{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
339 visninger | Oprettet:

Input Selector Denon bamse {{forumTopicSubject}}

Hey Alle Hifi folk smiley

Nu driller input selectoren igen den står og skifter mellem to indstillinger men jeg tror at når den er blevet varm så gør den det ikke
kan der være noget om det? Er der nogle forslag til hvad jeg kan gøre? jeg er ikke typen der kan skille den ad og sådan noget.

Kenneth


Kommentarer på:  Input Selector Denon bamse
 • #1   20. sep Hvis du ikke selv kan, så send den ind til rep & justering, det kan vel ikke koste en formue.

 • #2   20. sep Brug omskifteren noget mere så der ikke lægger sig møg og belægninger på kontakt punkterne. Jeg har selv haft samme problem men lidt ekstra brug så forsvandt det.
  Skift du lidt frem og tilbage 10-20 gange om dagen i nogle dage, så tror jeg det forsvinder


 • #3   21. sep Jeg kan godt gøre dette mens den er slukket ikk?  Kenneth


 • #4   21. sep input selectoren er den ikke en elektronisk relæ på din Denon ?


 • #5   21. sep Jo det vil jeg mene

 • #6   21. sep Så skal den være tændt, men tror relæet trænger til rensning/smøring eller helt at blive udskiftet også derfor jeg anbefaler den kommer en tur forbi en med forstand på det.

 • #7   21. sep Ja ok men jeg har ikke nerver til at pille den fra igen nu står det hele som det skal og den er ikke bare sådan lige at flytte på. Men du mener at den skal være tændt når jeg motionerer knappen???

 • #8   21. sep Fedt nok mand 1000 tak Noname det har allerede hjulpet tror jeg

  10-4 og en skumbanan og bred ymer og knæhøj karse ALTID


  K.H.C.


 • #9   21. sep Har du også en Denon Noname??? Og hvad er det for en model???'


  Kenneth


 • #10   21. sep Nu har jeg motioneret den drejeknap nogle gange idag har slukket for den og så gør jeg det samme de kommende dage MEN en ting der er lidt pudsigt er at de lysdioder ovenover Input Selectoren hvor der står Tuner CD Phono og så videre de er faktisk lyserøde det passer godt til mig en rigtig lille prinsesse Ha ha smiley

  Jeg kan bare høre musik på mine B&O`ere via min Iphone (Bluetooth) på Tidal appen


  Kenneth


 • #11   21. sep Så har jeg lige pudset min elskede Denon bamse det har den fortjent den vejer god damn 30Kg og DET synes jeg er mega fedt


  K.H.C.


  profilbillede
 • #12   21. sep Omskifteren styrer et elektronisk kredsløb der tænder og slukker for relæerne.
  Hvis der er snavs eller belægninger på omskifteren så får elektronikken forkert besked om hvilken indgang der er aktiv.
  Jeg har ikke selv en Denon forstærker men princippet er det samme som i mange andre forstærkere.
  Om forstærkeren er tændt eller slukket gør ingen forskel da det du gør er at "slide" snavset væk.


 • #13   21. sep Ok fedt nok jamen så vil jeg slukke den når jeg gør det så den ikke bliver overbelastet eller sådan noget smiley


  Kenneth


 • #14   26. sep Hej Kenneth.

  Det er skisme da en super spilledåse, du der har anskaffet dig. En PMA-QS10mk2. Hvis jeg ikke husker helt forkert, er den fra sidst i 90'erne. Den er opbygget som en dual mono forstærker, hvilket vil sige, at hvert trin har sin egen strømforsyning, der hver er forsynet med 12.000 MicroFarad kondensatorer. Den er født med terminaler for Bi-Wiring, så hvis dine HT'er har to sæt terminaler, så håber jeg da du har benyttet dig af det.

  På det foto du har vist står dine kontrol knapper for bas, diskant og balance noget anderledes, i forhold til hvordan jeg vil sætte dem. De står forhåbentlig ikke sådan, når du spiller musik? Jeg mener den er opbygget med en volumenkontrol ala Baxandall typen, med permanent loudnes kontrol. Den lille trykknap der er over balance knappen, kan aktivere/de-aktivere tonekontrollerne. Tonekontrollerne burte du kun benytter, når du spiller nogle gamle plader, der ikke er ordentlig mixet.

  Hvis du har lyd i både venstre og højre HT, sådan som din balance står på foto'et, så har du monteret kablet til den venstre HT forkert. Så er det sat til højre udgangs terminaler beregnet for Bi-Wiring.

  Var det to eller flere lysdioder ved indgangs vælgeren, der stod og blinkede?

  NB; Når du nu har fået anskaffet dig en del skønt vintage grej, så burte du få dig et kursus i almen vedligehold af audio udstyr. - Det er ligesom med kvinder, at bliver de ikke serviceret ordentligt, så får man problemer, ik' !

  Hilsen Tommy.


 • #15   26. sep Nå nej men de tone cotroller står ikke sådan når jeg spiller normalt jeg pudsede den af så derfor kom jeg til at dreje på dem men den knap der hedder source direct virker ikke desværre Og det var to lysdioder der stod og blinkede og jeg kunne høre på relæet at den stod og skiftede konstant mellem to inputs men jeg tror problemet er løst ved at jeg har drejet på knappen nogle gange over nogle dage

  Kenneth


Kommentér på:
Input Selector Denon bamse

x