{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
175 visninger | Oprettet:

Hifi freaks {{forumTopicSubject}}

Fik denne email idag.....

HiFi-freaks.dk genopstår - Vi er tilbage!

HiFi freaks navnet og hjemmesiden er blevet opkøbt, og HiFi freaks vil fortsætte som importør med en lang række af de gamle kendte mærker: QUAD, Mission, Wharfedale, Audiolab, men også en række nye vil komme til: LEAK & EKCO, og en lang række flere er på tegnebrættet, som vil blive præsenteret over de næste par måneder.

HiFi-freaks.dk vil desuden fortsætte benhårde priser, direkte-til-dig konceptet, den velkendte gode hjælp på chatten næsten døgnet rundt og de populære 30 dages returret, hvor du kan prøve udstyret hjemme hos dig selv, og er du ikke tilfreds, så betaler HiFi freaks returfragten også.

Der er i dette øjeblik 5stk. 40'fods containere på vej proppet med varer mod det nye lagerhotel som er placeret i Glostrup, og vi forventer at have normal lagerføring på plads i løbet af Juni og Juli måned. Indtil da vil alt blive sendt fra søsterselskabet IAD GmbH i Tyskland, så indtil alt er på lager i Danmark igen vil der være 3-5 dages leveringstid.

En ny hjemmeside vil blive præsenteret i løbet af et par uger, hvor der også vil være et brag af en genåbningstilbudsfest.

Vær obs. på vi er skiftet til at sælge i PAR! Så priserne er ikke fordoblet, vi er blot stoppet med at sælge i stykvis smiley
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Hifi freaks

x