{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg Harman/Kardon "SOLGT" [Tidl. AV-enhed] 25000

8.558 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Allan A
Mand | 36 år | Oprettet: 3. aug 2005


Musikanlæg Harman/Kardon "SOLGT"

Prisklasse:
25000
Forstærker/reciever:
Harman/Kardon HK 990. Integreret stereoforstærker med topklasselyd og lækker opbygning. Yder 2 x 150 ægte watt i 8ohm og har en spidstrømseffekt på +/- 100 ampere. Lyden høre til i den lidt mere varme ende af skala´en hvilket jeg klart foretrækker. Den spiller utrolig godt og med en flot og velopløst udfoldelse af hele toneområdet. Det er mere end hvad noget andet kan prestere i samme prisklasse. Lyden er flot, dynamisk og slagkraftig. Der er godt styr på bas-enhederne i dine højttalere med denne forstærker fra Harman/Kardon. Ikke uden grund at dette sæt er blevet populært. Harman/Kardon HK990 kan trække hvilken som helst højttaler du spænder for den og den får mine Dali 15A til at lyde som en velvoksen gulvhøjttaler.
Tuner
Harman/Kardon TU 980. En FM/DAB tuner i samme design som forstærker og cd-afspiller, som opfylder alle mine gængse krag. Jeg lytter sjældent til radio, men da den fulgte med i sættet, skal den selvfølgelig anvendes. Jeg har dog endnu ikke kunne anvende den til DAB modtagelse, da jeg ikke har kan finde signal nok til at den kan spille stationerne.
Cd-afspiller
Harman/Kardon HD 980. En prisgunstig cd-afspiller i den absolut bedre af skalaen. Opbygget med ringkerne trafo, som sjældent ses i denne prisklasse. Lyden er dejlig velafstemt og den er især velegent til rock og funk musik. Den er tilsluttet med QED Qunix 3 signalkabler fra Hifiklubben.
Pladespiller
Technics SL-D2. Ja her har vi fat i en gammel kending efterhånden. Den har været anvendt i alle mine setup´s indtil videre (dog ikke permanent) Dette er dog det eneste setup, hvor den er blevet permanent anvendt i en længere periode. Dette skyldtes at min Dual CS5000 desværre gik død efter en flytning. Og min forsikring dækkede ikke, så jeg måtte ty til en nødløsning. Dog høre denne Technics SL-D2 til blandt en af de absolut bedste "low price" afspillere jeg har hørt. Især efter at pick-up´en blev udskiftet med en Ortofon OM5. Jeg ville have haft en original erstatningsnål, men blev enig med mig selv om, at denne fra Ortofon var et meget bedre alternativ. Pladespillere står som noget af det næste for udskiftning. Jeg har en B&O Beogram 5000 i tankerne, da den designnmæssigt passer perfekt ind i mit Harman/Kardon setup. Der er faktisk kun marginaler til forskelle.
Båndoptager
Har ingen pt, men har overvejet en B&O Beocord 5000, som designmæssigt passer glimrene til mit setup, på samme måde som B&O Beogram 5000 gør. Dog er der ikke mange som avnender kassettebånd i dag, men det kunne da være meget sjovt at finde en.
DVD/Video
Panasonic Bluray-afspiller er på vej... Model DMP-BD45 eller 65
Højttalere
Dali 15A som er mine nyindkøbte "små" perler. Jeg var IKKE utilfreds med lyden i mine CBR 1304 fra Jamo, men de kræver bare et større rum for at spille optimalt, så jeg har solgt dem til fordel for disse Dali 15A hvilket jeg absolut ikke har fortrudt. jeg har stort set ikke mistet basgengivelse ved at skifte til disse. De spiller som en drøm og trods deres størrelse, så kan de altså levere en dybde og en tyngde i lyden som jeg ikke har hørt magen til i en stander højttaler. Tak til lars (hubbi) for hjælpen med valget.

Specifikationer:

Drivers:

Woofer: 10" Super Long Stroke

Midrange: 3" Dome

Tweeter: 3/4 Metal Dome

Impedance: 8 Ohm

Recommended Amplifier Effect: 20 - 200 watt/channel

Crossover Frequency: 1000 Hz, 3000 Hz

System Resonance: 36 Hz

Sensitivity (2.8 V) 89 db/1m
TV/Projektor
Panasonic 42" Plasma tv model: TXP42G20E. Det nye G13 panel giver dig en utrolig kontrast på ikke mindre end 2.000.000:1, hvilket sammen med den nye V-Real PRO 4 Processor giver et fantastisk flot billede. Der er 600Hz, der giver pæne bevægelser i billedet.
1000 siders hukommelse på Tekst-tv giver dig en hurtig søgning og visning af tekst-tv siderne.

En kæmpe opgradering fra mit tidligere Samsung 32 LCD (som i øvrigt gjorde det godt) Men tunere er stået af i tv´et så det anvendes nu som skærm yil dvd-afspiller i soveværelset.
Ekstra udstyr
Af kabler køre jeg med følgene:

Højttalerkabler: Supra Rondo
Signalkabler for CD og Tuner: QED Quinex 3

Signalkabler resten af vejen er indtil videre Brandbridge, men jeg opgradere jævnligt, så de blir jævnligt skiftet ud.
En stor pladesamling er det efterhånden blevet til. Efter jeg har fået HK-990´eren i stedet for HK-980´eren er fjernbetjeningsmulighederne væsentlig bedre, da den kan styre alle Harman komponenterne og alle dets funktioner.

Computeren:

Min PC´er en dejlig kraftig maskine bygget på AMD CPU og indeholder følgende:

AMD Phenom X4 965 II 3.40 Ghz Quad Core Processor

Asus M4A785T-M DDR3 AM3 S-940 Bundkort (Tager op til 16 GB DDR3 RAM)

Kabinet: Coolmaster Elite 310 Orange/Black

4 GB Kingston DDR-3 RAM

Asus 1024MB GeForce GT220 Graffikkort m. HDMI

Samsung 320 GB Harddisk 7200 rpm 16 mb til styresystem og programmer

Samsung 7200 32mb 750 GB Harddisk til lager

500W Inter-Tech SL-500 120mm Strømforsyning

22x Samsung DVD/RW DL Sort SATA DVD-Brænder

Skal udvides med Blu-ray drev på længere sigt og måske et større graffikkort og strømforsyning

Styresystem er Windows 7 Home Premium 64 bit (originalt)

Og så har jeg en Canon All-In-One printer model Pixma MP270. Opfylder alle mine behov
Bemærkninger
Jeg er rigtig godt tilfreds med mit stereoanlæg og synes lyden er nøje tilpasset min musikstil. Synes ikke jeg har hørt andre anlæg til prisen som sp...
Kommentér på:
Musikanlæg Harman/Kardon "SOLGT"
x