{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg XTZ 99.26 MK II SEAS BIFROST Kit 1000

1.187 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Hivilux
Mand | 35 år | Oprettet: 28. nov 2010


Musikanlæg XTZ 99.26 MK II SEAS BIFROST Kit

Prisklasse:
1000
Forstærker/reciever:
SV-700 fra Vincent Audio, Hybrid Integrated Amplifier
Intern struktur - afgørende for en fremragende lyd. For at minimere crossfeeds og opnå en bedre forvrængningsfaktor besluttede vi os for et konsistent symmetrisk design. I pre-amp 3 rør (1x12AX7, 2x12AU7) pr. Side arbejder til SRPP konceptet (Shunt Regulated Push-Pull), som behandler lydsignalerne, der giver en mere præcis bas og bedre ydeevne i mellem- og højniveau lyd. Strømforsyningen er som sædvanlig ved en 500 watt toroidal transformer. Panasonic kondensatorer leveres til enhver tid med strøm ved denne. Endelig forstærkning leveres eventuelt i klasse A- eller AB-drift med kraftige Toshiba-transistorer. De arbejder uden negative tilbagemeldinger for at bevare de karakteristiske træk ved rørlyd. SV-700-designen holder også til det typiske rørLine-design. Et elegant aluminium chassis med enorme køleflader giver indtryk af, at du nemt kan styre enhver lydforstærkning, der kommer fra denne enhed. Det eksklusive design er også yderligere perfektioneret af en fjernbetjening lavet af aluminium inkluderet i levering. SV-700 leveres med mange indgange til forskellige lydkilder. Der er 4 analoge indgange (3 RCA og 1 XLR) samt 2 digitale indgange (optisk og koaksial). Til tilslutning af optageenheder og eksterne forstærkere leveres en Rec-udgang og Pre-udgang. Det bedste fra begge verdener er tilvejebragt i lyd. Varm og glat rørlyd kombineret med transistordynamik og effekt. SV-700 leverer kraftfulde resultater på den store scene samt delikate lydoplevelser. 2 maxims helt afgørende i vores design af dette allround talent: Lyd og entusiasme.

Nominel udgangseffekt RMS / 8 Ohm: 2 x 100 Watt, RMS / 4 Ohm: 2 x 160 Watt

Nominel udgangseffekt RMS Klasse A / 8 Ohm: 2 x 50 watt

Strømforbrug: 350 watt (klasse A-tilstand), 150 watt (klasse AB-tilstand)

Farve: / Sølv, Vægt: 24,2 kg
Tuner
Cd-afspiller
Marantz | HD-DAC1

Denne ultrahøjkvalitets dedikerede hovedtelefonforstærker skaber simpelthen fantastisk lyd, fordi den bruger current-feedback-forstærkningsteknologi fra Marantz 'high-end Premium 11-serie. Hovedtelefoner har altid tilføjet ekstra intensitet til musik. Nu, med Marantz HD-DAC1, når denne intensitet nye klimatiske højder. Det er ikke overraskende, at denne helt nye produktkategori kommer med et nyt design, men som altid med den umiskendelige Marantz familie lighed - det ser nyt, forfriskende og anderledes ud, men det er altid Marantz.

HD-DAC1 er så kraftfuldt, den endda kan køre audiofile højimpedans hovedtelefoner på op til 600 ohm - med komplet MODE-lethed. Alt takket være dens treniveaus gain kontrol, Marantz HDAM moduler, en stærkstrøms audiofil DAC (CS4398) og dens Premium kvalitet faste og variable RCA udgange. Den er så kraftfuldt, at den ikke bare kan køre hovedtelefoner, du kan også slutte den direkte din Hi-Fi-integrerede forstærker eller til et par aktive højttalere eller effektforstærkere. Den er også nemt at forbinde - Optiske og coaxiale digitale indgange samt en USB-B-port gør det muligt at streame musik direkte fra din pc eller MAC. IDevices kan også tilsluttes via USB-porten på forsiden. For endnu mere tilslutning har vi også inkluderet en analog indgang. USB-B fungerer i asynkron tilstand for ikke kun at understøtte 192 kHz / 24 bit høj opløsning lyd, men også DSD 2.8MHz og 5.6MHz for maksimal ydelse og den mest direkte måde at nyde fremragende kvalitet. For at sikre kvalitet, når HD-DAC’en er tilsluttet en computer, tilføjede vi et udvidet lag af isolering omkring USB-B-indgangen for at eliminere chancen for højfrekvent støj, der genereres af computeren, der kommer ind i HD-DAC1. Vi inkluderede endda et støj filter og dobbelt interne ure for ekstrem nøjagtighed. HD-DAC1 er uden tvivl en fest for ørerne. Det ser også godt ud. Info om volumen, input, opløsning mv. vises på det stilfulde Marantz Porthole Display, mens den solide aluminiumsfront understøttes af en dobbeltlags bundplade og træpaneler i retro stil. Rent håndværk.
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Højttalere
99.26 MKII Piano / Reference stand højttaler i sit prisklasse

XTZ 99.26 MKII Piano er en videreudvikling af den meget populære tidligere model 99.26 Piano. Den nye version har fået opdaterede crossover filtre optimeret til den bedst mulige ydeevne med hensyn til fase linearitet og frekvens respons.

Ligesom sin forgænger er den nye version udstyret med SEAS Excel High End-drivere, der giver en helt ren og gennemsigtig lyd. 60 års erfaring understøtter denne driver.

99.26 MKII har også et bånddiskant for at sikre et overlegen forbigående respons og meget fladt frekvensrespons.
TV/Projektor
Ekstra udstyr
Seas Bifrost komplet Kit Med Delefilter
Soft dome tweeter med patenteret HEXADYM magnet system.
Et højeffektivt HEXADYM-magnetsystem (US patent nr. 6020805) er baseret på seks radialt NdFeB-magneter, hvilket giver effektiv ventilation og dæmpning af hulheder bag domeen, surround og talespolen SEAS T29CF002. Moderate magnetiske stray felter repræsenterer ingen problemer for Excel Crescendo E0040 i top-lyd-videoinstallationer.

En generøst underhung talespole med fleksible udløbsledninger sikrer en lav forvrængning af SEAS T29CF002, selv med lave crossoverfrekvenser.

En 6 mm præcisionsbearbejdet aluminiums frontplade med moderat hornbelastning sikrer lineær frekvensrespons og rimelig effektivitet. Den centrale del af hornet er lavet af forkromet præcisionsbearbejdet messing.

Et væsentligt sprøjtestøbt bagkammer i SEAS E0040 er lavet af zink for at eliminere uønskede kammervægresonanser og at lede varme væk fra højttalerens magnetsystem. Bagkammeret og frontpladen i Excel Crescendo diskant er Nextel malet for at opnå en holdbar og attraktiv finish.


Nominel impedans [Zn]: 6 O
Anbefalet frekvensområde: 2000 ... 25000 Hz
Resonansfrekvens [fs]: 500 Hz
Følsomhed [2,83 V/1m]: 90 dB
Strøm [P]: 90 W (RMS) / 200 W (maks)

Bemærkninger
Alle indvenligt ledning er skiftet ud med bedre kabler og lod på højttalerterminaler.

Håndpolere messing skruer

Audiovector ''ZERO'' Compression højttalerkabel - Signature .
XINDAK FS-01 kable.
Clicktronic minijack advanced .
Clicktronic Casual High Quality Phono .
QED Performance Graphite A/B USB lyd kabel
Clicktronic Advance High Quality Phono kabel


Kommentér på:
Musikanlæg XTZ 99.26 MK II SEAS BIFROST Kit