Din komplette guide til salg af brugte højtalere på ne...

Din komplette guide til salg af brugte højtalere på ne...

21. apr

Har du et par højtalere, som bare står og samler støv på loftet, synes kæresten, at de nuværende højtalere fylder for meget i stuen, eller ønsker du blot at opgradere dem til det nyeste nye – så læs med her, for salget af dine gamle højtalere er måske din billet til dine nye drømme højtalere med fyldig bas, lækre mellemtoner og detaljeret diskant.

 

Det at sælge online kan godt være lidt af en jungle – især hvis du ikke er så garvet med den slags. Her kommer tre af vores bedste råd til dig, der ønsker at sætte dine gamle højtalere til salg online.

 

3 gode råd til af dine gamle højtalere

 

Kunne du finde på at gå på date iført joggingbukser, snavset skjorte og med fedtet hår? – svaret er for de flestes vedkommende et rungende nej! I stedet prøver du at vise dig frem fra din bedste side, og samme tankegang skal du have i baghovedet, når du ønsker at sælge dine gamle højtalere online. 


Til din fordel vrimler det med sjuskede salgsopslag af folks støvede og snavsede højtalere, derfor er vores råd; sving gerne kluden en gang for meget end en gang for lidt, før du tager billeder af dem, kobl gerne højtalerne til for at indikere at de virker, og hav gerne en lydoptagelse klar, skulle kunden efterspørge det.  

 

Tag dig god tid om beskrivelsen

 

Skriv en fængende tekst med nøgleord, så din fremtidige køber nemt kan finde netop din salgsannonce blandt alle andres. Stærkt inspireret af tankerne bag SEO, bliver beskrivelsen af dine gamle højtalere nødt til at skille sig ud. Til manges overraskelse bedømmer Google nemlig kvaliteten af dit indhold. 


Ønsker du derfor, at få flere hits på din salgsannonce, så du kan nå ud til så mange potentielle købere som muligt, så foreslår vi, at du tager dig god tid, når du skal beskrive, hvorfor netop dine højtalere bare må ejes. Tænk derfor gerne i nøgleord, fængende beskrivelser og korrekt tegnsætning, når du skal udarbejde den perfekte salgsannonce.

 

Vær realistisk omkring prisen

 

Det er ikke med højtalere, som det er med vin – de bliver ikke bedre og bedre med tiden. Ny teknologi kommer hele tiden til, så vær realistisk omkring prisen. Lav derfor en grundig research på andre brugtpriser af lignende modeller, før du sætter dine gamle højtalere til salg på nettet. Alt for mange overvurderer desværre prisen på deres brugte højtalere, og det er forståeligt nok. Højtalerne har måske fulgt en i mange år, og lagt lyd til mange gode minder lige fra teenagefesterne til hyggelige stunder med familien. Hav dog in mente, at du ønsker at sælge dem, så du kan købe et par nye og bedre højtalere, som kan bringe dig mange nye minder i årene frem.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x