Det nye, smarte og flyvende ‘legetøj’

Det nye, smarte og flyvende ‘legetøj’

17. mar
Dette er sponsoreret indhold. 

Det lyder vildt, når man kan få et flyvende “legetøj”, som kan flyve langt til vejrs og optage naturskønne billeder, eller bare til sjov og ballade. Men dette er altså virkelighed, når man køber en drone. 

Drone, siger du - hvad er det?
En drone er et relativt nyt udstyr, som kan sammenlignes med et lille fjernstyret fly. En drone er ubemandet, men kan styres fra en controller eller anden form for tablet afhængig af hvad man foretrækker. Du kan få en drone med kamera på Hubshop.dk, som forhandler alt til droner og samtidig give dig svar på ofte stillede spørgsmål omkring de populære droner. Dronen har eksisteret i mange år, og teknologien bag dronen ligeså, men det er først indenfor de senere år, at privatpersoner har fået øjnene op for dronen. Dronen er i mange år blevet brugt til overvågning, vejr monitering og et hjælperedskab til diverse aktioner i form af redning, brand og så videre. Dronerne er blevet mere pålidelige og kan bruges af alle mennesker i dag med enten et dronebevis eller dronetegn. Så hvis du er lidt af en teknologisk nørd, og gerne vil have et nyt og sjovt legetøj, som kan skyde billeder og videoer fra fugleperspektiv, så er dronen en god investering og et spændende udstyr for dig. 

Fra normalperspektiv til fugleperspektiv
Vi er vant til at se alt fra normalperspektiv, som gør hverdagen meget ensformig og kedelig, og derfor kan end drone være uhyrlig sjov at have liggende derhjemme, for at se verdenen fra nye perspektiver. Flere og flere fotografer og videografer benytter sig af droner for netop at skille sig ud fra andre i branchen. De nye perspektiver, som en drone kan give, åbner en helt ny og fascinerende verden, da hverdagen pludselig kan ses oppefra. Så hvis du kan lide at tage billeder og videoer, så invester i en drone med kamera. Kameraet giver mulighed for at se nye steder og mulighederne er mange. Det er kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til billede eller video skydning fra en drones synsvinkel. 


Regler og kamera droner
Der er selvfølgelig regler for hvor man må benytte sin drone med indbygget kamera, da man ikke har tilladelse til at filme på for eksempel private grunde. Du skal være opmærksom på, at du skal overholde drone reglerne og lovgivningen, så du ikke ender ud i krænkelser af privatlivet. En af de vigtigste regler er, at man ikke må tage billeder af personer, som er på privat grund. Dronetegn eller dronebevis er også noget man skal anskaffe. Det vil sige, at hvis man er under 15 år, skal dronetegnet erhverves med en værge. Børn under 12 må kun benytte sig af droner sammen med en værge. Derudover er der også andre basale droneregler, såsom flyvehøjde og afstand, som man skal være opmærksom på inden flyvningen. Du kan finde alle regler til droneflyvning på diverse hjemmesider, som er vigtige at have læst igennem inden man går ud og bruger sin drone. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x