Køb dit perfekte Hi-fi setup

Køb dit perfekte Hi-fi setup

4. nov 2018

Er du i gang med at sætte din nye drømmebolig i stand? Måske er den lige ved at være der men mangler det sidste. Det sidste for at sætte prikken over i’et er, at have god lyd i boligen. Det er for mange en nødvendighed at have god lyd i boligen, måske også for dig. Vi har samle en lille guide over hvad der skal til.


Starten på dit nye Lydsystem

Når du skal til at opgradere lyden i din bolig, skal du kende dine behov.

Du kan starte med at vurdere hvad du har brug for. Du kan vælge mellem en totalløsning, det er den brugervenlige og perfekte løsning til hele din bolig.

Her kan producenter som Sonos være meget gode. Hos Sonos har du mulighed for at spille alt musikken over din Wi-Fi i stedet for bluetooth, dette gør at der ikke vil være nogle forsinkelser eller afbrydelser, lige meget hvor telefonen befinder sig.

Hvis du i stedet for en totalløsning foretrækker trådløs musik du kan tage med på farten, er Sonos nok ikke lige det du har brug for. Du kan her med fordel vælge mærker som er kendte for god lyd, men også trådløs funktionalitet som f.eks. Bose.

Hvis man ikke vil have nogle af de ovennævnte men vil udleve drengedrømmen med en hjemmebiograf, skal der undersøges en del. Det er her vigtigt alle tingene spiller godt sammen og at der er en forstærker som kan kapere det hele og få det bedst mulige resultat ud af det.


Hvad skal du bruge

Når man skal have installeret en Totalløsning til hjemmet, skal man tage højde for en del ting.

Man kan købe en del højtalere som kan sættes op rundt i lokalerne med nogle beslag, eller blot stå på en hylde. Dette er den simple løsning, vælger man derimod at få indbygget selve højtalerne i boligen skal der nogle andre tiltag til. Her skal der laves præcise huller til højtalerne og der skal her opsættes prise mål på ledninger osv.

Den trådløse musik, kræver ikke meget for dig som kunde, det eneste du selv skal tage højde for, er at undersøge hvad du køber og sikre dig at det kan leve op til dine behov. Forbrugerguiden laver en del tests af bluetooth højtalere, her kan du med fordel undersøge hvad de har fået ud af deres tests.

Når du skal få opsat hjemmebiografen, er det vigtigt man husker at dette i høj grad handler om hvad du mener du har behov for. Det er her du skal vurdere hvor høj og klar lyden skal være, hvis man går meget op i begge dele, kan det blive et meget dyrt projekt. Lyden skal være optimal for både fjernsynsbrug men også musik, derfor er det vigtigt du køber en forstærker som kan klare det hele.


Pris

Priserne varierer meget i forhold til hvad man godt kunne tænke sig.

Total løsningen variere selvfølgelig høj grad om mærkevalg. Hvis man vælger at bruge den dyre men nemme og brugervenlige løsning, kan man bruge Sonos. En totalløsning fra Sonos varierer men koster i prisklassen 14.000+

Når det kommer til trådløse højtalere, kan prisen variere meget, her er det kun ens egne behov som sætter grænserne og prisklassen.

Når det kommer til hjemmebiografen, skal man selvfølgelig se hvad man mangler og hvad man går mest op i. Her kan man primært vælge mellem hvor vidt man vil have et traditionelt Tv derhjemme eller om man vil have projektor der hjemme. Begge ting kan koste i den høje tusindkrone klasse alt efter ens behov. Hertil kommer der også anlægget som skal passe ting, her kan man hurtigt skulle af med 2500+ og op til de 10.000 kr+

Lån

Så hvis man har besluttet sig for at man vil købe det nye Hi-fi system til boligen, så kan man altså vælge imellem nogle forskellige muligheder.

Hvis er det en dyr fornøjelse at skulle indkøbe helt nyt anlæg til boligen, hvis man også ligesom mange andre har brugt en del penge på møbler, kan du med fordel låne penge inde hos Ikano bank der kan du låne fra 10.000kr og justere lånet så det passer lige præcis dig og din økonomi.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce