Fyld dit hjem med lækker lyd - Det rigtige udstyr

Fyld dit hjem med lækker lyd - Det rigtige udstyr

20. okt 2021

Kunne du forestille dig noget bedre, end hvis lyden hjemme i din stue lød som en koncert eller en biograffilm? Følelsen af at lyd i højeste kvalitet flyder ud i rummet og giver liv og god stemning, som kan mærkes helt ude i fingerspidserne. 


Den type lyd kommer dog ikke af sig selv. Her skal der det rigtige udstyr til, og du kan altså ikke bare nøjes med den lille, gamle bluetoothhøjtaler, som du vandt i pakkespil for et par år siden. Her skal du vide lidt om, hvad du kigger efter, og det kan vi hjælpe med. Herunder har vi samlet nogle råd til hvilket lydudstyr, der kan få lyden til at spille maks i dit hjem. 

En soundbar er en god investering

Hvis du endnu ikke ved, hvad en soundbar er, så lad os kort forklare. En soundbar er en lang og smal højtaler, som ofte har et meget elegant udseende. Soundbars passer perfekt under eksempelvis dit tv, og du vil kunne koble lyden derfra til din soundbar, så du kan få den fulde oplevelse. 


Der findes i dag mange forskellige soundbars, og det kan være svært at gennemskue, hvilke der er de bedste soundbars på markedet. Derfor er det en rigtig fornuftig idé at læse om de forskellige modeller, før du køber. Ligesom det er med de fleste andre produkter, så kan du hurtigt komme til at betale mere for mærket af højtaler, end du betaler for kvaliteten. Der findes nemlig mange rigtig gode soundbars, som ikke koster en halv månedsløn. 

Få den fulde biografoplevelse med sourroundsound

Når man sidder i en rigtig biograf, oplever man, at lyden kommer fra forskellige steder i rummet alt afhængigt af lyddesignet på den pågældende film. Den oplevelse går man dog glip af, når man sidder hjemme i stuen, fordi lyden typisk blot kommer ud af tv’ets højtalere. Det behøver dog ikke være sådan. 


Med et komplet sourroundsound anlæg kan du nemlig genskabe biograffornemmelsen hjemme i din stue. Du vil opleve, at lydbilledet bliver et helt andet, og din oplevelse af filmene bliver meget mere intens. Det gælder naturligvis også, hvis du sætter en plade på, eller hører musik over spotify. Et sourroundsound anlæg vil lade dig høre musikken, præcist som den var tiltænkt og produceret. 

Lad lyden fylde alle dine rum

Når det drejer sig om lyd i hjemmet, kan man være af den opfattelse, at det kun skal være i eksempelvis stuen eller køkken/alrummet. Men den opfattelse er meget begrænsende, for hvorfor ikke nyde musikken i hele dit hjem? 


I dag findes der flere forskellige højtalersystemer, som både kan snakke sammen men også fungerer som enkeltvise højtalere. Her kan du placere en eller flere højtalere i hvert rum, og så bestemmer du selv, om du vil høre den samme playliste eller plade uanset hvilket rum, du befinder dig i, eller om du vil tilpasse musikken til hvert enkelt rum. Det giver dit hjem en ekstra dimension at skabe lyd, som er en integreret del af boligen.  Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce