{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
317 visninger | Oprettet:

Jimmie M
Jimmie M
Tilmeldt:
13. nov 2013
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1

DAC? Andre alternativer? {{forumTopicSubject}}

Hej Folkens

Jeg ligger inde med en Thule IA255b forstærker som jeg er godt tilfreds med, har tidligere brugt den i sammenhæng med en DVD med 5.1 analog udgange. Denne DVD virker ikke mere, og har sidenhen fået mig en blueray, denne blueray har ikke disse udgange, og på min forstærker er der selvfølgelig ingen optiske indgange eller andet lignende, kun de analog inputs. Dette resulterer i at jeg i tiden ikke kan anvende mit surround, men "kun" stereo.
Mit spørgsmål går på hvilke løsninger i kompetente folk kan tilbyde, så jeg eventuelt kan anvende et optisk signal fra min blueray og forhåbentlig uden at skulle udskifte min forstærker.

Har selv fundet nogle løsninger med DAC, dog kun 2.0 eller 2.1

PS. Hvis nogen kender til en løsning evt. fra Thule (grundet design) så ville dette ikke være et minus, men er åben for alle løsninger (:Kommentarer på:  DAC? Andre alternativer?
 • #1   31. aug 2017 https://www.hifiengine.com/manual_library/technics/sh-ac500d.shtml
  Sådan en kan gøre det, men det er sjældent at de ses til salg. Den kan tage både coax og optisk ind, og 5,1 analog videre til forstærkeren.
  De findes sikkert også i andre mærker, men dette var lige den eneste jeg kender til.
  Tror ikke at der var det store salg i dem herhjemme.


 • Lars E
  Lars E Tilmeldt:
  feb 2007

  Følger: 1 Svar: 135
  #2   1. sep 2017 Det mest oplagte er at købe en anden afspiller med analoge udgange.
  Kunne være en Oppo
  https://www.oppodigital.com/blu-ray-udp-203/


 • Frank A
  Frank A Tilmeldt:
  okt 2013

  Følger: 1 Svar: 136
  #3   2. sep 2017 SPDIF Coaxial DTS AC3 5.1 CH Audio DTS/AC-3 to 5.1 Analog Decoder Converter http://www.ebay.com/itm/222595175380. skulle kunne bruges. Har en på vej så ved ikke 100% om det virker

 • Jimmie M
  Jimmie M Tilmeldt:
  nov 2013

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
  #4   2. sep 2017 Alle forslag lyder fornuftige, jeg må dog indrømme at jeg er mest er til surround processor, da det virker til at give lidt flere muligheder, både mht. til lyd og billede optimering. Dog er billede optimering ikke noget jeg har behov for.
  Vil dog rigtig gerne høre fra Frank mht. den Analog Decoder Converter, specielt om der er stor forvrængning på signalet efterfølgende.

  Da surround processorer ikke er noget jeg rigtigt har kigget på før, er der så nogle der kan give nogle link til steder man kan læse om dem, og evt finde en masse man kan sammenligne og sætte sig ind i, alt efter pris og kvalitet og features ?


Kommentér på:
DAC? Andre alternativer?