{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Computeranlæg pc speakers 10000

9.591 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

micma18 .
Mand | 41 år | Oprettet: 2. jun 2006


Computeranlæg pc speakers

Prisklasse:
10000
Forstærker/reciever:
NAD 310
Utrolig vellydende lille forstærker! Den er specificeret til 2x20w. og man er i hvert fald ikke i tvivl om at dette nok skal passe ;-) Men sådan er NAD jo. I 2 ohm kan den trække hele 80w. så man skal ikke lade sig snyde af det lille ydre ;-)

Cambridige azur 540A
Tuner
Cd-afspiller
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Højttalere
B&W DM601 S3
Fed lille højtaler, det kompakte kabinet og lille bas/mellemtone giver en kontant og præcis bas. Diskanten taler for sig selv, men det nautilus design kan få den til at lyde så det løber koldt ned af ryggen (på den gode måde) :-)
Ustyret med B&Ws kendte kevlar bas/mellemtone. Kevlar materialet tillader faktisk enheden at fluktuere og bryde op. Men det er ikke valgt med hovedet under armen, fordi denne opbrydning af enheden faktisk bidrager til en mere frekvens linier spredning, hvilket netop skyldes Kevlar materialet samt dets specielle coating.
Diskant enheden er ligeledes en typisk B&W aluminiums enhed, som er er udstyret med et kegle formet dæmpekammer, som også kendes i mere udpræget grad fra de større nautilus modeller.
TV/Projektor
Ekstra udstyr
USB DAC 2.4 (home made)
- Baseret på Burr-Brown PCM2702, som nok er verdens mest præcise USB codec, med en Dynamic Range på mere end 100dB. Og det er faktisk bedre end 16bit giver mulighed for ;-)
Desuden er DAC'en udstyret med sin egen strømforsyning, da strømforsyning igennem USB bussen, bare ville trække den støjfyldte spænding med over i lydkortet, og det går jo ikke...
Giver MP3 lyd en helt ny betydning! Vil overraske de fleste som aldrig ville røre formatet med en ild tang... På trods af MP3 formatets begrænsninger, så er lyden faktisk mere behagelig end min Rega Planet afspiller, som ellers er kendt for dens "analoge" og varme lyd ;-) Kredsen er udstyret med sin egen line-driver, så den er koblet direkte til udgangen, kun DC spærret med et par ultra præcise Black-Gate kondensatorer. Hele konstruktionen er afkoblet med organiske Sanyo OS-Con SC, og Sanyo WX elektrolyt kondensatorer.
( http://www.burn-it.dk/index.php?type=post&id=1152 )

Signal kabel:
- Teflon isoleret forsølvet RG179 (MIL) Twisted 5 wires

Højtaler kabel:
- Dobbelt TaraLabs Nexa kabler. Med skum isolering, der er fleksibelt som PVC men nærmer sig mere luftens dielectricitets konstant, pga. de mange luftbobler i skummet.
Bemærkninger
Intel Core2 Quad Q9450. 2,66Ghz. 45nM. 1333Mhz. FSB, 12Mb. L2 cache.

Intel Dragon Tail Peak bundkort.

4 x 1Gb. Kingston HyperX DDR2 800, CL4.

GF 8800GT 512Mb.

3 x 500Gb. WD Raid Edition2 5000ABYS i RAID5.
Kommentér på:
Computeranlæg pc speakers
Annonce