{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg sirius(GamuT)/ B&W 200000

19.016 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Gino  A
Mand | 37 år | Oprettet: 6. feb 2006


Musikanlæg sirius(GamuT)/ B&W

Prisklasse:
200000
Forstærker/reciever:
Forforstærker: specieltbygget forforstærker. klasse A single ended non-feedback audiobuffer. kondensatorer er af mærket Jensen(kobberfolie i olie) som er nogle af de bedste i verden!! Resten (printet, rca stik, kabler osv. er også gode komponenter) virkeligt en dejlig forforstærker.

Effektforstærkere: 2 stk. Sirius(nu GamuT) dm 100 MOSFET dual mono forstærkere som yder to gange 100 watt i 8 ohm(målt 130 watt) og de spiller klase a de første 10 % af samlet effekt dvs sige ca 13 watt!
De har været en tur forbi musiklab ved Michael edinger, som også bare er manden!!! Han har for halvandet år siden optimeret dem (tak Michael)!! Og lad mig sige den mand kan trylle.
Så har du nogle Sirius kan det klart anbefales ,at sende dem en tur hen til Michael.. www.musiklab.dk!
De spiller himmelsk, utroligt levende og nuanceret..

Surround del:
1 stk. Holfi 2.5.1 2 kanals forstærker, og en Holfi 8.3 en 3 kanals forstærker... og de gør det bare godt!! mget musikalsk, de kan godt på flere punkter samlignes med Siriussernes lyd!!! De er klart gode til musik dvdér og dvd audio osv..


Rørforstærker: Amplifon WT40 2* 40 watt i klasse A. Utrolig velspillende forstærker! lydoplevelser kommer mere om senere!?
Tuner
Cd-afspiller
Cd afspiller: Nad c 542 med hdcd og en 24 bit converter.. spiller også meget lækkert til pengene.
har lige fået den opgraderet.. med ny lækker clock og store fede JENSEN kondensatorer osv i... er blevet meget mere åbent, varm, og nuanceret!

Pladespiller
Clearaudio Solution med en rega RB 600 arm med en Sumiko Celebration Reference pick på. Den spiller dejligt åbent, med god bund og flot top....
Båndoptager
DVD/Video
Dvd afspiller: En Marantz DV 6600 med HDMI osv.. den kan afspiller de forskellige formater såsom SA cd, DVD audio, divx osv.. den har også den berømte feroudja chip i.

Den gør det faktisk rigtigt fornuftigt i både billede og lyd til prisen så den kan anbefales!!
Højttalere
Højtalere: B&W 803 matrix, 8 ohms .. er enormt glade for de højtalere(har efterhånden prøvet mange sæt) de spiller utroligt klart og rent, ”pakker” ikke noget ind!! Og så er de til at betale for brugt, hvilket også er en dejlig ting… få noget godt til fornuftige penge!!
Har lige skiftet mellemtone og bas på dem(ikke fordi gamle fejlede noget men fik et godt tilbud på nogle helt nye så kunne ikke lade hver) så mørner de jo nok ikke de næste par år:-)
jeg har oså sat nogle kulmodstande ind i mit delefilter, for at mindske div "støj" og skarphed i diskanten(så også her en lille optimering)

Surround:
4 STK. Vienna Haydn
1 STK: Velodyne SPL-R 1200 (sub)
1 STK Audiovector AV3 C Super (center)
TV/Projektor
nyt toshiba 32 tommer LCD.. det virker bare!! med HDMI og HD ready osv osv.
Ekstra udstyr
Kabler: hjemmelavede fortinnede kobber kabler som jeg syntes spiller forrygende.. klart og abstrakt.(gik fra MIT terminater 2, men syntes den fiter boks "skar" for meget væk)Signal kabler 2 stk. HJEMMELAVEDE som ja ,er de hidtil bedste jeg har prøvet(min menig) har snart prøvet mange, såsom nordost bluheaven, kimberkabel hero osv. osv.
Strømkabler:3 stk. Audioquest NGR2.. dejligt solidt kabel!!
1 stk. Hificable med oyiade sik
1 stk. Chord powerchord med shukostik.
1 stk. Supra med forgyldt stik.Clearaudio syncro: Den renser og stabalisere strømmen og man kan justere frekvensen på den.

The Gryphon demagic: den sku kunne afmagnetisere hele anlæget, dvs anlæg, højt osv osv

VPI HW-16.5, pladevasker..... UHA det er noget der virker på ens gamle LPèr:-)

Hovedtlf. Sennheiser HD 465:-)
Bemærkninger
Riaa: holfi Battriaa(ny), batteridrevet... den kan varmt anbefales!!! den er både lidt dynamisk og analytisk men klart mest musikalsk, luftig god stram bund, top meget lækkert fremtrædent, diskant bliver der kælet for.-)
PS.. nogen af tingene står ikke helt optimalt det ved jeg godt men ikke stå anderledes lige nu!!!

Kommentér på:
Musikanlæg sirius(GamuT)/ B&W
x