{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welcome to Cerwin Vega Paradise!

17.243 visninger | Oprettet: 12. dec 2007

Welcome to Cerwin Vega Paradise!

Velkommen folkens, ja så kom det endelig, et video klip med vegaerne. Det skal dog understreges at det kun er de 2 af dem som spiller (de yderste i hver side af værelset) Der er ikke voldsom meget bass med i men det er med vilje da det aligevel bare bliver skrat og utåeligt at høre på. Lydkvaliteten overrasker mig lidt. OBS: LÆG MÆRKE TIL HVOR LIDT DER ER SKRUET OP!

Sangen der bliver spillet er: Infected Mushrooms- Devil (final mix)

Christian Ø
Mand | 30 år | Oprettet: 5. okt 2005


Kommentér på:
Welcome to Cerwin Vega Paradise!
 • henrik k
  henrik k Tilmeldt:
  dec 2010

  Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 1
    16. maj 2012 Når jo highcuttet skal ligge omkring 40 Hz

 • henrik k
  henrik k Tilmeldt:
  dec 2010

  Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 1
    16. maj 2012 ehm? for lige at være lyseslukker for jeres lille under 30 HZ debat....

  I kan lige så godt lave et Highcut med et elektronisk delfilter før jeres effektforstærkere da det ikke er hørbart dernede... tror umuligt med det nummer du smider på i den video der at det vil gøre dig noget... til gengæld vil du opleve at dine effektblokke får bedre styr på basenheden... smiley


 •   14. mar 2012 Det har jeg fuld forståelse for at du ikke gør hehe smiley så bliv du bare ved med det smiley

 •   19. jan 2011 Det er kvaliteten af optagelsen der er dårlig.. højtalerne fejler skam ikke noget (-:

 • oliver f
  oliver f Tilmeldt:
  sep 2008

  Følger: 1
    19. jan 2011 det er vel bare kvaliteten i optagelserne der bliver dårlig når du fyrre op for dem? eller er det selve højtalerne!? ( :

 •   13. okt 2010 kan da umuligt være tgodt for dit tv at de står så tæt på smiley

 • Daniel .
  Daniel . Tilmeldt:
  feb 2010

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 8
    21. feb 2010 så mangler du bare en fladskærm smiley

 •   19. nov 2009 hejsa.. Jamen jeg forstår skam godt din reaktion på det hehe ;-D

  Jeg bruger 2 stk. NAD 218THX effektblokke, og spiller kun på de 2 af højtalerne. (-: gælder også i video klippet by the way (-:


 •   19. nov 2009 hehe men det må jeg jo indrømme at jeg er hehe super fedt anlæg du har dig og endelig en der forstår at optage et godt video-klip smiley hva for nogle nad´s effekt blokke bruger du ??

 •   12. aug 2009 Desværre det bliver ikke, da vores hus næppe kan holde til de enorme rystelser det kan give. Så desværre nej.

 •   11. aug 2009 smid lige filmen Earthquake på!!! smiley

 •   28. sep 2008 ja det er jo som sagt en smagssag om man kan lide diskoteks lyd eller om man hellere vil have Hifi lyd.. men ja jeg ville også hellere have NAD fremfor de nye vega forstærkere.... da jeg holder ligeså meget af lydkvalitet som tryk og synes NAD"erne har begge dele til punkt og prikke, så brokker mig ikke (:

 •   28. sep 2008 jeg er ganske godt tilfreds MEN hvis det stod til mig kom der et par 218ér ind istedet smiley

 •   4. sep 2008 jeg kender ikk så meget til de nye vega forstærkere, fik bare at vide at de ikk spillede gogdt, men har ikk selv hørt dem så kan ikk udtale mig på egne vejne, det var bare hvad jeg fik at vide... (:

 •   4. sep 2008 Hey Christian .. Jeg er ikke helt enig med dig , har selv en Vega 0,8 KW2 effekt koblet over min NAD .. har ikke oplevet den ikke kunne tage noget under 30hz endnu smiley .. med henhold til lyden i den så er jeg enig .. den er beregnet til diskoteksbrug , hård pumpende bass og irriterende diskant . har selv overvejet , 2x nad 216 / 218 thxér smiley .. Mvh Søren ..

 •   5. maj 2008 De nye højtalere de laver kan ikke holde til en skid og man springer let sikringerne i dem. Har haft et sæt CLSC215 og de bukkede under for mine NAD"er op til flere gange. Det gamle er det absolut bedste. Det nye er noget bras. De gamle er også hårdere i lyden end de nye er. De nye forstærkere ja spiller efter sigende ikke særlig godt, fik jeg at vide af min kammerat som jeg har mine officelle CV club sammen med som havde dem hjemme på prøve. Mit valg vil altid være NAD. Selvom den ikke kan købes ny mere så kan du sagtens få en der er brugt som står som ny hvis man vil betale for det (:

 •   5. maj 2008 Ja NADerne lyder uden tvivl godt.

  Og Cerwin Vega er nemlig ikke bare spilel høj thøjttallere, de kan nemlig spille rigtig godt samtidig. specielt DC serien.

  Dem de laver i dag får jeg altså ikke helt den samme oplevelse med synes jeg, de er mere hårde/anmasende i lyden.

  Men mener du at CV2800 forstærkerne lyder dårligt eller de "nye" som Hi-Fi klubben sælger der hedder CVA2.6KW2 ?

  Jeg er stor tilhænger af effekt så jeg helder mest til en af de 2 nemlig og NADen fåes jo som bekendt helelr ikke mere, andet end brugt og det er jeg ikke den store tilhænger af.

  Mvh.
  Jingle


 •   5. maj 2008 Jeg er nu godt tilfreds med mine 2 NAD"er. De kan spille dem fuldt ud og det lyder sammentidig møg godt, og lydkvaliteten er i top. Jeg ville aldrig købe de nye CV forstærkere for har hørt fra min makker som jeg har min cerwin vega side sammen med at de spiller af helveds til og slet ikke kan spille dybbas. Alt under 30 hz tager de ikke. Men hvis du vil have effekt så er de da meget bedre end mine, men de spiller dermed heller ikke særlig godt. Kun højt! og ikke andet, og DC kan mere end bare spille højt, de kan også spille godt hvis de får de rigtige elementer at arbejde med. Jeg har prøvet NAD"erne på mine cerwin vega og Denon POA4400 monoblokke, en cerwin vega m400 og så tror jeg ikke der er andre. Vil ikke afprøve dem sammen med en diskoteks forstærker for det kommer formentlig aldrig til at lyde godt, og så er det jo slet ikke hifi lyd du får ud af det. Nej jeg er bedst tjent med 2 NAD blokke, det har givet det bedste resultat.

 •   4. maj 2008 Ja det kan du have ret i at jeg synes forskællen er lille, men det er set i lyset af hvad du skal give for den ekstra ydelse du får.
  Det skal også siges at det er i en stor gymnastiksal jeg har gjort sammenligningen og her ville jeg mene at forskællen netop burde være størst.

  Grunden til man jo vil lade sig friste er at jeg jo selvfølgelig godt kan høre en forskæl men at jeg dengang jeg købte mine DC1515ere ikke havde de midler til at handle effekter for som jeg har nu.
  Jeg synes bare at det jeg husker fra dengang var at NADen kun spillede en lille smule højere med en smule bedre tag i basserne.
  Og det mest iriterende er selvfølgelig når man spiller højt at basserne/forstærkeren så pludselig forvrænger og her troede jeg at det kunne undgåes med NADen. og løfte lyd styrken radikalt, men det var åbenbart kun meget lidt og derfor noget skuffende og slet ikek pengene værd som jeg så det dengang.

  men hvor mange forskællige har du selv prøvet at have spændt for dine DC1515ere ?

  Jeg prøvede engang en Crown som en af mine Dj venner have lejet, jeg husker ikke modellen men den var meget voldsom og jeg husker kun at den var mega vild i forhold til NADen men der var også tale om helt andre watt så som de 2800 så derfor var jeg meget intereseret i de 2 CV2800 og CVa2.6KW2 som er til at betale og samtidig har effekten med sig.

  Mvh.


 •   4. maj 2008 Så vil jeg mene der er stor forskel på om du giver cerwin vega 2X110 watt RMS i 8 ohm eller 2X600 watt RMS i 8 ohm. Men det har selvfølelig også noget at gøre med hvor strømstærk din forstærker er. Jeg kender da forstærkere på 2 gange 50 watt RMS der er meget vildere end mine NAD"er selvom de ikke lyder af meget på papiret. og desuden så leverer NAD ikke 2 gange 600 men 2 gange 700 watt RMS i 8 ohm. Og har selv målt dem til 100 watt mere pr. kanal end opgivet. Men hvis du ikke synes der er nogen forskel på 2X110 watt RMS og 2X600 watt hvorfor lader du dig så friste af større forstærkere hvis forskellen ifølge din mening aligevel er så lille?

 •   4. maj 2008 Hehe ja det er rigtigt, CV er altid voldsomt smiley

  Jeg synes også (og alle andre besøgende) som lytter på mit anlæg at det er rimelig voldsomt.
  Jeg synes bare ikke at effekten stiger tilsvarende voldsomt med at man har mange doblet sin effekt.

  Jeg ved godt der skal en fordobling af effekten til at forøge 3db som høre som en fordobling, men fra de 110 Watt sinus jeg normalt har på og så til de 2 600Watt der er mulighed for med disse NAD 218ere så blev jeg meget skuffet over hvor lidt det gav, der var faktisk flere af vennerne som ikek er HiFi nørder som ikke synes de kunne høre forskæl på før og efter jeg havde 2 NADere på.

  Det er nok også grunden til jeg har valgt at udskyde investeringen så længe (14 År) smiley men nu da jeg ikek længere er lærling eller fattig teenager og "bare" har råd til at købe mig hvad jeg føler for, så kunen det jo godt friste lidt at købe en kraft karl smiley men jeg er da lidt i tvivl om hvad det skal være.
  Jeg har både kik på:

  NAD 218 THX, men så skal det jo være brugt (desvære)
  Dog syens jeg de mangler effekt med mindre man har 2 og det er jeg trods alt for nærrig til samt at jeg helst vil købe nyt.

  CerwinVega 2800 (fra Cerwin Vega - bygget af Stanton og det oprindelig navn er Stanton Series A)
  Denne er en ren PA forstærker uændret i forhold til Stanton Series-A

  CerwinVega A2.6KW2 (Cerwin Vega - bygget af italienske Master-Audio og det oprindelige navn er: DX2000.)
  Denne er dog ændret for tilpasning til HiFi market.

  Jeg ved ikke rigtig hvad der er bedst i det pris leje.


 •   3. maj 2008 De 2 blokke er brokoblet på 2 højtalere nu, og synes det spiller for sygt. Jeg har ikke alle 4 sat til da jeg ikke vil drive blokkene ned i 2 ohm. Så derfor skal jeg have 2 blokke mere inden at det sker. (: Men synes alt i alt så er det voldsomt nok.

 •   3. maj 2008 Hejsa.

  Har du prøvet at brokoble de 2 NADer og sætte dem til et sæt højttalere?

  Jeg har haft sådanne 2 stk. NADer 218 THXere til at skubbe til mine DC1515 men jeg må sige jeg ikek blev ret imponeret over det ekstra de gav.

  Mange siger min Reviever ikke kan "styre" dem, men effekt messigt (det hørbare) og måden hvorpå det lyder er så forsvindene lille set i forhold til prisen at det er helt i skoven synes jeg.

  Man oplever kun at basserne kommer lidt højere op i tryk og det er meget lidt, og at de styres bedre, 2 sider af samme sag.

  Men det er ikke sådan at man oplever det som 2-3 gange bedre, højst 1/4


 •   4. apr 2008 takker hehe, ja der ikke lige det store bas på,, men det spiller skam godt (: og tak (:

 •   4. apr 2008 det lyder sindsygt godt. og ser mega fedt ud.

 •   3. apr 2008 jaah nedern... men der må jeg så være lidt nedern. for går ikke jeg spiller så højt på dem, for huset kan ikke holde til det.. og de gamle vil heller ikke have det.. så det må vente til at jeg får mit eget hus eller lejlighed.. så kan jeg da skrue lidt op for dem uden at nogle blive sure over det...

 •   2. apr 2008 det er godt og fuck man sku værer neder at ikke skure op
  når venner kom forbi hehe


 •   2. apr 2008 jaah der er vist jordskælv nok i sådan 4 vil jeg tro... hmm arh gal er måske ikke lige ordnet.. foretrækker nu bare at blive kaldt vanvittig bas entuiast... hehe ;D

 •   2. apr 2008 Evt. Fare for jordskælv? smiley Synes 2 er vildt nok, 4 er måske overdrevet! smiley Du gal.. smiley

 •   26. mar 2008 fuldstændig brutal vildt hehe..

 •   26. mar 2008 det synes jeg også, men de er også meget vildere end det de laver idag...

 •   11. feb 2008 hehe jaah måske.. det er nok lidt en smagssag men det er ihvertfald den vildeste.. hehe..

 •   7. feb 2008 .. den der model er sku da den fedeste .. MAXXXX

 •   21. jan 2008 Synes nu ikke de er grimme? men okay smag og behag vel?

 •   21. jan 2008 kan godt være cv spiller godt men fuck hvor er de gamle grimme

 •   28. dec 2007 Det er Psyledelic Trance eller hvordan man nu staver det. Og Det er vist nok Infected Mushrooms det nr. der.. så vidt jeg husker..

 •   28. dec 2007 hvad hedder musikken ?

 •   19. dec 2007 Hmm det ved jeg ikke lige endnu, jeg har nemlig lidt problemer med at forstærkerne ikke kan få strøm nok grundet de sutter strøm fra den samme stik kontakt. Så venter på at jeg får nogle flere stik kontakter, så jeg kan få sat de andre til uden at skulle opleve at den ene side lige pludselig slår fra fordi forstærkerne ikke kan nå at lade op.

 •   14. dec 2007 Tror holger lige troede at da du drejet kamerat var "Frontstoffet" lige et sæt mere.. Den tanke havde jeg nemlig også selv et split sekund.. smiley

  Ellers, Christian, Det ser for fedt ud.. Der må være smæk på.. smiley


 •   13. dec 2007 der er en prøve her på nogen dage http://www.native-instruments.com/index.php?id=traktor3pcdemo&L=0&ftu=42295fa184a27bb

  så kan du bare købe det eller skaffe det smiley


 •   13. dec 2007 Det lyder sku godt men hvor kan jeg få det der program henne?

 •   13. dec 2007 vidst du bruger computeren til at spille musik på , så tag og køb/skaf Traktor Dj Studio 3. tro mig det lyder meget bedre med det, og du kan skrue op for bassen med RIGTIG GODT forstærkning. og winamp kan kun køre 48000khz mens traktor kan 192000Khz smiley

  men ellers lyder det sku godt smiley


 •   13. dec 2007 tror sku aligevel 6 Dc1515 til 18 kvadratmeter er for meget af det gode hehe ;D

 • Holger W
  Holger W Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  sep 2005

  Følger: 26 Følgere: 26 AV-enheder: 3 Emner: 142 Svar: 1.489
    13. dec 2007 ja, troede bare et split sekund, at du også have to i siderne af væreslet, der hvor du drejer cammet..

  min fejl smiley


 •   12. dec 2007 Uff Christian. Det ser godt ud smiley fik jo også lige et smuge kig inden de kom op smiley

 •   12. dec 2007 Hvor ser du det sidste 2 stk henne? har da kun 4?

 • Holger W
  Holger W Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  sep 2005

  Følger: 26 Følgere: 26 AV-enheder: 3 Emner: 142 Svar: 1.489
    12. dec 2007 har du 6 stk?

 •   12. dec 2007 SUPER NICE

x