Køb og sælg nemt på auktion – 3 gode grunde

Køb og sælg nemt på auktion – 3 gode grunde

27. aug 2018

De fleste er kommet tilbage fra sommerferie. For mange kan sommerferien være en dyr fornøjelse. Flyrejse, hotel, mad, forlystelser og shopping tømmer hurtigt lommerne for penge. Er du en af dem, er der mange penge at spare ved at købe på auktion. Mangler du for eksempel et nyt anlæg eller en ny cykel? Måske sommerferien har efterladt et stort hul i dine lommer. Fortvivl ej!

 

Der er mange penge at spare ved at købe og sælge på auktion. Her kan nemlig både private og erhvervsdrivende købe og sælge et stort udvalg af varer. Har du aldrig prøvet en auktion før? Eller er du lidt lunken ved tanken om at købe andres aflagte ting?

 

Her er tre gode grunde til at prøve en online auktion.


Der er mange penge at spare på en auktion

En ny computer, en ny barnevogn eller sportsudstyr behøver ikke at ruinere dig. Vi er vant til at gå ned i en forretning og købe nyt. Men det er ikke nødvendigt. Hvis du vil gøre noget godt for din egen økonomi, kan du købe mange varer brugt. På www.campenauktioner.dk kan du nemt byde på et stort udvalg af varer i god stand. Du kan både byde på varer fra private, erhvervsdrivende, konkurs- eller dødsbo. Det er nemt at byde, og du vælger selv, hvad du vil byde på varerne. På den måde kan du selv bestemme, hvad du synes, at varen er værd. Ved at købe varer på auktion kan du virkelig spare mange penge.


Gør et godt kup

Er du vild med veteranbiler, sportsbiler eller designerlamper? Campen har også et stort udvalg af specialkøretøjer, antik og design. Du finder også lagersalg eller overskud fra forretninger. Her kan du finde varer, der er helt nye, men som alligevel kan fås til en god pris.


Det er også en god mulighed for at finde nogle unikke møbler til dit hjem. Prøv for eksempel at byde på gamle, klassiske stole fra Aalborg Universitet. Eller forny dit kontor med en auktion med kontorinventar. Hvad enten du køber til dig selv eller din virksomhed, er der mulighed for at finde unikke møbler og samleobjekter til en god pris. Prøv det, og gør et kup!


Tjen penge ved at sælge dine aflagte ting på auktion

De fleste af os har en gammel computer eller en gammel børnecykel stående. Vi bruger  ikke længere tingene. Alligevel bruger vi plads på at opbevare det. Nu står det bare og samler støv i kælderen, på loftet eller i garagen. Måske du endda har glemt, at du stadig havde det!

 

Ønsker du at spare penge, kan du med fordel begynde her. Brug lidt tid på at kigge dine aflagte ting igennem. Det kan være besværligt og tage tid, men det kan helt sikkert betale sig! På Campen kan du nemt sætte din gamle elektronik eller børnenes aflagte ting til salg. På den måde får du ikke bare ryddet op i dine gemmer. Du tjener også penge. Kast dig ud i det.

 Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


MatthiasOlesen
MatthiasOlesen (Kommerciel blogger)
Oprettet 4. jan
MatthiasOlesen
MatthiasOlesen (Kommerciel blogger)
Oprettet 18. dec 2018