Fem gode råd til at beskytte din iPhone mod ulykker

Fem gode råd til at beskytte din iPhone mod ulykker

4. nov 2019

De fleste bruger deres telefon i flere timer om dagen, og for mange mennesker er telefonen en livslinje til utroligt mange aspekter i hverdagen. Elektronik, specielt godt elektronik koster en del penge, og derfor kan det være en god ide at tage stilling til, hvordan man bedst passer på sin nye stykke hardware. I denne artikel finder du fem gode råd til, hvordan du på bedste vis sikrer dig mod dyre ulykker. En af de exceptionelle smartphones, som kræver ekstra beskyttelse er den nye iphone 11.


Ridser

Hvis der er noget som iphoneskærme er modtagelige overfor, så er det ridser. Din telefon kommer til at ligge mange forskellige steder i løbet af en dag, og nogle gange bliver den måske smidt i bunden af tasken eller ned i lommen med husnøglerne. Den bliver altså udsat for en del. Derfor kan et godt råd være at investere i et sleeve eller et etui, som din iphone kan ligge i, mens den ikke er i brug. Du kan dog også købe et cover til din iphone, men du skal huske, at sådan en løsning vil gemme din iphone’s flotte design. 


Væske

Det er ikke alle iphones som tager lige godt imod væske i nogen form. Dog er de nyeste iphones på markedet mere modtagelige overfor vand, end man måske regner med. De fleste af de nyere modeller kan holde til at være i væske i kortere tid af gangen. Du kan altså derfor ånde lettet op, hvis din iphone har taget en svingtur i toilettet. Dog er længere perioder med vand ikke godt for din iphone. Der er ikke endnu opfundet en 100% vandtæt iphone, men derimod covers og andre mobile løsninger, som gør, at du kan bruge den under vand. Dette er dog ikke de mest smarte løsninger i hverdagen. 


Slag

Slagskader på din iphone, er som regel de skader, som er de værste. Det kan være, at du taber din iphone, eller at den får slag i en taske eller en lomme. Det er også den type af skade, som du kan helgardere dig bedst imod. Den type af sleeves og covers, som er nævnt tidligere i artiklen, vil kunne beskytte din iphone imod de mest gængse typer af slag. Dog er de ofte ikke nok, hvis uheldet virkelig er ude. Når du køber en iphone, er det vigtigt at huske, at det primært er skærmen, som tager de værste slag. Den bedste løsning til at beskytte din skærm er altså i form af panserglas. Dette er et tykt lag af glas eller i andre tilfælde plastik, som du lægger over din skærm. Dette vil tage alle ridserne, mens det samtidig vil beskytte din skærm fra at gå i stykker. Har du et job, som gør, at din iphone skal have ekstra beskyttelse, er det muligt at købe covers, som er skabt til at håndtere stor og kraftige slag. Disse er specielt designet til håndværkere, folk med fummelfingre eller børn, som har fået deres første iphone. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x