Seriøst HIFI & Home Cinema

Medlemmer: 11
Oprettet: 28-02-2009
Admin:
Goddag.

Denne er en gruppe er baseret på seriøse bruger inde for HIFI & Home Cinema, hvor vi kan hjælpe og rådgive hinanden på en seriøs måde.

Alle er selvføgelig velkommen, men der vil blive tjekket efter om din/jeres AV-enheder, lever op til de forventninger som er gruppens hovedemål, samt hvordan den pågældende person er som helhed, da vi i denne gruppe både er ærlige, MEN også kan tåle kritik. SÅ giv os din begrundelse for, hvorfor du skal være medlem af denne gruppe.

Du skal som person være utrolig seriøs og gå mere end 100 procent ind for hvad gruppen står for, da denne gruppe går ud på at få de seriøse ind og dermed går sammen og støt hinanden og virkelige vise at vi er seriøse inde på denne side.

Dit/Jeres AV-enhed afspejler dig som person og hvad du står for. Husk dette.

Vi bedømmer nok lidt hårdt da vi vil sikre gruppes seriøsitet, så i forbindelse med at vi er to fyre som har grundlagt gruppen, så snakker vi meget sammen om, hvem kan accepteres som kommende medlemmer og ikke accepteres som kommende medlemmer.

Både Dennis V & Jonas D, holder øje med folks opførelse, hvis din/jeres opførelse ikke passer til grupper, får du/I 1 advarelse, hvor efter 3 advarelser, så bliver man smidt ud.

Mvh.

Dennis V & Jonas D
Gruppens betingelser

1. Ordentlig opførsel generelt!
2. Ingen racistiske eller på anden måde stødende kommentarer!
3. At man er ærlig
4. At man kan tåle kritik
5. Ikke tilladt at "svine" folk til.
6. Hæventøst ikke tilladt
7. Får advarelser for dårlig opførelse.
8. Efter 3 advarelser, bliver man smidt ud af gruppen.
9. Hvis du giver HØj = HØJ princippet, så høre man ikke under denne gruppe, da det kan føres til en direkte udmeldes af gruppe.
10. Medlemmerne har indflydelse på kommende medlemmeres optagelse i gruppen.
11. Både Dennis V og Jonas D holder øje med gruppens aktivter inde for afstemmelse, hvis vi mener at der noget som ikke hænger sammen med gruppens hovedemål for seriøset, får man en besked og derfor mulighed for at afgive en forklaring.

Søg i gruppens forum

Seneste annoncer fra gruppen

Se alle annoncer fra gruppen
Annonce