{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.091 visninger | Oprettet:

Nye hjemmebiograf {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen.

Jeg vil andskaffe mig en ny hjemmebiograf til mit film og musikbrug i en stue på omkring de 20 m2..

Jeg har fundet følgende jeg vil indvistere i:


Surround reciver: Nad T754.

DVD/Blu-Ray afspilder: Playstation 3 slim.

Fronthøjtalere: Dali Concept 10.

Centerhøjtaler: Dali concept ct.

Baghøjtalere: Dali concept 2.

Subwoofer: Dali concept 12 sub.

Kabler til Fronthøjtalerne: Argon 5351SC.

Kabel til Centerhøjtaler: Argon 5351SC.

Kabler til baghøjtalerne: Argon 5303.

Kabel til subwoofer: Argon 5084S

Digital kabel mellem tv og reciver: Argon 5201D.

Digital kabel til mellem playstation og reciver: Argon 5201D.

HDMI kabel mellem tv og playstaion: Argon 5103H.

HDMI Kanbel mellem pc og reciver: Argon 5103H.

Kabel mellem pc og reciver: Argon 5005.

Tilbehør:

Argon Ground Loop Isolator.

VM ACOUSTICS Stand Reference. Til baghøjtalerne.



Ville bare lige hører hvad i andre siger til jeg vil have den hjemmebio. Jeg Skal op og hente det i løbet af i år. Ved ikke endnu. Men farven på alle højtalere bliver sort. Og reciver i sølv.

Hvad sige i til dette??

Dj-Hyksi (Mark)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nye hjemmebiograf
  • #1   30. sep 2009 Concept har ikke harmoni i enhederne, det er ligefør at Eltax har mere harmoni end dem, giver slet ikke den form for "gåsehud", man som hi-fi entusiast gerne vil opleve.


  • #2   30. sep 2009 Jeg hænger mest til dali.. Altså mærket Dali i anlæg;-) da jeg syntes deres lyd er fantastisk;-) men reciveren er den god nok til dem??

  • #3   30. sep 2009 Vil også sige at du bør kigge lidt brugt. For 3 år siden købte jeg også nyt over hele linien (concept bl.a.), men har lige opgraderet og alt er købt brugt. Det er helt vildt hvad man kan få af lækkert udstyr til de samme penge som nyt koster.

    Tænk over det... men på den anden side - for 3 år siden kunne vilde heste ikke tvinge mig til at købe brugt...


  • #4   1. okt 2009 Som altid, vil jeg anbefale (link fjernet)

    Super priser (findes ikke billigere, p.g.a den lave svenske krone) god service og hurtig lev.
    Jeg har købt alt mit, hos dem og fik en god rabat og levering til døren, af deres egne folk.


  • #5   1. okt 2009 Nu skriver du hjemmebiograf. :o) Og du skriver bluray iform af Playstation 3 Slim. Det hænger overhovedet ikke sammen med din receiver.

    Bluray formattet giver dig adgang til Dolby True HD og DTS Master HD. Playstation 3 Slim kan sende disse signaler videre til din receiver så den kan afkode dem korrekt... Men den NAD T754 har hverken Dolby HD eller DTS HD afkoder i sig.

    Du skal tage at anskaffe dig en Onkyo TX SR707. Den kan fås til nogenlunde samme pris. Her får du alt det surroundlir du kan ønske dig. Den NAD du har kig på er en decideret "Musik receiver" og vist også rigtig god til stereo. Glem den. :o)

    Og så vil jeg godt lige have et alvorsord med dig om de højtalere... ;o)
    Udover du mener de har en god klang, hvad er så lige årsagen til at det skal være højtalere på den størrelse?
    Og lad os lige se det valg i forhold til størrelsen på det rum de skal være i. 20 m2, skriver du. Jeg har 14 m2. hjemmebiograf. Jeg har valgt nogle noget mindre kvalitetshøjtalere med en ordenlig bas til. Jeg kan ikke engang skrue halvt op for dem, før det er så højt, at man ikke kan holde det ud.
    For det første synes jeg du skal vælge noget meget mere elegant.
    For det andet vil jeg råde dig til at kigge lidt andre steder end lige DALI, uanset hvor skøn du finder klangen. Jeg garantere dig at du finder klangen i fx. Teufels højtalere noget mere sprød. www.teufel.eu. Det er vel heller ikke for sjov de er Tysklands (næsten 90 mio indbyggere) mest roste højtalerproducent og giver intet mindre end 12 års garanti (og refudere evt. porto ved tilbageforsendelser).

    Til dit setup (og det faktum at du vil bruge 14 - 16.000 kr på højtalere) tænkte jeg lidt på den her:
    http://www.teufel.eu/THX/System-5-THX-Select.cfm
    eller den her:
    http://www.teufel.eu/THX/System5-THX-Select2.cfm

    Hvis det var mig, der skulle investere i nyt højtalersetup, ville jeg forlange at det var de bedste kvalitetshøjtalere til prisen, og at receiveren var fremtidssikret... Det er det her forslag. :o)

    Så skriver du jo stadig "hjemmebiograf". Hvor er projektoren og lærredet? Eller i det mindste det store 50" tv? Lyd er kun halvdelen af en ordenlig hjemmebiograf. Men det kan jo være du har det i forvejen? Fortæl. :oD


  • #6   1. okt 2009 så heller b&w eller noget andet en hifiklubben

  • #8   1. okt 2009 Jeg vil iøvrigt lige tilføje, at jeg mener det er smartest at købe et sæt højtalere som fx. Teufels, da du får et surroundsetup der er testet og bygget til at levere det optimale.
    Du får ikke samme sikkerhed ved det setup du der har valgt. Og min tanke er iøvrigt at det er noget, nogen har vejledt dig i, sansynligvis HiFi Klubben. :o) Og det er ikke en garanti for at det fungere optimalt og levere godt surround.

    Om det skal være brugt eller nyt, er jo op til ham der har pengene. Men det er da klart at du får udmærket udstyr brugt, så længe du kigger dig rigtig godt for.


  • #9   1. okt 2009 hmm.. som sagt kigger jeg efter mærket og udseendet og den lyd folk siger er bedst når jeg ikke selv har prøvet den;-) jeg har ikke snakket med nogle fra hifiklubben omkring de højtalere. men jeg har hørt dem hos en ven. og det blev jeg forelsket i dem. Jeg vil også gerne købe brugt. Vis jeg finder det rigtigt jeg syntes er rigtigt. Og med hensyn til onkyo`en. Så er jeg ikke så meget til det.. Jeg har faktisk hørt så meget dårligt om dem at jeg ikke rigtig har lyst til at prøve den.. fordi det bliver nok svært at komme af med den igen. Jeg kigger lidt vidre efter noget nyt. Men jeg holder jer updateret og sætter link ind når jeg har fundet noget. Også kan i sige jeres mening om det også...

    Dj-Hyksi (Mark)


  • #10   1. okt 2009 DJ:

    Tror næppe, at du kan kalde Onkyo TX SR707 for en ringe forstærker smiley


  • #11   1. okt 2009 Ellers tag et kig på Marantz.

    (link fjernet)


  • #12   1. okt 2009 Dj-Hyksi - LYT NU, du spørger om hjælp / råd efter andre produkter så ta imod dem.

    KØB ikke den NAD hvis du har tænkt dig at få en seriøs forstærker.

    Onkyo er ligeså nem at sælge som NAD, Jeg ville selv meget gerne have en ONKYO og de højttalere fra Focal (hififreaks) Concept serien er meget kedelig og har den selv endnu pga jeg ikke har råd til at købe nyt/brugt.

    (eks skal ud og have ny cykel nu pga hærværk, havde ellers håbet på en onkyo forstærker, men det må nu vente. )


  • #13   1. okt 2009 Jeg har et budget på 30.000 kr. Som jeg har tænkt mig at bruge på lyd.. Også kommer der projektor og det oveni når jeg engang har 30.000 mere;-)

    Har overvejet brugtkøb. Men har ikke fundet noget jeg helt syntes om endnu. MEn kigger da stadig engang imellem;-)


  • #14   1. okt 2009 Hvad med en Denon AVR-2809?? den har de formater du siger den skal. Og den kan sagtens trække dem jo.. Ville det vare en god reciver at købe??

  • #15   1. okt 2009 Det her er lige præcis grunden til at jeg nogen gange synes jeg spilder min tid, ved at sidde her prøve at hjælpe folk. I lytter alligevel aldrig... Hvad er så pointen i at overhovedet at spørge...?

    Jeg opfatter det lidt som at du Dh- Hyksi tror at alt hvad der kommer fra HiFi Klubben er det eneste rigtige. Især når du springer fra NAD til Denon i dine valg. Og har man det sådan, så ser jeg ingen grund til at spørge. Du kan få dit svar i butikken.
    Omvendt kan det simpelthen bare være fordi du ikke kender andet... Og har man rent faktisk en interesse i at vide om der findes andet i den store verden, der var bedre til samme pris, jamen så lyt dog!

    Når du skriver at du kun har hørt dårligt om Onkyo, så vil jeg da gerne have et link til hvor det er. For er det en mundtlig kommentar, så kommer den godt nok fra en klaphat... Jeg har ALDRIG hørt at Onkyo er dårligt... Og da slet ikke deres surround receivere. Jeg har immervæk interesseret mig for Hifi i laaaang tid. Onkyo er nogle af de aller bedste til at lave hjemmebiografreceivere i mellemklassen.

    Jeg forstår slet ikke, når der er min. 7 forskellige uafhængigt af hinanden, der råder dig til at købe nogle andre højtalere, hvorfor du så ikke tager det til efterretning...?

    Ja undskyld mit sure opstød, men nok må være nok.


  • #16   1. okt 2009 ..............Man KAN ikke få en dårlig Onkyo forstærker. Man kan få nogle, der er bedre i forhold til de andre, men en direkte dårlig Onkyo forstærker, det findes bare ikke.

    Det samme gælder for Marantz..

    Ganske enkelt. smiley


  • #17   1. okt 2009 hmm du har ret.. hvad ville du anbefale så?? Jeg syntes ikke helt og udseenet på dem du sendte mig som link. havde i starten planer om en Harman/Kardon AVR 445.. Men den er vel heller ikke så god??

  • #18   1. okt 2009 Jeg har lidt overvejet en Onkyo TX-SR607S. Ville den være okaii??

  • #20   1. okt 2009 har været ude og lytte til nogle yamha, Pioneer og Harman/Kardon modeller.. og blev bare helt væk i den der harman/Kardon. Men ville gerne kunne koble 2 subwoofer`s til den reciver jeg køber.. har været oppe i hifiklubben i roskilde og lytte til de dali`er og til en denon og en Nad. Men blev mest væk i harman`en

  • #21   1. okt 2009 du kan også komme 2 aktiv sub til med en y-split så det er ikke det store problem i det .harman kardon er en dejligforstærker kan godt selv lide lyden i dem men som daniel skriver det dine øre .

  • #22   1. okt 2009 Jeg vil dog sige at da jeg købte anlæg for 3 år siden lyttede jeg til flere forskellige anlæg både hos lydspecialisten, hifiklubben og en anden lille hifi-biks i Aalborg som jeg ikke lige kan huske navnet på - de højtalere jeg syntes bedst om i den prisklasse jeg kiggede på til den rumstørrelse jeg havde til det - så hældte jeg mest til lyden i concept serien.

    Det kan man så sige for og imod, men smag og behag KAN man ikke diskutere. DET er faktum.

    Det er lidt ligesom at sige til en person: "Kaffe smager godt"... Det er en konstatering og kan ikke bruges til en skid med mindre man siger det til sig selv.



  • #23   1. okt 2009 Men man kan lærer at elske kaffe...? Hehe... ;o)

  • #24   2. okt 2009 Hvis det er noget man lærer så bliver det jo aldrig ægte kærlighed... og dermed vil jeg mene det er værdiløst smiley

  • #25   3. okt 2009 hej.. JEg har kigget lidt på en Onkyo TX-SR607 reciver. Og har fundet ud af jeg nok køber den. Også vil jeg kigge lidt efter nogle brugte audio vector eller diy højtalere måske;-) finder lige ud af det. men fandt denne reciver som jeg køber.

    Dj-Hyksi (Mark)


  • #26   3. okt 2009 Jeg fandt denne reciver på av-connection.dk. Som jeg vil bestille hjem mandag. Også ville jeg hører vilke højtalere i syntes ville være gode til den??

    Dj-Hyksi (Mark)


    I får også lige linket;-)
    http://www.av-connection.dk/?PGr=2060&ML=943


  • #27   4. okt 2009 Dem du selv synes lyder bedst.

  • #28   4. okt 2009 Har fundet en Onkyo TX-sr707 til 5.529 kr i elgiganten. Og der ligger en i nykøbing. så jeg regner med jeg kan hente den i næste måned;-) skal nemlig lige bestille en hos dem først..

    Dj-Hyksi (Mark)


Kommentér på:
Nye hjemmebiograf

Annonce