Sådan giver du dit køkken en nem og billig overhaling

Sådan giver du dit køkken en nem og billig overhaling

22. okt 2020

Dette er sponsoreret indhold 


Det er næsten altid køkkenet, der er hjemmets samlingspunkt for stort og småt. Derfor er det vigtigt, at køkkenet vedligeholdes, så det altid er hyggeligt at samles om en middag eller en kop kaffe. Det kan dog være et omstændigt og dyrt projekt at renovere hele køkkenet fra bunden. Heldigvis kan man godt lave de nødvendige ændringer i køkkenet, uden at det kræver et stort renoveringsprojekt. Man kan sagtens give køkkenet et friskt pust ved blot at lave nogle små og simple ændringer. Men helt præcist hvilke ændringer kan give køkkenet det friske pust, som det mangler? Du er heldigvis landet det rigtige sted, fordi artiklen her kommer med nogle forslag til hvilke simple ændringer, du selv kan gå i gang med, når køkkenet trænger til en overhaling.

Opgrader dine bordplader 

Bordpladerne i køkkenet og på spisebordet udgør en stor del af udtrykket i køkkenet, og påvirker derfor stilen i rummet mere, end man lige tror. Derfor er et forslag at investere i nye bordplader. Til spisebordet kan man eksempelvis investere i et plankebord, og på den måde skabe et rustikt og lækkert udtryk i rummet. Hvis man ønsker at gøre noget ved bordpladerne i selve køkkenet, så kan man vælge at få dem slebet - det vil få dem til at se nye og lækre ud, uden at man behøver at udskifte hele bordpladen. 

Farver skaber ny dynamik 

En god måde at skabe forandring i køkkenet på, er ved at pifte det op med nogle nye og flotte farver. Man kan eksempelvis hænge farverige malerier op på væggene, eller sågar male væggene i en anden farve - det vil give rummet et personligt præg. Hvis man ikke er til så store forandringer, kan man starte med at købe nogle viskestykker eller kaffekopper i nogle andre farver, og på den måde pifte køkkenet op på en mere diskret måde. Et plankebord skaber også god dynamik i rummet. 

Pift køkkenlågerne op med nye greb 

Hvis man gerne vil give køkkenet en overhaling, er et forslag at udskifte de gamle greb på køkkenlågerne. Det er en lille og simpel ændring, men det vil uden tvivl gøre en stor forskel for udtrykket i rummet. Det er også en ændring, man kan gøre uden at skulle have fat i alle mulige håndværkere. Man kan nemt finde nye greb til køkkenlåger i diverse butikker, så det er bare om at sætte en weekend af til det. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x