Sådan vælger du din første drone

Sådan vælger du din første drone

17. mar 2021
Dette indhold er sponsoreret

Droner er efterhånden blevet meget populære, og der er ikke grænser for, hvad man kan bruge dem til. Droner flyver nemlig praktisk talt af dig selv, hvorfor det luftbårne kamera kan bruges til alt fra simple fotograf- eller videoopgaver til avancerede inspektioner! Hvis du selv overvejer at købe en drone, kan du læse med her og blive sporet ind til den rigtige drone til dit behov.

Formålet med dronen
Droner anvendes både for sjov som en hobby og i professionelle sammenhænge. Formålet med dronen er afgørende for, hvilken model, der passer til dit behov. Der er nemlig mange forskellige modeller på markedet, som har hver deres fordele, alt efter hvad de skal bruges til. Hvis du ikke har stor erfaring med droneflyvning kan du med fordel undersøge, hvad den bedste begynder drone kunne være for dig. Derudover skal du sikre dig, at kameraet kan løse de tiltænkte opgaver. Billedkvaliteten kan nemlig have større betydning til professionelle sammenhæng end til hobbyflyvning, hvorfor det er nødvendigt at have vurderet, hvilke krav du har til kameraet. Nogle  andre ting, som kan være gode at være opmærksom på, inden du køber din drone, er flyvetiden og transportvenligheden. Hvor længe skal dronen være i luften ad gangen, og hvor let skal dronen være at transportere? Jo mere foldbar dronen er, jo mindre løfteevne og vindresistent. Omvendt kan en foldbar drone ikke løfte tunge kameraer, men du kan have den med overalt! 

Tre gode begynder droner
Nedenfor kan du se tre bud på en virkelig god begynder drone.

DJI Spark
DJI Spark er lille nok til at lette fra din håndflade, men det kompakte design påvirker bestemt ikke billedkvaliteten! Dronen kan tage gode billeder og videooptagelser i Full HD 1080p med 2-akset stabilisering, hvilket gør billedtagning og panoramiske optagelser mere stabile. Du kan koble dronen til din smartphone - eller sætte kameraet til førsteperson og opleve flyveturen som om, du selv fløj! Der medfølger desuden en fjernbetjening til brug helt op til 500 m rækkevidde. Dronens flyvetid er cirka 27 minutter, mens opladningstiden er cirka 3 timer. Kontroldistancen er cirka 4 kilometer.

iDrone
iDrone er en mini drone med kamera. Kameraet er yderst godt i forhold til dets størrelse og kan filme op til 720p. Det er en robust drone, som er nem at navigere rundt. Desuden kan dronen forskellige trick som eksempelvis flips og rolls, hvilket gør dronen ekstra sjov at flyve med! Dronens flyvetid er cirka 6 minutter, mens opladningstiden er cirka 45 minutter. Kontroldistancen er cirka 30 meter.

Hanks WFHDV2000
Hanks WFHDV2000 er en fantastisk drone med kamera. Dronen er kun 18,5 centimeter bred, hvorfor den både er nem at have med sig og nem at flyve med! Den kan desuden også lave akrobatik og spinne, mens du flyver, og du kan streame flyvningen fra din smartphone direkte, så længe du har forbindelse til Wi-Fi. Dronens flyvetid er cirka 6 minutter, mens opladningstiden er cirka 1 timer. Kontroldistancen er 45 meter.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce