{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg Allan's 2021 setup :) 45000

2.296 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Allan A
Mand | 38 år | Oprettet: 3. aug 2005


Musikanlæg Allan's 2021 setup :)

Prisklasse:
45000
Forstærker/reciever:
Denon PMA-1500AE.

2X70 watt i 8 ohm & 2X140 watt i 4 ohm. Anvender Denon's UHC MOS kredsløb og er ganske strømstærk. Lyden er til den varme side med godt skub i bassen og en yderst behagelig top. Har en særdeles god riaa til både MM & MC pickup'er. Absolut en af de bedste integrerede forstærkere jeg har hørt og især til brugtprisen! Rigtig meget lyd for pengene!

Alle specs kan ses her nedenfor:

Power output: 70 watts per channel into 8? (stereo)
Frequency response: 20Hz to 20kHz
Total harmonic distortion: 0.07%
Input sensitivity: 0.2mV (MC), 2.5mV (MM), 125mV (line)
Signal to noise ratio: 74dB (MC), 89dB (MM), 108dB (line)
Dimensions: 434 x 134 x 410mm
Weight: 14.6kg
Accessories: remote control
Year: 2005
Tuner
Denon DNP-800NE

Internetradio/musikstreamer som har alt hva jeg har brug for for at benytte de moderne teknologier. Og så passer den i designet til min forstærker & cd-afspiller
Cd-afspiller
Denon DCD-710AE

Ikke så meget at sige andet end det er en god CD-afspiller som lyder rigtig fint især til prisen. Er udstyret med USB-port så du kan afspille musik fra USB-pind, telefon osv. Den har som noget der kan fremhæves, Pure Direct. Det har jeg aldrig set på en CD-afspiller før.

Alle specs kan ses her nedenfor:

Disc format: CD
Frequency response: 2Hz to 20kHz
Dynamic range: 105dB
Signal to Noise Ratio: 110dB
Total harmonic distortion: 0.0025%
Line output: 2V
Digital outputs: optical
Dimensions: 434 x 107 x 279mm
Weight: 4.2kg
Finish: black/silver
Accessories: RC-1133 remote control
Year: 2009
Pladespiller
Technics SL-Q3 fuldautomatisk pladespiller fra omkring 1980. Monteret med en Denon DL-301 MK2 MC pickup. Den lyder rigtig godt med denne pickup selvom det er en gammel pladespiller så er den stadig klart i den bedre ende! Jeg blev ærligt træt af det manuelle system på SL-1200G modellen og på mit setup kan jeg ikke høre den store forskel. Den gør det rigtig fint til mit forbrug.
Båndoptager
Yamaha KX-670

Dette er det sidste jeg har tilbage fra mit Yamaha setup. Køberen lod mig beholde den da jeg har en del bånd som jeg ofte lytter til. Ja jeg er kassette freak! Hehe

Det er en 3 hovedet, 3 motores maskine med Closed Loop Dual Capstan og automatisk Recording Calibration som tilpasser BIAS til det valgte bånd du vil indspille på. Serviceret med nye remme og trykrulle. En rigtig god maskine!

Men dukker der en Denon op med samme egenskaber i samme farve som forstærker & CD-afspiller, bytter jeg gerne.
DVD/Video
Ikke i dette setup
Højttalere
Jamo J-152 Studio Monitor

Her kommer vi til det ældste i mit setup. Disse gamle kasser er fra 1980 men de kan nu stadigvæk noget særligt! Det er en 3-vejs trykkammer højttaler og da det er en trykkammer højttaler er den særligt egnet til vinyl da den modsat en bass-refleks højttaler ikke har de store Hz udsving i basmembranen hvis man spiller lidt højt! Men selvom det er en lukket kasse kan den nu sagtens spille bas alligevel! De har en dejlig stram bas som klæder det meste musik.

Mine forældre havde sådan et sæt fra nye af og jeg har altid været vild med dem! Så jeg lavede en købs annonce for sjov, mest fordi jeg synes det kunne være sjovt at lytte til sådan et sæt i dag kontra moderne slanke højttalere. Og jeg blev overrasket til den positive side! De kunne stadigvæk og mere end jeg husker! Da jeg købte dem, havde jeg stadig mit Yamaha 200 watt forstærkersæt og de kan spille VANVITTIG højt uden at klippe eller forvrænge! Jeg har givet næsten fuld gas med Yamaha sættet og Overload indikatorerne begyndte ikke engang at blinke så det vidner om hvad de kan!

Specs kan ses her nedenfor (Lånt fra worldofhifi.dk)

Princip: 3 vejs trykkammer
Impedans: 8 ohm
Drifteffekt: 1.9 watt
Vedv. belastning: 100 watt
Musikbelastning: 150 watt
Frekvensområde: 27-20.000 Hz
Delefilter: 750, 4000 Hz
Dimensioner: 40x64x24 cm
Volumen & vægt: 63 liter, 19 kg
Tilslutning: 4 meter ledning
Finish: Nød, palisander, sort

Mine er i lys palisander som har lidt patina men de er også 40 år gamle :)


TV/Projektor
Ikke i dette setup
Ekstra udstyr
Fjernbetjening til forstærker, CD, streamer samt en Yamaha system fjernbetjening der kan styre båndoptageren. Supra signal kabel til pladespiller og CD og alm Jem & Fix kabler til højttalerne (terminaler kan ikke tage store kabler)

Møblet er fra Mistral
Bemærkninger
Dette er mit nuværende anlæg og jeg har skåret en del ned på udstyret men uden at gå på store kompromisser med lyden. Det må gerne være pænt, simpelt og lyde godt!

Både forstærker, CD-afspiller er designet så det ligner lidt 70'er/80'er grej hvilket jeg godt kan lide da det ikke får højttalerne til at blegne helt. Technics'en ligner sig selv heldigvis ??

Tag godt imod det!
Kommentér på:
Musikanlæg Allan's 2021 setup :)
Annonce