{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Strømskinne
  • #1   31. okt 2021 Nej det tror jeg ikke, men har ikke prøvet den så ?
    Jeg har selv bygget en strømbox med 8 udtag i en stjerne (tror jeg man kalder den) hvor jeg har indbygget en 16amp støjfilter i, jeg overvejer at trække et nyt kabel i 2,5mm2 hvor jeg har 16amp sikring til den, det er til stuen hvor jeg ikke har jord.
    Men har da haft den på i gildesalen og der kunne jeg ikke høre nogen lydmæssig forskel og det var endda med skærmede 2,5mm2 kabler til udstyr og altså ikke noget jeg har kunnet høre forskel på, der er naturligvis den mulighed at jeg er ved at være døv, men det tror jeg nu ikke smiley


  • #2   2. nov 2021 Du skal huske kabel

  • #4   2. nov 2021 Der følger ikke nogen med så vidt jeg kan se

  • #5   2. nov 2021 Det er jo dybest set en forgrener med en sådan her indbygget.
    https://dk.rs-online.com/web/p/stromforsyning-tilbehor/1336355
    tror dine penge er givet bedre ud på andet udstyr.


  • #7   3. nov 2021 Bruger også SUPRA LoRad strømkabel med Schuko stik (3 x 2.5 mm²) til mine mackie MR524 og det er en fornuftigt standard hifi kabel man sagtesnm kan få 2 af til under 1000kr, som f.eks studio monitors, 2 mono forstærker eller bare til den integreret forstærker og en cdafspiller

    Hvis jeg skal sige noget om den kunne det være der et eller andet omkring diskanten, ellers ikke noget

    https://www.av-connection.dk/?PNo=SUP-LRASSCS015



  • #8   3. nov 2021 Nu bliver strøm jo ikke rener ved at bruge 2,5mm2 kabel frem for mindre kabel.
    Det eneste sted jeg ville bruge 2,5mm2 kabel kunne være effekt forstærkeren.
    at smide så tyk kabel på til enheder der måske max bruger 50watt er i mit optik spild af penge, og i en blindtest ville der nok ikke være nogen af os der ville kunne udpege strømkabler der koster +250kr pr. stk. frem for et ganske almindelig kabel.

    Ren strøm, ja det kan der jo være noget om og det er jo bare et netstøjsfilter som kan skaffes til ret små penge, er der mulighed for at skifte stikket i maskinerne så kan man jo sætte sådan en her i (det er der mange high end mærker der anvender )
    https://elektronik-lavpris.dk/p138897/fn323-10-05-netstoejfilter-10-amp-schaffner/

    Hvis man vil bygge en boks med flere udtag så kan man jo indbygge sådan en her
    https://www.elfadistrelec.dk/da/nettfilter-16-250-vac-schaffner-fn2090a-16-06/p/30109626?ext_cid=shgooaqdkda-P-Shopping-Fallback&pi=30109626&gclid=Cj0KCQjww4OMBhCUARIsAILndv6mOVwXaqnOpfWE8SgHy6SElG13qk9lNTYdDzEvpmezX2iG4XsXNt0aAkX5EALw_wcB

    og man vil bagefter have noget der er mindst lige så godt eller skidt for der er delte meninger om det er godt eller skidt, nogen mener jo at filter dræber dynamikken.
    Men at ofre i tusindvis af kr. på dyre kabler og dyre skinner er efter min bedste overbevisning spildt og de var givet meget bedre ud på bedre højtaler / akustisk forbedring eller andet udstyr.
    Jeg har været der smiley og det er også derfor jeg har min stjernebox og nogle skærmede 2,5mm2 kabler men kan selv med min bedste vilje ikke høre forskel uanset udstyret der har været sat på


  • #12   3. nov 2021 Ove S man finder jo kun ud af om disse tiltag har en virkning hvis det kan måles eller bevises ved eksempelvis blindtest..
    Har du link til sådanne ?

    Jeg er enligt ikke den helt store kabel skeptiker smiley og hvis forbedringer er placebo så har jeg enligt heller ikke noget imod dette, det betyder jo bare at brugeren har følelsen af en forbedring også selv om det ikke er tilfældene.
    Tænker bare der var andre steder der var bedre at smide pengene hvis formålet var bedre lyd


Kommentér på:
Strømskinne

Annonce