Lav din egen festival ude i haven

Lav din egen festival ude i haven

17. jan 2022

De mange restriktioner ser ud til igen at blive en udfordring for koncerter, festivaler med mere i 2022. Og det er på nuværende tidspunkt usikkert hvornår vi igen vil få normale forhold for festivalgængere og koncert livet. Er du en af de mange som savner at stå på en pløjemark foran orange scene med en semi-lunken dåseøl i hånden og hører høj musik, kan der med andre ord godt være lange udsigter for dette. Heldigvis er muligheden der stadig for, at du kan lave din egen lille mini festival i haven, og det er faktisk ikke så svært. 

Få de rette forstærkere

Det vigtigste til en festival er musikken - eller i hvert fald som minimum delt etter med de våde vare. På Hifi-galleri kan du finde mange topkvalitets forstærkere, anlæg og musikanlæg som kan sætte gang i enhver havefest hvor stor din have end måtte være. Inviter vennerne forbi, bed alle om at bidrage til en fælles playliste, som i så kan skråle med på samtidigt med at i giver den fuld gas med basarm og headbanging.

Få styr på forplejningerne

En tur over grænsen eller ned i den nærmeste Netto kan hurtigt få fyldt lageret op med en dejlig masse læskende alkohol. Hvad maden angår, er det nok de færreste der har lyst til at stå og kokkerere til hele forsamlingen, men i vil alligevel gerne have noget godt at spise. Her kan i overveje at bestille måltidskasser fra en af de mange leverandører. Måltidskasserne kan fås til både billige og høje priser, og med mange gode kvalitets retter. Det er en nem og komfortabel løsning, og da i bestiller maden flere dage i forvejen, er i fri for at skulle tage stilling til hvad i hver især ønsker jer på dagen, når promillen alligevel er godt oppe at køre.

Vis hensyn

Bor du tæt på dine naboer, er det naturligvis god naboskik lige at vende planen om din egen mini festival med dem først. Det er ikke sikkert, at de syntes, at det er lige fedt med en brummende højtaler klokken 3 om natten i et boligkvarter i udkanten af København. Er i en større gruppe venner og veninder, er det oplagte derfor at forsøge at få eventet op at køre hos en af dem som bor på landet, hvis det kan lade sig gøre. 


En anden ting du bør være opmærksom på, er hvis du tager entre for deltagelse i din “festival”. Her vil du i så fald skulle forholde dig til kodak-rettigheder for afspilning af musikken. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce