{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
962 visninger | Oprettet:

Sommer i Dubai: 7 grunde til at tilbringe en ferie i UAE {{forumTopicSubject}}

Af en eller anden grund har mange turister den opfattelse, at Dubai udelukkende er en mulighed for rekreation i den kolde årstid. Men nej! Tværtimod er Dubai ekstremt interesseret i at tiltrække turister om sommeren og tilbyder derfor mange fordele, der ikke er tilgængelige i andre sæsoner. I denne artikel vil vi debunk alle de mest populære myter om en sommerferie i Dubai og fortælle dig om de sejeste bonusser, som det vil glæde dig over.
Myte 1. Sommeren er varm.
Ja, faktisk kan nogle sommerdage temperaturen i Dubai nå + 50ºC, men den gennemsnitlige sommertemperatur i Dubai varierer fra + 30-35ºC. På grund af at byen aktivt bygges op og anlægges, ændrer dens mikroklima sig også. Det bliver blødere og er ikke meget anderledes end de varme dage på den tyrkiske kyst, men med aircondition af lokaler og offentlige rum er det meget bedre her. For at slappe af ved havet i denne periode er det bedre at vælge morgentimerne, hvor solen endnu ikke er på sit højeste. I dagtimerne keder du dig heller ikke, men lad os tale mere om det!
Myte 2. Shopping i Dubai er meget dyrt
Sommeren er højsæsonen for indkøbscentre i Dubai. Hver sommer afholdes Dubai Summer Surprise -festivalen her, som samler alle Dubais indkøbscentre. I 2021 kører den fra 24. juni til 4. september. Festivalen består af 10 tematiske "overraskelsesuger", herunder "Isoverraskelser", "Blomsteroverraskelser", "Kulinariske overraskelser", "Kunstoverraskelser", "Eventyroverraskelser" og andre. Mængden af ??rabatter i denne periode når 70%, og i overensstemmelse med ugens tema afholdes underholdningsarrangementer, tilbud og konkurrencer.
Forresten, shopping i Dubai er alligevel rentabelt. Sagen er, at i UAE er tolden på import af varer kun 4%, der er ingen overskudsafgift, hvilket betyder, at priserne her nogle gange endda er lavere end i oprindelseslandet.
Myth Z.Dubai -hoteller opererer med en kortere tidsplan
Men nej. Hoteller fungerer ikke kun som normalt, men tilbyder også gode rabatter og bonusser. For eksempel kan du få en opgradering af et værelse til en højere klasse eller ændre måltider fra morgenmad til halvpension helt gratis.
Om sommeren kan rejsende bo på 5-stjernede hoteller for omtrent samme pris som den mere beskedne 4-stjernede mulighed om vinteren. Nogle hoteller tilbyder op til 65%rabat. Ikke dårligt, enig?
En anden bonus, der venter turister, er rabatter på SPA -procedurer og besøg på SPA -centre på hoteller. Om sommeren er dette især nyttigt, når du vil opfriske og tage en pause fra varmen. Efter alt, ikke en eneste strand! SPA og wellness -behandlinger er et godt alternativ til at gå til stranden, hvis dagen er varm.
Myte 4. Dubai er for overfyldt
Hvis du er vild med afsondret afslapning og ikke engang betragter Dubai som en feriedestination på grund af dens overfyldte befolkning, er det tid til at genoverveje dine synspunkter.
I denne periode, selv på den populære JBR -strand, er der færre mennesker. Denne tendens gælder også for andre populære steder og attraktioner. Burj Khalifa Observation Deck og Dubai Mall Aquarium er tilgængelige uden lange køer.
Myte 5. Du kan ikke gå
Ja, Dubai har ikke lange gåture i dagtimerne om sommeren, men det er synd at klage over det, når der er et sådant valg af underholdning i byen. Hvor ellers i verden kan du teleportere fra sommer til vinter? I Dubai er dette muligt, for der ligger et rigtigt skisportssted her i Mall of the Emirates. I Ski Dubai kan du stå på ski, lave en snemand og endda se pingviner. Både børn og voksne vil blive glade
En anden frelser fra varmen er IMG World of Adventures indendørs forlystelsespark. Dette er et af de mest populære steder om sommeren, og det kommer ikke som en overraskelse. Parken, på størrelse med 28 fodboldbaner, tilbyder besøgende fire temazoner, et stort udvalg af forlystelser og 20 typer rutsjebaner i forskellige grader af "skræmmende".
Myte 6. Det er varmt at tage på sightseeing
Vandland er en reel flugt fra varmen og et andet vigtigt puslespil i billedet af dine indtryk af Dubai. De er bare enestående her! Blandt de sejeste vil vi gerne påpege Wild Wadi. Dette tema vandland ligger ved siden af ??det berømte "sejl" - Burj Al Arab Jumeirah. Vandlandet er indrettet i stil med traditionelle arabiske eventyr, udstyret med dias og attraktioner for voksne og børn i alle aldre. For de mest modige er der en 32 meter lang rutsjebane, Jumeirah Sceirah, der går ned med en hastighed på 80 km / t.
En anden favorit er Aquaventure Water Park - et af de bedste vandland ikke kun i Dubai, men i hele Mellemøsten og Europa. Det ligger på Atlantis The Palms område og er 17 hektar underholdning og adrenalin. For nylig er underholdningsområdet blevet udvidet, og vandlandet er blevet endnu mere imponerende. Aquaventure Water Park byder på verdens højeste vandrutschebane, verdens længste familievand attraktion og mere end 30 spændende rutsjebaner.
Listen over vandland ender naturligvis ikke der. Vær også opmærksom på Yas Waterworld, Laguna Waterpark, Dreamland Aquapark. Undersøg spørgsmålet, og vælg den, du kan lide!
Myte 7. En ørkensafari om sommeren er bestemt ikke værd at gå.
En dagtimersafari om sommeren er virkelig ikke den bedste idé, men det er på dette tidspunkt, at du har en unik mulighed for at tage på en natsafari. Om aftenen er ørkenen slet ikke varm, så turen bliver behagelig. "Hvad skal man gøre i ørkenen om natten?" - du tænker. Tro mig, det er en helt særlig oplevelse! Eventyret begynder ved solnedgang: du kører en SUV over de endeløse klitter, spiser på en beduinlejr og overnatter i et autentisk beduinhjem.
Om morgenen møder du daggry, en overdådig morgenmad og en kameltur. Fuld fordybelse i arabisk kultur! Det er værd at bemærke, at nat -safariprogrammer adskiller sig fra et rejsebureau til et andet, så du kan vælge indstillingen efter din smag og overkommelig. Nogle programmer inkluderer f.eks dune buggy safari - https://www.bigreddxb.com/
Samtidig skal vi advare dig om andre nuancer af sommerferier. Så i UAE vil Ramadan blive afholdt - den hellige måned for alle muslimer. Dens datoer ændres hvert år, så nogle gange kan det også falde ud om sommeren. Dette påvirker ikke specielt turistlivet, men det kan foretage justeringer af arbejdstiden for transport- og indkøbscentre. Indkøbscentre fungerer længere - indtil et om morgenen, og restauranter og caféer i dem - indtil 2: 00-3: 00. Det er bedre at kontrollere den nøjagtige trafikplan på transportørens officielle websted eller direkte på informationsstandere ved transportstoppesteder.
I løbet af denne periode vil du være i stand til mere at røre ved den lokale kultur. Et af de karakteristiske træk ved det lokale liv på dette tidspunkt er iftar. I islamisk kultur, under ramadanen, er det sædvanligt at hverken spise, drikke eller ryge i løbet af dagen og først begynde at spise efter solnedgang. Dette aftensmåltid kaldes Iftar. Dette er et højtideligt måltid, som muslimer deler med familie og venner.
For endnu mere interessante fakta om Dubais historie, lokale livsstil og arabiske kultur, anbefaler vi at besøge Sheikh Mohammed Center for Cultural Understanding. Centrets arbejde sigter mod at overvinde barrieren mellem repræsentanter for forskellige kulturer. Her kan du chatte med lokalbefolkningen, smage traditionelle retter og finde svar på alle dine spørgsmål om livet i UAE.

Spar penge på din forsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Sommer i Dubai: 7 grunde til at tilbringe en ferie i UAE

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce