{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
937 visninger | Oprettet:

Opfølgning af anmeldelse (LINN) {{forumTopicSubject}}

ja i dag udså jeg så til at være en dag hvor jeg skulle lidt rundt og lytte til stort og småt

startede ud i hifiklubben Nørregade Århus, for at høre IKON 6 og CONCEPT 8, nå men gutten var ny og kunne ikke lige finde ud af at få sat lyd på deres "fine" skiftesystem, nå men 20 minutter gik og vi fik lidt lyd ud, og så var der over 4 meter imellem højttaleren, og kun ca. 2,5 mellem mig og hver højttaler, IKKE et godt udgangspunkt, så fik ikke meget ud af det der….

Gik så videre til lyd specialisten i jægergårdsgade, som jeg vidste forhandlede LINN på et tidspunkt, så jeg tænkte jo det kunne være, at de havde et sæt NINKA til overs, spurgte så om de stadig forhandlede LINN, for kunne ikke se nogle i butikken, så begyndte han så at RAKKE LINN ned for vildt, så måtte jeg så fortælle ham at jeg havde LINN stående derhjemme for over 40 000, så snurrede han bare rundt på hælene og gik igen, åbenbart flov over hans tilsvining af LINN..

Nå men gik så i hifiklubben på europaplads og fik hørt både CONCEPT og IKON 6 OG 8.
CONCEPTEN synes jeg godt nok var skuffende til min smag, så faldt lidt på IKON serien, men gik i tænkeboks.

Ovre på den anden side af gaden ligger tapeconnection så, som jeg tidligere har været inde forbi, der lyttede jeg først på nogle MONITOR AUDIO, så bare lignede noget rigtig billig Dantax agtigt skrammel, men det blev gjort til skamme og gav så DLS 55 og 66 et lyt, der var 55 så den bedste OG den billigste af de to DLS, men sælgeren havde så lige et es oppe i ærmet, DYNAUDIO AUDIENCE 72…………….. HOLD DA KÆFT MAND, de spillede bare virkelig godt, og gjorde alt med DALI til skamme, de var slået, med en kilometer og mere til, dem lyttede jeg så til et godt stykke tid, inden jeg besluttede at gå videre.

Så kom Scala hifi, hvor jeg tænkte at jeg lige ville give de nye LINN MAJIK 140 et lyt, og så til den pris forventede jeg dog ikke ret meget mere end hvad den tidligere NINKA kunne tilbyde, og så kostede de rundt regnet 18000Kr men er du så færdig, total mega meget lyd, og DYNAUDIO var bare aflivet med 30 nakkeskud, så nu er mit valg klart, jeg HAR næsten bestilt et sæt, der er bare ÉN forhindring, og der kommer I så ind……….

Hvad tror i det er???

Mvh Ronnie Rasmussen


Tidligere tråd oprettet af Micma
http://www.hifigalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=6487


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Opfølgning af anmeldelse (LINN)
Kommentér på:
Opfølgning af anmeldelse (LINN)

Annonce