Flere dansker går mere op i it-sikkerhed

Flere dansker går mere op i it-sikkerhed

20. dec 2019

Hver eneste dag sker der utallige cyberangreb online, hvor både privatpersoner og virksomheder får stjålet deres data. Når først ens data kommer i de forkerte hænder findes der ingen vej tilbage, og chancen for at disse bliver misbrugt er stor. 


Det kan skabe en situation, hvor du føler dig fanget og din anonymitet online falder til jorden. Et hackerangreb kan være svært at navigere udenom, hvis ikke du har den rette viden herom. Hvis du drømmer om at kunne surfe rundt på nettet uden at være bange for at blive hacket eller ende i en fælde, så læs med her og få inspiration til at være på nettet mere sikkert.


Flere bliver ramt af hackerangreb

I dag er der ingen grænser for, hvad internettet kan gøre. Hellere ikke når det kommer til cyberkriminalitet og hacking af privatpersoner og virksomheders data. I dag udsættes et stigende antal af mennesker på daglig plan for cyberkriminalitet, hvor deres data bruges i andre sammenhænge og udnyttes på dårlig vis. Det har skærpet fokus hos flere almindelige personer og virksomheder, som er begyndt at gå mere op i, hvordan de bedst navigere udenom kriminalitet online. Når vi bruger internettet, aflæses vores adfærd på flere måder. 


Vi kender alle til, at vi har søgt på noget på google og fem minutter senere findes det som en annonce inden på en anden hjemmeside. Teknologien er blevet så klog, hvor algoritmer kan regne mere ud end mennesker og ramme os med vores egne personlige data. Det samme gælder hacking, det er blevet nemmere at stjæle data end tidligere og det påvirker vi skal være mere forpasselige med vores internetnavigation.


 

Sådan forbliver du anonym online

Det store spørgsmål er, hvordan du bedst sikre dig fuldkommen anonymitet og sikkerhed online. Svaret er kort og ganske simpelt, hvor du skal forholde dig til to ting. For det første skal du altid begå dig online med varsomhed. 

En portion sund fornuft gør en forskel og har stor indflydelse på, at du ikke på samme måde falder i fælder. For det andet kan du være mere sikker på nettet med den rette vpnguide, som sikre dig anonymitet online. Der findes flere udbyder som tilbyder tjenesten og før du vælger en udbyder, skal du finde frem til, hvad du skal bruge tjenesten til.


 

Streaming af udenlandske film

Det er ikke kun optimering af din sikkerhed og anonymitet, som du kan få med en VPN-tjeneste. Med en installeret VPN-tjeneste i dit hjem eller på arbejdspladsen, åbner du ligeledes op for adgang til udenlandske streamingstjenester. Det kan være du holder af at se film og serier, hvilket giver dig en unik mulighed for at få set en masse nyt tilgængelig underholdning. 

Det betyder også, at du med en VPN-tjeneste har mulighed for at se den amerikanske Netflix, hvor flere uberørte serier og film ligger, som endnu ikke er nået til Danmark. Så kom i gang i dag med at skab mere sikkert trafik online og sørg for, at du med ro i maven kan surfe rundt på nettet fremadrettet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x