Hjemmebiograf Yamaha/Cerwin Vega Hjemmebiograf Yamaha/Cerwin Vega Hjemmebiograf Yamaha/Cerwin Vega Hjemmebiograf Yamaha/Cerwin Vega Hjemmebiograf Yamaha/Cerwin Vega
Morten H
Følg
Følger Følg ikke

Morten H

Mand, 34 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 6. mar 2013
Offline - Senest online: 3. jan 2016 Bruger er på filterliste

Hej folkens

Jeg har gennem tiden haft en stor interesse for lyd,
Eftersom min mor i barndomshjemmet også havde interesse for lyd, har det jo nok smittet. Min mors interesse afspejlede sig i Technics stereo forskærker og Jamo højtalere. Såååå denne vej havde ikke lige min interesse for øret, selvom jeg selv har haft et ordentlig skrummel af Technics på et sæt Cerwin Vega d8. Lyden var bare ikke lig efter min smag. Troede det var hele opsættet, så solgte det selvf.

Efter dette opsæt gik der nogle år inden jeg prøvede Prosonic 2x12 på en Technics. Det duede kun til fuldesjov i haven, så det endte også hos anden interesseret.

Efter at være kommet af med dette opsæt høre jeg så en kammis Yamaha med Eq på et sæt Bose. Han forklare mig lidt om lyden, og begynder at læse lidt om diverse ting ang. Cerwin vega.

Jeg ender med at skaffe mig en Yamaha RXV af ældre årgang. Dertil købte jeg så et sæt brugte Cerwin vega E-712. Jeg var stadig ikke overbevist eftersom der manglede noget. Jeg solgte så Cerwin Vega E-712erne, og købte et sæt nyrenoveret Cerwin vega AT-80. De stod som nye. Min kammi mener jeg skal prøve hans powerkabler med 4 ledninger i. Kæft en røvfuld de ATer kunne give. Jeg er nu helt solgt til Cerwin Vega og Yamaha. Et par måneder senere hos min stedfar får jeg øje på et sæt Cerwin Vega AT-40, godtnok med uorg. bas. Jeg får dem lokket fra ham, ved at lave noget på hans bil. Yes et oldtimer surround. Derefter flytter kæresten og jeg i mindre lejlighed, og højtalerne får en bedre spredning.Nu står den på jagt af org. basser til AT-40. Efter at have fundet reconet enheder MANGLEDE DER NYANCE I RUMMET. Yamaha Eq blev der kigget efter. Fandt en del, men også dyre. Min kære kæreste ender med at finde en som jeg fik en jul. Jubii. Kæresten og jeg venter så barn efter nogle år sammen, og vælger at flytte på nedlagt landbrug. Her er stuen så bare lig 4 gange større end lejlighedens. AT sættet giver ikke mig den nyance jeg ønsker i rummet, og er en del tid skuffet. Ender med at bytte hele sættet for et sæt Cerwin Vega V15F, som nok var den største fejl jeg kunne begå. Nok var der masser af basgengivelse som lovet, men aldrig har jeg hørt på sådan en gang mudder. Jeg ender i tænkeboxen. Jeg bytter mudderspillerne væk. Jep jeg fandt en der ville bytte med et sæt DC12. Det er så dem jeg har nu. Lækker lydgengivelse, men bare ikke nok på Yamaha RXVen. Jeg prøver så at købe et sæt Cerwin Vega A103, for at lave lidt surround. Forstærkeren kunne ikke følge med. Jeg får så købt denne Yamaha DSP-A3090 som jeg spiller med nu. A103 ender i et gæsteværelse da de ikke er spor nødvendige mere.

Det er ikke så meget om mig, men det har heller ikke folks interesse da det er lyd det handler om :-)

Jeg har haft flere forskellige højtalere, men hovedsageligt Cerwin Vega'er.
Hva anlæg angår har jeg også haft en del forskelligt men er faldet for Yamaha's nyanceret lyd.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x