Ved du hvem, der kigger med på din skærm?

Ved du hvem, der kigger med på din skærm?

19. okt 2020

Dette er sponsoreret indhold

I 2018 steg prisen på data til et niveau over olieprisen. Det gør den til den mest værdifulde ressource i vores levetid. Hvert eneste website du besøger, hver eneste side du logger ind på, hver eneste app du bruger, gemmer data omkring dig. Det er blevet en ultravigtig del af virksomhedernes måde at drive forretning, og skal du altid gå udfra, at du bliver overvåget, når du besøger dine vanlige hjemmesider. Tidliger har personer som Edward Snowden også afsløret at USA’s efterretningstjeneste har gennemført masseovervågning af millionvis af internetbrugere i hele verden. Derfor skal du have noget, der beskytter dig i mod overvågning på nettet, og her kan det klart anbefales at vælge den bedste VPN


VPN står for Virtual Private Network, og er en slags sikker internet forbindelse, der giver dig en anden IP-adresse end den du rent faktisk har. Det betyder, at folk ikke kan spore din lokation og indsamle brugbar data omkring dig, da de ikke kan bygge en brugbar profil op omkring dig. Der er også andre fordele ved at bruge VPN, og i denne artikel giver vi dig et indblik i, hvorfor du måske burde investere i et program. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan komme overvågning til livs med et virtuelt netværk. 

Få en VPN og undgå overvågning fra alle sider

Der er folk, der holder øje med hvad du laver fra alle sider, når du bevæger dig ind på dine sociale medier, webshops og hvad du ellers bruger internettet til. Alt dette kan undgås ved at “vildlede” dem, der overvåger dig. Den giver nemlig en falsk IP-adresse til dem, så du helt uden bekymring kan browse frit rundt på internettet uden at bekymre dig om, hvem der kigger med over skulderen. Så kan du altid have ro i maven, når du klikker dig igennem dine yndlingshjemmesider. 

Tilgå mere indhold på streamingtjenesterne med en VPN

Faktisk er der også andre fordele ved at vælge en VPN, udover overvågning på internettet. Mange af streamingtjenesterne som Netflix, HBO og andre lignende typer har for vane at begrænse det danske udvalg - og de amerikanske og britiske databaser har derfor meget mere indhold. Med en VPN kan det lykkes dig at tilgå alt det amerikanske og britiske indhold, hvis du vælger at browse rundt med en amerikansk eller engelsk IP-adresse. Så kan du også bruge gratis tjenester som Hulu og BBCs iPlayer.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x