Hvordan har dine iPad og iPhone kabler det?

Hvordan har dine iPad og iPhone kabler det?

11. dec 2018

Er dine kabler til din iPad og iPhone i lige så fin stand, som da du fik dem? Når du køber en ny iPad, en ny iPhone eller et hvilket som helst andet af Apples lækre produkter, så får du naturligvis også de kabler med i købet, som du vil få brug for. Investerer du i en af deres nyere produkter, så vil du få brug for de såkaldte lightning-stik. Der hører både høretelefoner og en lille adapter med, så du også kan koble dit din nye iPad eller iPhone til et AUX-stik. Men selvfølgelig vil du også få en oplader med. Dog er det ikke usædvanligt, at de mac kabler, som du får med, når du køber din nye iPhone eller iPad, ikke har en lige så lang levetid som selve produktet. Kablerne er af en rigtig fin kvalitet – dog er kabler bare ikke lige så robuste, som en iPad eller iPhone er. Ofte krøller man dem blot sammen og ligger dem ned i tasken, og der er særligt mange, der oplever, at deres kabler knækker og stopper med at virke. Så hvordan har dine iPad og iPhone kabler det? Er det ved at være tid til at investere i nogle nye?


Køb dine nye mac kabler fra mackabler.dk

Hos mackabler.dk finder du et stort udvalg af iPad og iPhone kabler. Du finder alt fra opladere til touch pens og covers, der kan beskytte din iPhone. Du kan tilmed vælge ekstra længde på dit opladningskabel, hvilket gør det lettere for dig at benytte dig af din iPad eller iPhone, imens du oplader. Derudover finder du en rigtig god kvalitet hos mackabler.dk, og de er faktisk endda certificeret af Apple. Dårlige kabler kan være skadelige for din iPad eller iPhone og forringe batterilevetiden, men gældende for mackabler.dk’s kabler er, at de faktisk kan forlænge din batterilevetid, og samtidig har de en 10 gange bedre holdbarhed, end Apples egne kabler har.

Har du lyst til at investere i nye kabler til din iPhone eller iPad, så kan det være du skal kigge på deres hjemmeside og vælge de produkter, som du har brug for. Du kan bestille online, og de har en leveringstid på blot 1-2 dage, men har du brug for dit kabel her og nu, kan du faktisk også bestille det til afhentning. Find dine nye mac kabler i dag.


Sådan passer du bedst på dine mac kabler

Hvis du skal købe nye mac kabler, er det en god idé at sørge for at passe rigtig godt på dem. Et godt tip er, at du sørger for altid at transportere dem med omhu. Pak dem forsigtigt sammen frem for at lægge dem tilfældigt ned i tasken eller lommen, så der er mindre risiko for, at de knækker. Derudover er det en god ide, hvis man også er forsigtig, når man skal tilkoble kablet til sit Apple-produkt. Hvis man blot hiver det ud af stikket, frem for nænsomt at fjerne det med omhu, så kan det også gøre skade på kablet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg