{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg DALI hjemmefusk/nad 5000

654 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Sebastian S
Mand | 22 år | Oprettet: 26. aug 2016


Musikanlæg DALI hjemmefusk/nad

Prisklasse:
5000
Forstærker/reciever:
NAD 7130. 2x30w ved 8ohm. (to sæt terminaler på hver kanal). Mulighed for justering af impedans af højtalere 4 eller 8 ohm. Jeg har lige serviceret den og skal inden for nærmeste fremtid skifte lyttere til nogle nye af bedre kvalitet. Mulighed for at tilslutte anden forforstærker og frakoble den i forstærkere og det samme med effekt delen. Denne tager front højtalere og center.

AIWA MX70. 2x30w ved 8ohm. Ved faktisk ikke så meget om den.. den kan det normale. Spiller godt nok. Tager baghøjttalere.

De to forstærkere er forbundet med y-kabel fra lydkilden. Hjemmelavede kabler med bananstik. 2,5 kvadrat AIV connect silverado
Tuner
Det er indbygget tuner i NAD 7130
Cd-afspiller
Ingen
Pladespiller
Ingen
Båndoptager
Ingen
DVD/Video
Benytter Yousee på mit TV
Højttalere
2x DALI 104 som er opgraderet. Alle interne kabler er udskiftet med 2,5 kvadrat AIV connect silverado(sølv kabler) Jantzen z-cap kondensatorer og luftspoler i delefiltre. Nederste basser er udskiftet til lektor 6,5" enheder. Logo flyttet fra frontstof til højtalerne. Spiller kanon.

1x hjemmefusket center
Dali zensor 5,5" og Behringer ms40 diskant. Hjemmelavet delefilter med Jantzen komponenter
Behringer ms40 kabinet. Passer nok ikke helt i litermål men den er også sat til at spille fra nedre mellemtone og op.. fyldt op med uld for at kompencere de manglende liter(bonde løsning)

2x DALI axs 5000 som baghøjtalere
Vifa 8" basser og vifa diskanter.. simpel to vejs i meget store kabinetter. God bund, bruges derfor mest for bassen skyld i baggrunden.
TV/Projektor
Noget Phillips..
Ekstra udstyr
Bemærkninger


Kommentér på:
Musikanlæg DALI hjemmefusk/nad