{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg musik værelset

3.264 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

michael p
Mand | 42 år | Oprettet: 28. dec 2008


Musikanlæg musik værelset

Prisklasse:
Forstærker/reciever:
Cambridge Audio azur 340a sE. 2.45 watt i 8 ohm. 2.55 watt i 4 ohm. max output 360 watt. frequenzgang 5 Hz- 50 kHz. signal støj 92 dB. 6.2 kg. en rigtig fin forstærker til prisen i betragtning til de 45 watt har den godt kontrol over de 4 bass-melemtoner. samt klar luft i toppen. kan anbefales til mindre rum. samt mindre højttalere også
Tuner
det bruger jeg ikke lige pt..
Cd-afspiller
Cambridge Audio azur 340c. specifications D/A converter crystal cs4338 24 Bit/96khz capable. Freq response 10Hz 20kHz. THD 0.007%. DynamicRange >89dB. Digital Outputs Opt - Coax. 4.6 kg.. fin afspiller til pengene. lyn hurtig indlæsning og fint lydbillede..
Pladespiller
kommer mugligvis senere..
Båndoptager
det har jeg ikke..
DVD/Video
bruges ikke i mit stereo setup
Højttalere
audiovector mi 3. dette er en 2 1/2 vejs højttaler. 2 stk 6 1/2 tommer bas/mellemtone samt 1 tomme dom diskant. mener de klare en sinus efekt på 250 watt. 38 Hz til 23 kHz. der er mulig hed for triblevejing. men køre bare singlevejing. de vejer 22 kilo stykket. nok den bedste højttaler jeg har haft til dags dato spiller med varme og ikke for skingrene i toppen. alt i alt en fin gulvhøjttaler...
TV/Projektor
det bruger jeg ikke.
Ekstra udstyr
der er lidt kabler jeg bruger. phono kablet er et acoustic harmony kabel. andre har været på prøve men syntes best om dette ;) højttaler kabel bruger jeg et Van Den Hul hybrid kabel. er jeg også godt tilfreds med..
Bemærkninger
grunden til jeg har det her lille værelse er at jeg har fået en lille datter. og ja sådan nogle småfolk sover jo på de mærkligste tidspunkter. og så kan man jo ikke høre musik. hvor jeg sætter høj pris på musikken. så fik jeg lavet mig dette lille værelse på 8 kvm. nu kan jeg høre musik 24-7. på forhånd tak ;)
Kommentér på:
Musikanlæg musik værelset
Annonce