{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ombygning af HT

1.592 visninger | Oprettet:

Har længe gerne ville prøve at shine mine højtalere lidt op. De er ikke lige et mesterklasse fra møbelkunstens bedste række, længere i hvertfald.... Samtidig ved jeg at højtalerne er fabriks modificerede og der efterfølgende også er blevet skruet yderligere i dem. Så ville godt have ryddet lidt op i dem, samtidig med at de blev opgraderet lidt.


Resultat:
Bassen som jeg gerne ville hæve et hak eller to, har fået måske lige en tand til den gode side, men for s*t*n den kan sparke nu... Naboerne elsker mig, uden tvivl! ;-)
Med lidt snørklerier frem og tilbage med placeringen, så er de blevet ganske behærskede og vellydene. Men andre steder i stuen resonnere de ret kraftigt, så selvom jeg nok ikke høre det i sweetspot, så kan naboerne nok også få lidt tordenvejr.

I den anden ende af skalaen havde jeg rigtig store forventninger til Silver/Oil kodensatorene. Og fra første minut, var der bare mega meget hul igennem, og ALT blev bare afsløret. Men det lød ret mekanisk og hårdt. Det blev dog ganske bedre efter bare at spille i 10min. så jeg har store forventninger til detalje graden og åbenheden, når de efterhånden bliver spillet til.


Opgraderingen har nok kosten omkring 5000kr. og det er virkelig blevet nogle helt andre højtalere, og mest til den bedre side... :-) Så alle pengene værd!

Næste ting bliver måske at skifte Lowther DX2 enhederne med nogle EX2, som har et akustisk kammer til de højere frekvenser monteret på bagsiden (meget specielt... men den er eller 100% identisk med DX2, og skal kunne erstatte den uden problemer.) Jeg forventer dog at modificere EX2 enheden i samme stil som den nuværende, ved at afmontere Whizzer conen. Og alt efter hvordan det lyder, så måske fabrikere et lod som skal sidde som dust cap, som på de nuværende? Men det må tiden vise... (skal lige spares sammen først, de koster nok i omegnen af 6000kr. pr. side)

micma18 .
Mand | 37 år | Oprettet: 2. jun 2006


Kommentér på:
Ombygning af HT
 •   13. aug 2009 Ser rigtig interessant ud.

 •   7. aug 2009 langt mere definerede, og langt mere hul igennem. Men heldigvis, på ingen måder noget der kan kaldes skingert.

  Men der er mange passager i musikken, som lige pludselig afsløre håndteringen af instrumenterne og støj osv. på godt og ondt. Men det er nu meget sjovt at få med også smiley
  Ikke at det var en dårlig højtaler til at begynde med, men der kommer bare yderligere en detaljegrad med.

  Bassen er på trods af den bedre placering, stadig nok lige i overkanten.... Den buldre ikke! Men den er på en eller anden måde bare for dominerende. Ikke alarmerende, men vil se om jeg ikke måske kan dæmpe dem lige en lille bitte smule, for ellers er de perfekte som de er...


 •   7. aug 2009 Hva'så ... hvordan lyder de nu? Hvordan er forskellen? Glæder mig til at hørefr dig!

 •   6. aug 2009 Er der i øvrigt nogen der ved, hvor man kan få sat nyt stof på fronterne?
  I Århus området... De egner sig ikke til fragt...


x