er det satme en ringe mur HAHAHHA!


 • #39   4. sep 2008 Hej Kim N,

  Hvor meget har du tænkt dig max at bruge på forstærkeren ?


Kommentér på:
forstærker til cerwin