{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg JBL/Harman kardon 20000

1.115 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Martin B
Mand | 22 år | Oprettet: 2. okt 2012


Musikanlæg JBL/Harman kardon

Prisklasse:
20000
Forstærker/reciever:
Harman Kardon TU 970
Tuner
Harman Kardon HK 970
dynamic power
8 ohms 115 watts
4 ohms 200 watts
2 ohms 295 watts
1 ohms 380 watts
Cd-afspiller
Harman Kardon HD 755
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Højttalere
JBL E60
2 stk. 175 watts
8 ohms
TV/Projektor
Ekstra udstyr
special kabler fra hifi klubben
diskotekslys som spiller med bassen, men det er kun i sjov brug;)
Fjernebetjeninger til Tuner og CD-afspiller
Bemærkninger
har garanti papirer, kvitteringer og manualerne på det hele

der er en lille bule i den ene højtaler, og har ikke lige taget mig sammen til at rette den ud, men det bliver gjort, det er ikke noget som ændre hvordan de spiller.
hele anlægget i sig selv er et super fedt anlæg som spiller mega fedt også oppe i de høje toner, jeg vil gerne anbefale dem til unge som skal have et anlæg eller som mangler et ;)

hele anlægget i sig selv har kosten imellem 17.000 og 18.000 derfor har jeg sat prisklassen til 20.000 ;)
Kommentér på:
Musikanlæg JBL/Harman kardon
 •   8. mar 2014 Tak for tilbuddet Daniel K. Men eksperimenter med kabler er et overstået kapitel for mig. Jeg har oplevet harald skrald kabler gøre det lige så godt som dyre kabler flere gange, og magter ikke og sidde og anstrenge min lyttesans for og opfange så mikroskopiske/ikke tilstedeværende forskelle. For mig er det meget sjovere og prøve forskellige højttalere/forstærkere, placering/akustik og rumkorrektion. Det er noget som giver hørbare foreskelle, der er til og forstå.

 •   8. mar 2014 Thomas med flere !
  I skal være velkomne til at komme hjem på min private adresse, tag alt det af jeres eget udstyr/kabler med i har lyst til, og så skal jeg demonstere hvad de kabler jeg har på lager de kan gøre ved lyden smiley

  JEG TAGER UDFORDRINGEN OP imod dem som mener kabler giver placebo effekt smiley


 •   8. mar 2014 Jeg har brugt rigeligt med penge, og der går længe imellem jeg hører setup der imponerer mere end mit eget.

  Mht kabler er det jo en uendelig diskution, og der vil altid være nogen som bliver ramt af placebo, og nogen som kan regne den ud. Men hvis placebo kan give nogle en bedre lydoplevelse så er det jo også fint nok.


 •   8. mar 2014 Det må jo så være din påstand mod BaronVejrup's. Har ondt af folk som tror de kan høre forskel på voodoo kabler. Man kan hente SÅ meget mere ved og bruge pengene andetsteds.

 •   8. mar 2014 smiley *popcorn* smiley *popcorn* smiley *popcorn* smiley *popcorn* smiley *popcorn* smiley *popcorn* smiley *popcorn* smiley smiley

 •   8. mar 2014 Som BaronVejrup skrev tidligere
  "Selv Hr. Lyngdorf mente at højttaler kabler var noget pjat og man skulle bruge pengene de rigtige steder istedet...."

  Så jer der kan høre forskel, må have væsentlig bedre ører end ham hr. Lyngdorf. Man kan dog undre sig hvordan han er nået så langt, uden at kunne høre smiley


 •   8. mar 2014 "Her var der ingen tvivl om at der var mere hul igennem på J-M, lyden var langt mere 3D-agtig, det var ikke SÅ varmt, men lidt derhen af, dog var det LANGT mere detaljeret !

  Så det med mm2 = god gennemstrømning for strømmen til højttalerne, det er lige til at skylle ud i WCet.

  Istedet for at være så pisse talfikseret (ligesom dem der går SÅ meget op i at Watt = god lyd) og mange andre lign. situationer, så luk da øjnene, åben ørene og brug DEM !.."

  Desværre det du har oplevet er ren placebo. Jeg har lyttet til mange forskellige kabler uden og kunne spore den mindste forskel. Dog lige det med og overføre ampere i tynde vs tykke kabler, er det jo meget nemt beviseligt, at der er en kæmpe forskel.


 •   8. mar 2014 "Ja NETOP..... Du LÆSER hvad de er opgivet til og det er jo ens og så er de nok også det"

  Det er en konklusion du foretager ene og alene. Bare fordi jeg fortæller dig hvad producenten har opgivet dem til, er det ikke ens betydning med jeg stoler på det blindt.


 •   6. mar 2014 Personlig erfaring:
  Jeg har test VDH Magnum som jo er 8,5mm2 op imod J-M Reynaud HP 216 B som kun er 1,77mm2. Kablerne koster begge 300kr/m af ny.
  Vi var flere til denne blindtest, og her var der flere erfaringer vi gjorde os.
  Det setup vi brugte, fra afspiller til højttaler:
  JVC XL-Z1050 > DH Labs Air Matrix RCA > Restek Challenger > "de 2 førnævnte højttalerkabler i A/B test" > System Audio Explorer og Audiovector M3 Signature.

  Her var der ingen tvivl om at der var mere hul igennem på J-M, lyden var langt mere 3D-agtig, det var ikke SÅ varmt, men lidt derhen af, dog var det LANGT mere detaljeret !

  Så det med mm2 = god gennemstrømning for strømmen til højttalerne, det er lige til at skylle ud i WCet.

  Istedet for at være så pisse talfikseret (ligesom dem der går SÅ meget op i at Watt = god lyd) og mange andre lign. situationer, så luk da øjnene, åben ørene og brug DEM !.. smiley


 •   6. mar 2014 Hvor meget troværdighed tror du jeg har til dine hjemmelavede biovn.jpg på tinypic?!?

  Iøvrigt skrev jeg bare hvad de er opgivet til, intet andet.


 •   5. mar 2014 Gab. Ja og det er de stadigvæk.

 •   5. mar 2014 Hej Thomas, det er rigtigt det er nogle forholdsvis små satelitter... og ja kablerne var meget tynde... smiley

 •   5. mar 2014 Nu er det ikke dyre vs billige kabler vi snakker om, men tykke vs tynde. Til steinway 2.2 kan det fungere glimrende med tynde kabler da det jo er ret små nærmest sattelit agtige højttalere, med et højt crossover, og dermed lavt ampere træk.

  Jeg er helt enig i, at det ikke kan betale sig med dyre kabler.


 •   5. mar 2014 Jeg har lige lyttet til et Steinway Lyngdorf 2.2 stereo setup til ca 140.000kr og der blev brugt meget tynde højttaler kabler til 20 kr meteren... det lød nu udemærket.
  Selv Hr. Lyngdorf mente at højttaler kabler var noget pjat og man skulle bruge pengene de rigtige steder istedet....
  Faktisk hørte jeg samme udtalelse fra KT-Radio da jeg lyttede til en 7.2 surround setup....

  Men det er jo bare deres mening. Jeg syntes personligt at folk skal være velkommen til at købe sig fattige i kabler og jeg har ikke selv nogen preferencer af kabler....


 •   5. mar 2014 Ved ikke hvad det er du tror jeg har læst, mit eksempel var taget fra egen erfaring omkring hvor varm min gamle forstærker blev med små højttalere kontra store højttalere. Jo højere temperatur jo højere ampere træk vil jeg formode der er.

 •   4. mar 2014 Super. Troede ellers lige du mente at små højttalere var sværere og trække end store højttalere. I øvrigt så er de opgivet til den samme nominelle impedans.

 •   4. mar 2014 Du vel forhåbentlig klar over at eksempelvis en dali lektor 8 trækker flere ampere ud af en forstærker ved dens max belastning end dali lektor 3?!?
  Men det kan jo ikke passe da Lektor 3 er lille og smaskfyldt med fasedrej??

  Hvorfor var det så liiige, at når min gamle receiver havde spillet vold højt et kvarters tid med Lektor 8, så var toppladen så varm du ikke kunne holde en hånd der. Omvendt havde jeg tævet mine Lektor 3 i en halv times tid, så var toppladen kun godt håndlun. Hvorfor mon??


 •   4. mar 2014 Store højttalere er ikke sværere at drive end små... Faktisk tvært imod.

  Sikken en gang ævl og typisk misforståelse af følsomhed. Efter den tankegang burde CV være nogle af de nemmeste højttalere og drive i verden. MEN det var de sørme ikke godnat og sov godt.


 •   4. mar 2014 Jeg er ikke i tvivl om det spiller ganske glimrende. Men der er jo altid plads til små forbedringer. Har dog aldrig påstået at tynde kabler skulle give "mislyde". Det var såmænd heller ikke specielt myntet på lige netop DIT udstyr, men mere generelt at 1,5 kabel ikke rækker til store gulvhøjttalere efter MIN mening. Men andre folk har jo deres mening, og det skal der være plads til, ellers var der jo ingen ide
  med dette forum.


 •   4. mar 2014 altså mit anlæg spiller som det skal og har ingen mislyde så thomas sig du bare at det er lorte kabler osv. men jeg er tilfreds med det jeg har købt og så kan du jo bare være pisse ligeglad med om det er lort i forhold til dig, så jeg synes at du skal få lettet røven og lade vær med at skrive på mine ting smiley

 •   4. mar 2014 Det undrede mig bare du ikke viste hvorfor 0,75 ledning er fint til belysning.

 •   4. mar 2014 "Ja og hvis du trækker 200 ampere er der mere tab"

  Ja og vælger du et 4mm2, vupti så er tabet minimeret til en brøkdel.


 •   4. mar 2014 Kender den vist nøj kun' bejre end du gør smiley

  Men når du har fundet ud af hvor mange volt der kommer ud af hans forstærker, kan du jo selv prøve og regne ud hvor mange ampere de trækker for og runde de 175W smiley


 •   4. mar 2014 Bla bla bla my ass. Faktum er at hvis du eksempelvis trækker 40 ampere igennem en 1,5mm2, så vil der være et betydeligt spændingsfald, om du kan li det eller ej, sådan ER det bare.

 •   4. mar 2014 Det er jo så heller ikke et så stort problem hvis man mister lidt dynamik på elkedlen smiley Men jeg kan tydeligt høre mikroovnens blæser går ned i omdrejninger, hvis jeg tænder elkedlen samtidigt, ergo der er underdimensioneret kabler, og et betydeligt spændingsfald, og det er bare ikke noget man ønsker sig når det handler om højttalere og god lyd.

 •   4. mar 2014 Høhø, "måske" har store JBL'er et "lidt" større ampere træk end en de 0,17A en 40W lampe trækker smiley Og ampere er nu engang lidt sværere og trække igennem en ledning end Volt er. Men det må man jo selv om, det eneste man mister er lidt punch/anslag/dynamisk formåen.

 •   4. mar 2014 Til mine Heco står der i manualen minimum 4mm2 så snart det er over 3 meter.
  Til mine Lektor står der minimum 2.5mm2 så hut jeg hvisker, og til nogle gamle bitte bose 301 jeg havde engang, stod der minimum 2mm2. Så 1,5mm2 må være det man til nøds bruger til nogle små sattelit højttalere. Med andre ord, Whazz har ret.


 •   3. mar 2014 det ligner da noget halvanderkvadrat kabel... det er udemærket...!

 •   3. mar 2014 Det ser bare meget tyndt ud.,ik andet..

 •   2. mar 2014 Velkommen men det da et utroligt skravlet ht kabel du har?

x