Fri strøm og frit internet hos Blue Energy

Fri strøm og frit internet hos Blue Energy

11. okt 2019
Hos Blue Energy får du fri strøm, frit internet og tusindvis af rabatter fra kun 349 danske kroner per måned. Ikke nok med dette, er Blue Energys strøm 100 % klimavenligt. Blue Energy har en vision om en grønnere omstilling af det danske energisystem, da de tror på, vi ikke er ligeglade med, hvor vores strøm kommer fra. For om strømmen er grøn eller sort har ingen forskel i forhold til din kontakts funktion. 

En grøn omstilling af energisystemet i Danmark
Som nævnt ønsker Blue Energy en grøn omstilling af det danske energisystem. Dagligt er vi med til at påvirke klimaet til enten det bedre eller værre. I dag er flere end 95 % af verdens klimaeksperter blevet enige om, at den direkte årsag til klimaforandringerne vi ser i dag, skyldes de store mængder CO2 og anden luftforurening som gas, olie og kul producerer - og gøres der ikke noget ved dette, vil det kun forværres. Derfor sælger Blue Energy også udelukkende strøm, der støtter de vedvarende strømproducenter og de nyeste sol- og vindanlæg. 

Udover dette ønsker Blue Energy også at gøre det mere overskueligt for os, at forstå vores elregning. For vi ved alle, at vi har brug for strøm, og at vi skal betale for det enten en gang om måneden eller per kvartal eller andet. Men det er sjældent at den gængse borger kender til strøm som et fysisk produkt. Hvis vi er så heldige, at få produktet forklaret, er det ofte på et alt for teknisk niveau. Blue Energys formål er at gøre din regning overskuelig og gennemsigtig, så du ved, hvad du betaler for.

Skaberne af Blue Energi
I sommeren 2014 gik kommerciel direktør og partner Mads Andreas Olesen sammen med sine partnere Allan Flindt og Christpher Olesen om at skabe Blue Energy. Tidligere har Mads Andreas Olesen lavet et konsulentfirma i 2013, som var med til at skabe overgangen til Blue Energy. I dag står han i front for flere virksomheder og har over 200 ansatte. 

Blot fire år efter starten af Blue Energy, så de tre partnere muligheden for at sælge virksomheden. Investeringsfonden New Nordic Advisors opkøbte firmaet for mere end 100 millioner danske kroner - igen kun fire år efter Blue Energys realisering. 

De tre partnere valgte at sælge virksomheden, da de så en mulighed for forandring. Blue Energy ville være bedre stillet i fremtiden, hvis der var flere og nye kreative hjerner indover. 

Selvom virksomheden blev solgt, arbejder Mads Andreas Olesen der stadig som kommerciel direktør og som partner ligesom Allan Flindt og Christopher Olesen. 

Virksomheden gik som nævnt godt inden salget, da New Nordic Advisors opkøbte det for over 100 millioner danske kroner. Men det er ikke nok at en virksomhed kun gør det godt - eller vækster godt - i øjeblikket. Er du selv indehaver af en virksomhed, skal du også være langsigtet. Det er nødvendigt at være forberedt på, hvordan markedet ændrer sig. Og eftersom klimaet er et så vigtigt emne i dag, vil der opstå mere og mere konkurrence på markedet angående 100 % klimavenlig energi til dit hjem. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x