{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hjemmebiograf Peter Pans set-up med B&O 150000

14.213 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Hjemmebiograf Peter Pans set-up med B&O

Prisklasse:
150000
Forstærker/reciever:
JJAZ. IP 205 KV Stainless, 2 X 500w APS ICEpower.
Nad C 162 Pre-amp forforstærker.
Tuner
Digiality Accoustic DAB tune og
BeoCenter 9300, med Radio
Cd-afspiller
Cayin 257 CD afspiller.
Pladespiller
Beogram TX gramofon med MMC 1 Pick-up.
Båndoptager
BeoCenter 9300, med Kassette båndoptager
DVD/Video
DVD er indbygget i BeoVision 7-40" Mk III TV'et.
Beocord V 8000 Video.
Højttalere
Front højttaler: BeoVox Penta (PASSIV)
Center højttaler:Aktiv BeoLab7-4 med 2x 250 W ICEpower trin.
Bag Højttaler: BeoLab 4000 aktiv.
Subwoofer aktiv : Audio Pro Bi-20 Ace-Bass.
TV/Projektor
Beovision 7-40" FULL HD Mk III TV med DVD / CD, og DTS / Dolby digital 7.1.
Ekstra udstyr
YueSee Digital HD modtager: Samsung Selector SMT-H3106
Bemærkninger
Som det fremgår, er mit setup en blanding af nye, og gode gamle ting. Umidlbart kan jeg ikke finde på at skilde mig af med mine vel til spillede BeoVox Penta = (uden bund forstærker), efter at mit ICEpower 2 x 500 Watt stereo trin blev spændt for, spiller de fantastisk godt.

Jeg vil her forsøge at give nogle komentare til tegningen af mit setup.

Se min oversigts tegning i stort billede, på dette link.
http://www.hifi4all.dk/forum/forum_posts.asp?TID=42140&KW=B%26O&PN=0&TPN=21

Mine BeoLab Vox Penta er uden forstærker i bunden. De trækkes af det ICEpower stereo trin du ser på den sidste tegning. Bag på mit TV sidder de såkaldte PowerLink bøsninger. To til front , to til bag, to til center højttaler, og en til en subwoofer. Det er på tegningen de sorte med tal i.

Lad os så fra den ene front PowerLink bøsninger lave et adapter kabel. Først lodder man et 5 Pol DIN stik på kablet, ben 5 bære højre, ben 3 det venstre lydsignal, og ben 2 er stel. I den anden ende loddes et par XLR stik på. Nu er der stereo lyd signal på mit ICEpower stereo trin, som front højtalerne er tilsluttet.

Det lydsignal som kommer ud af en PowerLink bøsning er et såkaldt Pre-out signal, det vil sige volumen reguleret med en Beo4 fjernbetjening. At styre lyden via BeoVision 7-40, kan i et MasterLink system hvor også mit BeoCenter 9300 indgår, lade sig gøre ved at sætte TV'et i OPTION 2, og BeoCenter 9300 i OPTION 0. På BeoCenter 9300 er tilsluttet et RumLink kabel til mit allrumskøkken, her er link modtageren i OPTION 6.

Jeg har så tilsluttet mit analog stereo anlæg, en Beogram TX pladespiller og en Cayin CD, på normal vis til en NAD forforstærker for mit link system, (og samtidigt med digital tilslutning til mit TV). På den vælger jeg så hvad der skal afspilles. NAD C 162 sender så lyden til BeoCenter 9300 via AUX IN bøsningen, hvorfra det videre sendes via PowerLink kabel til mit TV.

BeoCenter 9300 har radio, så hvis vi siger at det er den jeg vil høre, trykker jeg radio på Beo4, som så via mit TV bliver sendt til højtalerne, og via BeoCenter 9300 sendt til min rumlink højttaler.

I BeoVision 7-40" Mk III TV er indbygget en DVD/CD. Når jeg lægger en DVD i skuffen, sørger elektronikken i mit TV for at tænde de højttaler som informationerne på DVD skiven giver mulig hed for. Hvis der er Dolby Digital 5.1, så sendes lyden til front, bag og center højtalerne. Den aktive subwoofer spiller med i alle tilfælde, også i normal stereo. Hvis der på DVD'en er "dts " digital lyd, er det et stereo signal der sendes til bag højtalerne.

Det nyeste jeg har fået mulighed for, er at modtage ”high-definition tv” = HDTV signaler i HD-kvalitet fra TDC's kabel-tv nettet, det klare Digital HDTV modtager: Samsung Selector SMT-H3106. Den er sat op med HDMI for billede og digital lyd overførsel. Min DAB tuner er tilsluttet S/PDIF Coax også for digitale lyd overføsel. TV 2film HD sender digital 5.1 lyd, og flotte HD billeder.

Det fede ved dette B&O + meget andet setup, er at det hele styres med kun en fjernbetjening, og lyd og billede kvaliteten, selv om Bang & Olufsen aldrig tager ordet Hi-Fi i deres mund, så vil jeg skrive under på at det er bestemt af det materiale der afspilles, er materialet er i orden, så er det HI-Hi. Og så syntes jeg da også at det er pænt at se på.

Nu håber jeg at det giver forståelse, og ellers må i spørge.

_____________________

Min nyeste version af b&o skrivebords baggrund, kan du Downoad på dette link:

http://peecee.dk/upload/view/172123/full
Kommentér på:
Hjemmebiograf Peter Pans set-up med B&O
Annonce