{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg Monitor Audio GX100 MK III 1000

1.572 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Hivilux
Mand | 34 år | Oprettet: 28. nov 2010


Musikanlæg Monitor Audio GX100 MK III

Prisklasse:
1000
Forstærker/reciever:

SV-700 fra Vincent Audio, Hybrid Integrated Amplifier
Intern struktur - afgørende for en fremragende lyd. For at minimere crossfeeds og opnå en bedre forvrængningsfaktor besluttede vi os for et konsistent symmetrisk design. I pre-amp 3 rør (1x12AX7, 2x12AU7) pr. Side arbejder til SRPP konceptet (Shunt Regulated Push-Pull), som behandler lydsignalerne, der giver en mere præcis bas og bedre ydeevne i mellem- og højniveau lyd. Strømforsyningen er som sædvanlig ved en 500 watt toroidal transformer. Panasonic kondensatorer leveres til enhver tid med strøm ved denne. Endelig forstærkning leveres eventuelt i klasse A- eller AB-drift med kraftige Toshiba-transistorer. De arbejder uden negative tilbagemeldinger for at bevare de karakteristiske træk ved rørlyd. SV-700-designen holder også til det typiske rørLine-design. Et elegant aluminium chassis med enorme køleflader giver indtryk af, at du nemt kan styre enhver lydforstærkning, der kommer fra denne enhed. Det eksklusive design er også yderligere perfektioneret af en fjernbetjening lavet af aluminium inkluderet i levering. SV-700 leveres med mange indgange til forskellige lydkilder. Der er 4 analoge indgange (3 RCA og 1 XLR) samt 2 digitale indgange (optisk og koaksial). Til tilslutning af optageenheder og eksterne forstærkere leveres en Rec-udgang og Pre-udgang. Det bedste fra begge verdener er tilvejebragt i lyd. Varm og glat rørlyd kombineret med transistordynamik og effekt. SV-700 leverer kraftfulde resultater på den store scene samt delikate lydoplevelser. 2 maxims helt afgørende i vores design af dette allround talent: Lyd og entusiasme.

Nominel udgangseffekt RMS / 8 Ohm: 2 x 100 Watt, RMS / 4 Ohm: 2 x 160 Watt

Nominel udgangseffekt RMS Klasse A / 8 Ohm: 2 x 50 watt

Strømforbrug: 350 watt (klasse A-tilstand), 150 watt (klasse AB-tilstand)

Farve: / Sølv, Vægt: 24,2 kg
Tuner
Cd-afspiller
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Højttalere
Years Active 2011-2014
Monitor Audio er klar med næste generation Guld. Gold GX serien er blevet til i en kombineret indsats mellem et stort team af ingeniører, med adgang til det nyeste inden for CAD design, og utallige timers lyttetests.

Diskant-enheden dækker et frekvensområde helt op til 60 kHz, langt over det menneskelige øres opfatteevne, og ned til delefrekvenser fra 2,3 kHz (afhængigt af model). Enheden gengiver lyden præcist og naturligt, både i de højeste frekvenser og i mellemtone-området, hvor øret er mest følsomt.

Bassen rækker usædvanligt dybt for en enhed i denne størrelse, ligesom den dynamiske formåen er langt over forventning.


Delefilteret består af nøje udvalgte komponenter. For at opnå den optimale isolering af delefilteret, er hvert filter placeret på et separat panel i bunden af højttaleren. Til den interne kabling benyttes Monitor Audio’s eget PureFlow Silver kabel.

Kabinetternes glatte front er helt uden skruer eller huller til frontstof. Frontstoffet hænger fast via skjulte magneter. Af finish kan vælges sort eller hvid højglans lak, mørk valnød, lys eg, eller den mere sofistikerede Bubinga finér, der er en flot rødlig finér med kraftige åre-aftegninger.


TV/Projektor
Ekstra udstyr
Audiovector ''ZERO'' Compression højttalerkabel - Signature .
Clicktronic minijack advanced .
Clicktronic Casual High Quality Phono .
Bemærkninger
Efter 5 år med RX6 har jeg valgt og prøve noget ny. der må jeg sige GX100 MK III har leveret lyd godt . ikke for voldsom i bass . lyd er dejlig åben og god mellemtone. passer storset til alle slags musik behov til rimeligt penge.

Godt bygget Flot finish. vægt på 9,9KG stk.Kommentér på:
Musikanlæg Monitor Audio GX100 MK III