{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg ATC SCM7 MKII // T+A DAC 8 // VINCENT SV-700 10000

1.359 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Rank 1
Mand | 37 år | Oprettet: 28. nov 2010


Musikanlæg ATC SCM7 MKII // T+A DAC 8 // VINCENT SV-700

Prisklasse:
10000
Forstærker/reciever:
SV-700 fra Vincent Audio, Hybrid Integrated Amplifier
Intern struktur - afgørende for en fremragende lyd. For at minimere crossfeeds og opnå en bedre forvrængningsfaktor besluttede vi os for et konsistent symmetrisk design. I pre-amp 3 rør (1x12AX7, 2x12AU7) pr. Side arbejder til SRPP konceptet (Shunt Regulated Push-Pull), som behandler lydsignalerne, der giver en mere præcis bas og bedre ydeevne i mellem- og højniveau lyd. Strømforsyningen er som sædvanlig ved en 500 watt toroidal transformer. Panasonic kondensatorer leveres til enhver tid med strøm ved denne. Endelig forstærkning leveres eventuelt i klasse A- eller AB-drift med kraftige Toshiba-transistorer. De arbejder uden negative tilbagemeldinger for at bevare de karakteristiske træk ved rørlyd. SV-700-designen holder også til det typiske rørLine-design. Et elegant aluminium chassis med enorme køleflader giver indtryk af, at du nemt kan styre enhver lydforstærkning, der kommer fra denne enhed. Det eksklusive design er også yderligere perfektioneret af en fjernbetjening lavet af aluminium inkluderet i levering. SV-700 leveres med mange indgange til forskellige lydkilder. Der er 4 analoge indgange (3 RCA og 1 XLR) samt 2 digitale indgange (optisk og koaksial). Til tilslutning af optageenheder og eksterne forstærkere leveres en Rec-udgang og Pre-udgang. Det bedste fra begge verdener er tilvejebragt i lyd. Varm og glat rørlyd kombineret med transistordynamik og effekt. SV-700 leverer kraftfulde resultater på den store scene samt delikate lydoplevelser. 2 maxims helt afgørende i vores design af dette allround talent: Lyd og entusiasme.

Nominel udgangseffekt RMS / 8 Ohm: 2 x 100 Watt, RMS / 4 Ohm: 2 x 160 Watt

Nominel udgangseffekt RMS Klasse A / 8 Ohm: 2 x 50 watt

Strømforbrug: 350 watt (klasse A-tilstand), 150 watt (klasse AB-tilstand)

Farve: / Sølv, Vægt: 24 kg
Tuner
Cd-afspiller
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Højttalere
SCM7 er uden tvivl de bedste højttalere i testen. De har den bedste bas, mellem og top, og de enkelte dele af bandet er perfekt bundet sammen for at danne en uadskillelig helhed. Kolonner er faktisk utroligt konsistente, tillod ikke at finde ud af, hvor rækkevidden begynder, og hvor det slutter.


Når jeg kommer tilbage til det lavere område, må jeg sige, at på trods af den tilsyneladende moderering, men ikke tyndhed, kan ATC, hvis de kun rammer den passende optagelse, udtale en ret hjertelig, fuld lyd. Bas lyder godt på dem - du kan beundre dette instrument. Det er en eksplosion, men en masse detaljer om stringsarbejde, fingre, forvrængning


Nå kan du høre rummet, hvor musikerne spiller, hvad enten det er dæmpet "dødt" studie, hvor væggene er foret med et tykt lag filt, hvilket skaber et anekoisk kammer eller i stuen akustisk, hvor refleksioner fra skabelsesvæggene af atmosfæren ved optagelsen. Sådanne forskelle SCM7 kommunikerer godt.


Højttalere, der spiller meget konsistent, meget klart signal fra forstærkeren. Ganske usædvanlig opløsning af bas og mellemtone.
TV/Projektor
Ekstra udstyr
T+A DAC 8 DSD, fremragende D/A converter fra tyske T+A
Da T+A udviklede den oprindelige DAC 8 i 2012, var det producentens første dedikerede D/A converter. At kalde den for en succes ville være en underdrivelse af karat, for trods den relativt høje pris - som dog var helt rimelig - blev den en kæmpe salgssucces der solidt placerede T+A på listen over leverandører af verdens bedste digitalkonvertere.

High-end - i lyd, såvel som konstruktion

Mellem digital-kredsløbene og analog-kredsløbene findes endnu et kompromisløst træk: En galvanisk adskillelse sørger for at eventuel stel-støj fra digital-kredsløbene ikke på nogen måde kan forstyrre de analoge kredsløb. Teknikken benyttes ofte - således også i DAC 8 - til at sikre USB indgange mod en computers stel-støj, men i DAC 8 benyttes den altså til en komplet adskillelse af de to dele af konverteren. Dermed sikres det at de analoge komponenter har helt optimale arbejdsforhold.
Bemærkninger
Nye Rør Til Vincent
TAD-7025 / RT010 High Grade (ECC83/12AX7A)
TAD-12AU7A-C/ECC82 PREAMPRØR


Audiovector ''ZERO'' Compression højttalerkabel - Signature .

Supra Lorad A/B USB lyd kabel

Xindak RCA AC-01 (1 meter)

Supra Lorad Schuko strømkabel
Kommentér på:
Musikanlæg ATC SCM7 MKII // T+A DAC 8 // VINCENT SV-700
x