Hifi mobiltilbehør til alle lejligheder

Hifi mobiltilbehør til alle lejligheder

12. jan 2018

Hvad enten det handler om at se videoer, høre musik eller noget helt tredje, og du ønsker at nyde en af disse med god lyd af høj kvalitet, er det en god idé, at finde det rette hifi mobiltilbehør til din iPhone eller Samsung telefon.

Headset

Et headset eller hovedtelefoner er en af de mere almindelige mobiltilbehør, når det gælder lyd. Her kan man vælge mellem trådløse headsets der er connected gennem Bluetooth eller klassiske headsets med ledning. Det er dog ikke alle, der har lyst til at have et headset over eller i ørene, hvis de fx skal nyde musik eller se videoer på telefonen. Der er heldigvis alternativer til dem, der kan nikke genkendende til dette.

Højtalere

Højtalere er nemlig også en af de almindelige mobiltilbehør man ser på markedet. Det kan være en god løsning, hvis man ønsker at have mere indlevelse i musikken eller videoen, eller blot ønsker at dele det, man nu afspiller med lyd på sin telefon med andre. Det er en god idé at købe en højtaler, der er kompatible med Bluetooth, så det er nemt for dig at koble den op til din telefon eller lignende. Denne funktion har de fleste højtalere der bliver solgt i dag dog. Med højtalere hører pris og kvalitet tit sammen, men man kan dog sagtens finde gode højtalere der ikke behøver at koste en bondegård. Det kræver blot en lille smule research.

Konferencetelefon

Der kan være flere grunde til at man kan have brug for en konferencetelefon eller mødetelefon som det også kaldes. Det kan være for dyrt, tidskrævende eller blot for besværligt at samle kunde, kollegaer eller samarbejdspartnere i samme rum på én gang til et møde. Her kan en konferencetelefon være uundværlig. Det er en personlig højtaler, der er kompakt og bærbar og nem at have med på farten. Den er ideel til et møde med et par kollegaer i et mindre mødelokale, eller på et hotelværelse mens man er væk fra kontoret. Hvis man er alene i rummet kan en konferencetelefon også være et godt alternativ til et headset. For at slå en krølle på halen, kan den også afspille musik med god lydkvalitet, når dit møde er færdigt.

Vindhætter 

Phomay Vindhætter er et super smart skumgummirør, der fjerner vindstøj og andet larm fra dit headset, sådan så ens stemme klar og tydelig går igennem når man eksempelvis snakker i telefon mens man går eller cykler. Disse smarte vindhætter løser et kæmpe problem for mange! Der findes nemlig ikke noget mere irriterende, end når ens stemme ikke går ordentligt igennem, og personen i den anden ende af røret kun hører hvert andet ord fordi man bliver afbrudt af vinden der blæser ind i telefonen. Phoamy Vindhætterne er let at sætte på sit headset, og kan blot skubbes op over mikrofonen efter behov. Den er designet sådan, at den ’klikker’ sig fast på mikrofonen, så man skal altså ikke tænke på, om den bliver siddende. Til sidst er et vigtigt at nævne, at Phoamy Vindhætterne virker på de fleste modeller; Apple, Huawei, HTC, LG, Microsoft og Samsung standard headsets.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce