Guide: De bedste krøllejern i 2021

Guide: De bedste krøllejern i 2021

29. sep 2021

Skal du købe et nyt krøllejern, men er i tvivl om hvilket du skal købe? Det er ikke svært at forstår hvorfor. Der findes nemlig utroligt mange forskellige mærker og typer, så det at finde frem til det helt rigtige krøllejern kan virke meget overvældende. Det kan også være, at du skal bruge krøllejernet til noget helt specifikt og derfor har brug for at finde ud af hvilket krøllejern der er oplagt for dig. I denne krøllejern test artikel vil vi gå lidt i dybden med nogle af de mest populære og effektive krøllejern vi har fundet på markedet. Forhåbentligt kan denne artikel give dig inspiration til hvilket krøllejern du skal købe.

  1. Ghd Curve Creative Curl Wand


Først og fremmest vil vi fremhæve Ghd Curve Creative Curl Wand, som er det mest populære og ifølge mange bedste krøllejern på markedet. Det er et keramisk krøllejern med mellem 23-28 mm form, som giver dig naturlige, smukke og store krøller. Overordnet set er dette krøllejern meget sikkert og behageligt at bruge, og derfor ender det på 1. pladsen.

  1. Ghd Curve Soft Curl Tong


På andenpladsen har vi Ghd Curve Soft Curl Tong. Det er egentligt i samme skønne kvalitet som det ovenstående. Dette krøllejern har en plade på 32 mm, samt keramisk belægning. Derfor er dette krøllejern det helt perfekte krøllejern til dig, som gerne vil lave store og bløde smukke krøller, som også har en fin glans. Dette krøllejern er alt i alt også meget behageligt at bruge, samt sikker med automatisk slukning og ultrazone-teknologi.

  1. Babyliss Curl Secret Iron C1300E


På tredjepladsen har vi Babyliss Curl Secret Iron, som er et unikt og meget brugervenligt krøllejern, hvilket også er en af de primære grunde til at det er blevet så populært. Med den auto-curl teknik, som krøllejernet har kan man nemlig style håret, såvel som ændre hvilke typer krøller det laver på en hurtigt og nem måde. Hvis du gerne vil have et krøllejern som giver gode resultater og er enormt nemt at bruge, så er Babyliss Curl Secret Iron oplagt for dig.

  1. HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron


Sidst men ikke mindst, så vil vi fremhæve HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron, som er et utroligt brugervenligt krøllejern. Derudover er det meget skånsomt mod dit hår og kan både skabe mellem til store bølger, så man har også gode muligheder med styleren. Den eneste ulempe ved dette krøllejern er, at det ikke har automatisk sluk, så det er vigtigt, at du altid selv husker at slukke dit krøllejern efter du har brugt det.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce