På denne måde får du mest ud af dine elektroniske devi...

På denne måde får du mest ud af dine elektroniske devi...

30. jul 2019

HifiGalleri.dk er for folk, der interesserer sig for elektroniske devices såsom store fladskærme, forstærkere, surroundanlæg og så videre. Disse ting kommer dog ikke til deres fulde udtryk, hvis de blot står alene. Du har nemlig også brug for ting i dit hjem, der kan få disse devices til at fremstå på bedst mulig vis. I dette skriv kan du blive inspireret til, hvordan du kan forkæle dine elektroniske devices, således at du får mest ud af dem. 

Skift til klimavenlig strøm

Du går måske ikke op i, hvilken slags strøm, der kommer ud af dine stikkontakter. Faktisk kan det dog være en fordel at skifte til klimavenlig strøm, hvis du er typen, som har gang i mange devices, der er koblet til et strømstik. Først og fremmest kan du i længden spare mange penge, og derudover vil du kunne benytte dig af din hjemmebiograf eller dit lækre surroundanlæg uden at have dårlig samvittighed, når det kommer til klimaet.

Et af de selskaber der leverer klimavenlig strøm, er blueenergy. Ikke nok med dette, finder du på samme tid hos selskabet lave og faste priser. Blue energy har blandt andet den 25-årige iværksætter, Mads Andreas Olesen, som kommerciel direktør. Selskabet blev tilbage i 2017 opkøbt af investeringsfonden New Nordic Advisors, men stifterne og de tidligere ejere af blue energy, heriblandt Mads Andreas Olesen, er stadig at finde i selskabet.

Indret din lejlighed efter din elektronik

Har du købt en stor fladskærm, og ønsker du at din stue skal have udtryk som en hjemmebiograf? Har du købt et stort sorroundanlæg, du ønsker skal kunne høres i hele huset? I så fald kan det være en god idé at indrette efter, at dit hus opfylder de udtryk, du ønsker dine elektroniske devices skal give. Eksempelvis er det en fordel, hvis din store fladskærm hænger på en sådan vis, at den er det centrale del af rummet, hvorved man kan få øje på det, næsten ligegyldigt hvor man befinder sig. På samme tid er det oplagt, at du har højtalere hængende i samtlige af de rum, hvor du ønsker, at man skal kunne høre musikken fra sorroundanlægget. 

Spar ikke på rengøringen

En fladskærm kan være nok så stor og dyr, men hvis den er støvet og beskidt, mister den noget af sin glans. Det samme gælder med resten af dine elektroniske devices i hjemmet. Et godt råd herfra er derfor, at du regelmæssigt sørger for at gøre dine elektroniske apparater rene. Dette tager ikke lang tid, og kan klares med en fugtig klud, der køres over de forskellige overflader. På den måde kan du sørge for, at din fladskærm bliver ved med at se ny ud, selvom du købte den for flere år siden. Det er på samme tid en rar følelse, at du ikke bruger store pengesummer på ting, som du ender ud med ikke at tage hånd om. Er du passioneret omkring hifi, bør du derfor også være passioneret omkring vedligeholdelsen af det. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x