{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg chario reference 2000 1000

2.944 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Rank 1
Mand | 40 år | Oprettet: 28. nov 2010


Musikanlæg chario reference 2000

Prisklasse:
1000
Forstærker/reciever:
SV-700 fra Vincent Audio, Hybrid Integrated Amplifier
Intern struktur - afgørende for en fremragende lyd. For at minimere crossfeeds og opnå en bedre forvrængningsfaktor besluttede vi os for et konsistent symmetrisk design. I pre-amp 3 rør (1x12AX7, 2x12AU7) pr. Side arbejder til SRPP konceptet (Shunt Regulated Push-Pull), som behandler lydsignalerne, der giver en mere præcis bas og bedre ydeevne i mellem- og højniveau lyd. Strømforsyningen er som sædvanlig ved en 500 watt toroidal transformer. Panasonic kondensatorer leveres til enhver tid med strøm ved denne. Endelig forstærkning leveres eventuelt i klasse A- eller AB-drift med kraftige Toshiba-transistorer. De arbejder uden negative tilbagemeldinger for at bevare de karakteristiske træk ved rørlyd. SV-700-designen holder også til det typiske rørLine-design. Et elegant aluminium chassis med enorme køleflader giver indtryk af, at du nemt kan styre enhver lydforstærkning, der kommer fra denne enhed. Det eksklusive design er også yderligere perfektioneret af en fjernbetjening lavet af aluminium inkluderet i levering. SV-700 leveres med mange indgange til forskellige lydkilder. Der er 4 analoge indgange (3 RCA og 1 XLR) samt 2 digitale indgange (optisk og koaksial). Til tilslutning af optageenheder og eksterne forstærkere leveres en Rec-udgang og Pre-udgang. Det bedste fra begge verdener er tilvejebragt i lyd. Varm og glat rørlyd kombineret med transistordynamik og effekt. SV-700 leverer kraftfulde resultater på den store scene samt delikate lydoplevelser. 2 maxims helt afgørende i vores design af dette allround talent: Lyd og entusiasme.

Nominel udgangseffekt RMS / 8 Ohm: 2 x 100 Watt, RMS / 4 Ohm: 2 x 160 Watt

Nominel udgangseffekt RMS Klasse A / 8 Ohm: 2 x 50 watt

Strømforbrug: 350 watt (klasse A-tilstand), 150 watt (klasse AB-tilstand)

Farve: / Sølv, Vægt: 24 kg
Tuner
Cd-afspiller
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Højttalere
chario reference 2000
TV/Projektor
Ekstra udstyr
T+A DAC 8 DSD, fremragende D/A converter fra tyske T+A
Da T+A udviklede den oprindelige DAC 8 i 2012, var det producentens første dedikerede D/A converter. At kalde den for en succes ville være en underdrivelse af karat, for trods den relativt høje pris - som dog var helt rimelig - blev den en kæmpe salgssucces der solidt placerede T+A på listen over leverandører af verdens bedste digitalkonvertere.

High-end - i lyd, såvel som konstruktion

Mellem digital-kredsløbene og analog-kredsløbene findes endnu et kompromisløst træk: En galvanisk adskillelse sørger for at eventuel stel-støj fra digital-kredsløbene ikke på nogen måde kan forstyrre de analoge kredsløb. Teknikken benyttes ofte - således også i DAC 8 - til at sikre USB indgange mod en computers stel-støj, men i DAC 8 benyttes den altså til en komplet adskillelse af de to dele af konverteren. Dermed sikres det at de analoge komponenter har helt optimale arbejdsforhold.
Bemærkninger
Nye Rør Til Vincent
TAD-7025 / RT010 High Grade (ECC83/12AX7A)
TAD-12AU7A-C/ECC82 PREAMPRØR


QED, Genesis silver spiral

Supra Lorad A/B USB lyd kabel

Xindak RCA AC-01 (1 meter)

Supra Lorad Schuko strømkabel
Kommentér på:
Musikanlæg chario reference 2000
Annonce