{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
Kommentér på:
Xindak 3250 indmad
  •   9. jan 2011 Hvordan ser man om det er "hifirør" eller IKKE "hifirør".. Da det selvfølgelig er en vigtig faktor, da jeg ikke vil spendere penge på noget der alligevel lyder af crap..

  •   30. dec 2010 nej det er jo det. rør er dyre. men de holder jo alligevel nogle år. så det er til at have med at gøre.

    Miniwatt har jeg flere forskellige liggende af og det er ikke rør der tiltaler mig. ville aldrig købe miniwatt hvis jeg skulle købe nye igen. det skal jeg så ik. jeg har nok 100 signalrør liggende. smiley

    men huske ende betegnelserne. de kan fortælle dig om det er spild af penge. eller om det er rør der er hifirør. miniwatt findes også i WA og WB. og det er ikke hifirør.



  •   15. dec 2010 Har i sinde at få to telefunken hjem og Phillips miniwatt :).. Men pengene skal lige være der, og når man er studerende så er december en dyr tid, når ens mor og dame også har fødselsdag i denne måned :P.

    Men ja blev overrasket over hvor godt den er bygget, men kunne heller ikke lade være med at smile over lynkineserne.. Men håber at jeg bestiller nye rør i næste måned, er jo ikke helt billigt når man vil have kræs smiley


  •   13. dec 2010 Hej stig.. det ser sgu da ellers godt ud hva. fin komponent kvalitet. men ja der lynkinesere der er altså til grin.

    2 stk Ecc 81 telefunken og 2 stk Ecc 82 eller Ecc 83 telefunken og så spiller den.

    omvendt, hvis det er for omkosteligt, hvilke det nemt kan gå hen og blive for at få ecc83 telefunken. så er der altså og Elektro harmonix gold edition som er til at betale sig fra.

    bare husk, 12Ax7 kan ikke erstattes af 12at7. så afliver du rørene. uanset hva folk prøver at bilde dig ind.

    12at7 = ecc81 12au7 = ecc82 12ax7 = ecc83.

    ecc82 er kendt for at være et lidt uliniært rør. så jeg ville holde mig til ecc81 og til ecc83.. men der er mange mening omkring rør, nogle vil have datteren and andre vil have moderen. smiley

    men jeg har self haft gode erfaringer med elektroharmonix, og jeg ved lars også har haft det.

    husk endelig. Nos er ikke ensbetydene med at det er godt. smiley Nos betyder bare. New old stock... NIB betyder bare New in Box..

    der er nogle betegnelser efter røret navn. f.eks WB eller WA, eller GTA eller GTB kan der også stå. der har intet med hifirør af gøre, det er militær betegnelser og betyder rørene er meget holdbare men at trådene er spændt hård op i røret. altså de kan tåle flere vibrationer, men noget at dynamikken og blødheden forsvinder. Kan du finde Black plate rør uden disse ende betegnelser, så nærmer vi os noget af den lækre kvalitet.. men blackplate er fra før 1960 så er pænt omkostligen.

    Jeg har mange WB og WA rør liggende, og det er ikke den samme lyd som f.eks telefunken.

    bare sådan så du ikke går ud og køber nogle rør du bliver skuffet over..

    telefunken eller elektro harmonix gold, så er du godt kørende. smiley



  •   15. nov 2010 Hej Lars

    Hehe.. Nej har sku ikke fået snakket med ham, har haft så travlt på det sidste.. Men ja rørene er noget kinagøgl, men resten ser sku godt ud..
    Men skriver til ham nu her smiley


Annonce