{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg XTZ 99.26 MK II SEAS BIFROST Kit 1000

347 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Hivilux
Mand | 34 år | Oprettet: 28. nov 2010


Musikanlæg XTZ 99.26 MK II SEAS BIFROST Kit

Prisklasse:
1000
Forstærker/reciever:
SV-700 fra Vincent Audio, Hybrid Integrated Amplifier
Intern struktur - afgørende for en fremragende lyd. For at minimere crossfeeds og opnå en bedre forvrængningsfaktor besluttede vi os for et konsistent symmetrisk design. I pre-amp 3 rør (1x12AX7, 2x12AU7) pr. Side arbejder til SRPP konceptet (Shunt Regulated Push-Pull), som behandler lydsignalerne, der giver en mere præcis bas og bedre ydeevne i mellem- og højniveau lyd. Strømforsyningen er som sædvanlig ved en 500 watt toroidal transformer. Panasonic kondensatorer leveres til enhver tid med strøm ved denne. Endelig forstærkning leveres eventuelt i klasse A- eller AB-drift med kraftige Toshiba-transistorer. De arbejder uden negative tilbagemeldinger for at bevare de karakteristiske træk ved rørlyd. SV-700-designen holder også til det typiske rørLine-design. Et elegant aluminium chassis med enorme køleflader giver indtryk af, at du nemt kan styre enhver lydforstærkning, der kommer fra denne enhed. Det eksklusive design er også yderligere perfektioneret af en fjernbetjening lavet af aluminium inkluderet i levering. SV-700 leveres med mange indgange til forskellige lydkilder. Der er 4 analoge indgange (3 RCA og 1 XLR) samt 2 digitale indgange (optisk og koaksial). Til tilslutning af optageenheder og eksterne forstærkere leveres en Rec-udgang og Pre-udgang. Det bedste fra begge verdener er tilvejebragt i lyd. Varm og glat rørlyd kombineret med transistordynamik og effekt. SV-700 leverer kraftfulde resultater på den store scene samt delikate lydoplevelser. 2 maxims helt afgørende i vores design af dette allround talent: Lyd og entusiasme.

Nominel udgangseffekt RMS / 8 Ohm: 2 x 100 Watt, RMS / 4 Ohm: 2 x 160 Watt

Nominel udgangseffekt RMS Klasse A / 8 Ohm: 2 x 50 watt

Strømforbrug: 350 watt (klasse A-tilstand), 150 watt (klasse AB-tilstand)

Farve: / Sølv, Vægt: 24,2 kg
Tuner
Cd-afspiller
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Højttalere
99.26 MKII Piano / Reference stand højttaler i sit prisklasse

XTZ 99.26 MKII Piano er en videreudvikling af den meget populære tidligere model 99.26 Piano. Den nye version har fået opdaterede crossover filtre optimeret til den bedst mulige ydeevne med hensyn til fase linearitet og frekvens respons.

Ligesom sin forgænger er den nye version udstyret med SEAS Excel High End-drivere, der giver en helt ren og gennemsigtig lyd. 60 års erfaring understøtter denne driver.

99.26 MKII har også et bånddiskant for at sikre et overlegen forbigående respons og meget fladt frekvensrespons.
TV/Projektor
Ekstra udstyr
Seas Bifrost komplet Kit Med Delefilter
Soft dome tweeter med patenteret HEXADYM magnet system.
Et højeffektivt HEXADYM-magnetsystem (US patent nr. 6020805) er baseret på seks radialt NdFeB-magneter, hvilket giver effektiv ventilation og dæmpning af hulheder bag domeen, surround og talespolen SEAS T29CF002. Moderate magnetiske stray felter repræsenterer ingen problemer for Excel Crescendo E0040 i top-lyd-videoinstallationer.

En generøst underhung talespole med fleksible udløbsledninger sikrer en lav forvrængning af SEAS T29CF002, selv med lave crossoverfrekvenser.

En 6 mm præcisionsbearbejdet aluminiums frontplade med moderat hornbelastning sikrer lineær frekvensrespons og rimelig effektivitet. Den centrale del af hornet er lavet af forkromet præcisionsbearbejdet messing.

Et væsentligt sprøjtestøbt bagkammer i SEAS E0040 er lavet af zink for at eliminere uønskede kammervægresonanser og at lede varme væk fra højttalerens magnetsystem. Bagkammeret og frontpladen i Excel Crescendo diskant er Nextel malet for at opnå en holdbar og attraktiv finish.


Nominel impedans [Zn]: 6 O
Anbefalet frekvensområde: 2000 ... 25000 Hz
Resonansfrekvens [fs]: 500 Hz
Følsomhed [2,83 V/1m]: 90 dB
Strøm [P]: 90 W (RMS) / 200 W (maks)

Bemærkninger
Alle indvenligt ledning er skiftet ud med bedre kabler og lod på højttalerterminaler.

Håndpolere messing skruer

Audiovector ''ZERO'' Compression højttalerkabel - Signature .
XINDAK FS-01 kable.
Clicktronic minijack advanced .
Clicktronic Casual High Quality Phono .


Kommentér på:
Musikanlæg XTZ 99.26 MK II SEAS BIFROST Kit