Leasing giver mulighed for at køre rundt i drømmebi

Leasing giver mulighed for at køre rundt i drømmebi

12. jan 2022

Der findes forskellige måder at anskaffe sig en bil på, og leasing er her en ting, som er blevet et mere populært valg igennem tidernes løb. Der kan nævnes mange fordele ved at lease. Det er blandt andet muligt at køre rundt i drømmebilen, hvis man eksempelvis drømmer om at være grønnere og derfor kaster sig ud i tesla leasing


Hvis du læser med videre kan du blive klogere på leasing og finde ud af om det er noget du skal kaste dig ud i næste gang du skal til at have en ny bil.


Der findes forskellige typer af leasing

I dag findes der mange forskellige måder, som man kan lease en bil på. Blandt de mest velkendte leasingaftaler kan flexleasing, erhvervsleasing og privatleasing nævnes, men der findes også de mindre velkendte som eksempelvis korttidsleasing og sæsonleasing. 


Når man leaser, så kan det vise sig at være en billigere løsning, alt efter hvilken situation man står i. Til forskel fra et køb, så slipper man nemlig for at betale den dyre registreringsafgift på bilen, som vi har i Danmark, og når leasingkontrakten udløber, så skal man ikke længere betale udgifter i forbindelse med den pågældende bil. Det er altså det som er med til, at man har mulighed for at kunne anskaffe sig en lidt dyrere bil at køre rundt i, end man måske normalt ville. 

Hvad afgør om at købe eller lease er den bedste løsning?

Når man går med overvejelser omkring at lease, så skal man være klar over, at jo kortere tid man ønsker at have bilen i, jo bedre kan det oftest betale sig at lease fremfor at købe. Inden man leaser kan det altså være en god idé at kigge på de kommende tre år for at se, om der eventuelt kan dukke et behov for et bilskifte op. 


Behovet for et bilskift kan dukke op, hvis der for eksempel sker en familieforøgelse. En ekstra person i husstanden kan nemlig betyde, at der er behov for en større bil med mere plads. Noget andet kan også være at man ved man nyder at køre rundt i en lækker ny bil, og derfor vil have glæde af at kunne skifte bil noget oftere, fordi den er leaset fremfor købt.


Uanset hvilke ønsker og behov man har, så er det altså de nærmeste år i fremtiden, som har betydning for om man skal lease eller købe. Ved man på forhånd at der sker ændringer i ens liv indenfor den nærmeste fremtid, så kan det altså være en rigtig god idé at undersøge nærmere på de forskellige muligheder for leasing af ens næste bil. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce