{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg Jamo / Vincent / Audiolab 10000

1.276 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Rank 1
Mand | 37 år | Oprettet: 28. nov 2010


Musikanlæg Jamo / Vincent / Audiolab

Prisklasse:
10000
Forstærker/reciever:
SV-700 fra Vincent Audio, Hybrid Integrated Amplifier
Intern struktur - afgørende for en fremragende lyd. For at minimere crossfeeds og opnå en bedre forvrængningsfaktor besluttede vi os for et konsistent symmetrisk design. I pre-amp 3 rør (1x12AX7, 2x12AU7) pr. Side arbejder til SRPP konceptet (Shunt Regulated Push-Pull), som behandler lydsignalerne, der giver en mere præcis bas og bedre ydeevne i mellem- og højniveau lyd. Strømforsyningen er som sædvanlig ved en 500 watt toroidal transformer. Panasonic kondensatorer leveres til enhver tid med strøm ved denne. Endelig forstærkning leveres eventuelt i klasse A- eller AB-drift med kraftige Toshiba-transistorer. De arbejder uden negative tilbagemeldinger for at bevare de karakteristiske træk ved rørlyd. SV-700-designen holder også til det typiske rørLine-design. Et elegant aluminium chassis med enorme køleflader giver indtryk af, at du nemt kan styre enhver lydforstærkning, der kommer fra denne enhed. Det eksklusive design er også yderligere perfektioneret af en fjernbetjening lavet af aluminium inkluderet i levering. SV-700 leveres med mange indgange til forskellige lydkilder. Der er 4 analoge indgange (3 RCA og 1 XLR) samt 2 digitale indgange (optisk og koaksial). Til tilslutning af optageenheder og eksterne forstærkere leveres en Rec-udgang og Pre-udgang. Det bedste fra begge verdener er tilvejebragt i lyd. Varm og glat rørlyd kombineret med transistordynamik og effekt. SV-700 leverer kraftfulde resultater på den store scene samt delikate lydoplevelser. 2 maxims helt afgørende i vores design af dette allround talent: Lyd og entusiasme.

Nominel udgangseffekt RMS / 8 Ohm: 2 x 100 Watt, RMS / 4 Ohm: 2 x 160 Watt

Nominel udgangseffekt RMS Klasse A / 8 Ohm: 2 x 50 watt

Strømforbrug: 350 watt (klasse A-tilstand), 150 watt (klasse AB-tilstand)

Farve: / Sølv, Vægt: 24,2 kg
Tuner
Cd-afspiller
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Højttalere
Jamo C 803

TEKNOLOGI
C 803 er en funktion pakke 2-vejs basreflekshøjttaler, der bruger en 7-tommers woofer og en 1-tommers afkoblet tweeter til at levere bemærkelsesværdigt nøjagtig lyd, skræddersyet til det mindre kabinet i boghyldestørrelse.

Højttalerne i C 80-serien deler et antal attributter. De har alle tweetere med DTT og WaveGuide, med woofers og mellemliggende enheder, der bruger Hard Conical Cone og Center-Plug-teknologi. Derudover har de alle et Active Impedance Correction-system, der neutraliserer magnetfeltet omkring polstykket for at reducere forvrængning med op til 50%.

Den mere kompakte Jamo C 803 gulvstående højttaler er fyldt med højtydende funktioner:

Afkoblet tweeter-teknologi (DTT) reducerer vibrationer for at holde høje frekvenser klare og nøjagtige
En konveks konisk udluftning for at minimere portstøj og lydfarve
Wave Guide til øget lydkontrol for at maksimere højttalernes placering
Den hårde koniske kegle (HCC) giver mellemtone mulighed for at håndtere højere frekvenser uden forvrængning
Et centerstik udskifter den traditionelle støvhætte for at øge effekthåndtering og stabilisere lydgengivelsen
Aktiv impedanskontrol reducerer forvrængning for en klarere mellemtone


C 803 boghylde højttaler leverer stor lyd ydelse fra et elegant, kompakt skab.
TV/Projektor
Ekstra udstyr
Audiolab M-DAC

Den nye M-DAC+ er en high-performance multi audio DAC til hjemmebrug, designet til at stå på et bord eller eller tilsluttes til et eksisterende Hi-Fi system.

Den er bygget op af super gode komponenter og kan fungerer som klasse A forforstærker, DAC med fast volume eller som højkvalitets hovedtelefon forstærker.

Redefininering af klasikker
Den nye M-DAC+ er baseret på den klasiske M-DAC, den er blevet forbedret på indtil flere nøgle områder, hvilket jo er en meget logisk beslutning når man tager forgængerens popularitet i betragtning. Den originale M-DAC har begejstret både anmeldere og kunder siden sin lancering i efteråret 2011 og vundet et utal af priser blandt andet Product of the Year i What Hi-Fi?, Hi-Fi Choice og EISA award hvilket har gjort den til en af de mest anmelderroste DAC´s i nyere tid.

De fineste DAC kredsløb
Ligsom forgængeren M-DAC bruger M-DAC+ ES9018 Sabre Reference 32-bit DAC chipset, som til stadighed anses som et af markedets allerbedste chipset, den er omgivet af ekseptionelt gode komponenter som sætter andre DAC´s i samme prisklasse til vægs, herunder en propritær, master clock der minimerer jitter. Et JFET Class A udgangs trin sikrer at audiosignalet efter endt konvertering fra digital til analog, er af højeste kvalitet.High Performance med DSD
Under kølerhjælmen ligger en hel række performance relaterede forbedringer. M-DAC+ er nu i stand til at behandle audio data up til 32-bit/384kHZ via USB, det er langt over hvad nuværende Hi-res musik formater, som sikre at denne nye høj kvalitets tilføjelse til M-DAC familien er fuldt udrustet til eventuelle fremtidige forbedringer i ultra-high-definition digital lyd. USB inputtet forstår nu også DSD filer (svarende til Super Audio CD) kompatibelt med DSD64, DSD128 and DSD256. Dette er vigtig tilføjelse da DSD spiller en vigtig rolle fremtiden indenfor Hi-res download.Justerbar lyd til alle kilder og smag
I takt med at den digitale teknologi har udviklet sig er vigtigheden og karitastiken af digitale filtre blevet mere anerkendt. Som den klassiske M-DAC har M-DAC+ valgfrie filtre for optimal lytning. Filterene giver brugeren mulighed for for at tilpasse lyden afhængig af anlæget musik kvalitet og stilart. M-DAC+ arver de syv filtre som dens forgænger havde og tilføjer yderliger 4 til brug vd DSD afspilning, som sætter lytteren i stand til at tilpasse lyden så den passer best muligt til resten af ens system eller den musik der asfspilles.

Lyd forbedringer
En anden vigtig forbedring er i strømforsyningen som er blevet opgradertet og nu er inde i kabinettet på M-DAC+ (derfor det lidt størrer og dybere kabinet). En præcsions viklet ringkerne trafo med seperate vindinger til både de digitale og analoge kredsløb så crossover og interference holdes på et absolut minmum. Resultatet er den mest ekstremt speciferede strømforsygning som Audiolab s inginører til dato har bygget, og dens positive bidrag til lyden er ikke til at overhøre.
Bemærkninger
Kommentér på:
Musikanlæg Jamo / Vincent / Audiolab
x