De bedste spil

De bedste spil

11. okt 2021

Spil kan gøre noget særligt. De er med til at bringe folk sammen, hjælpe folk med at skabe minder med dem og er et perfekt tidsfordriv, der også kan få os til at glemme de øjeblikke, hvor vi er mest stressede, hjælpe os gennem hverdagens stress og frem for alt få os til at have det så sjovt som muligt. Der findes mange typer spil, mange genrer og mange måder at spille på. Der findes stressaflastende spil, tænkespil og endda spil, hvor du konkurrerer mod en modstander.

Online spil og konsolspil

Der findes, som sagt, mange former for spil, og bare inden for de online spil, er mulighederne uendelige. Ser vi på de såkaldte kasinospil, er der alene her et kæmpe udvalg af blandt andet poker, blackjack, roulette og de online spillemaskiner, som findes i alle mulige varianter, og hvor der ofte er gode deals at finde. Der er også de klassiske spil som Hjerterfri og det underholdende spil Mahjong, som du kan bruge mange timer på. Men der er selvfølgelig også mange andre ting, du kan spille online. De fleste spil kan spilles som single- eller multiplayer, og der er både FPS-spil (First Person Shooter) som for eksempel CS:GO, Battle Royal-spil som det populære Fortnite og de såkaldte MOBA-spil. MOBA står for Multiplayer Online Battle Arena og inkluderer spil som DotA 2. Du kan spille med personer, der sidder lige ved siden af dig eller sågar på den anden side af Jorden. Det er især spil som disse samt Hearthstone, Overwatch og PlayerUknown’s Battle Ground (PUBG), der er populære blandt esportsudøvere. Ser vi på konsollernes verden, findes der et hav af muligheder. Der er PlayStation, Nintendo og Xbox og lige så mange forskellige spil. Af de mere fremragende spil kan nævnes Grand Theft Auto (GTA), fodboldspillet FIFA, Call of Duty, Assasin’s Creed, Godfall og Watch Dogs Legion. Der er dog mange flere, og det handler bare om at finde din niche, så er du i gang.


Brætspil og forskellige kortspil

Brætspil er sjove og underholdende for alle.

Det kan godt være, at computer- og konsolspil er populære og spændende, men de klassiske, gamle brætspil har bestemt ikke mistet værdien. Tværtimod. Her er der nemlig et kæmpe udvalg af forskellige spil, der kan byde på timevis af underholdning for hele banden. Vi kender alle spil som ludo, matador, skak og backgammon, men du burde også prøve spil som for eksempel Hint, Partners, Ticket to Ride, Settlers of Catan, Stratego og Risk. Nogle af disse kræver strategiske evner, men de er alle sjove spil, der nok skal få konkurrencegenet op i de fleste. Kortspil er også underholdende, og det er altid let at have et spil kort med dig på farten. For eksempel kan du spille fisk, 500, whist, bridge og rummy.

 

Spil til de lange sommeraftener i haven

Hvis vi bevæger os væk fra de stationære spil, finder vi diverse havespil, der med et snuptag kan gøre enhver sommeraften en tand sjovere. Det er spil som stigegolf, hvor du skal forsøge at ramme lodrette pinde med to bolde på en snor, det velkendte kroket med køller og tunge bold, og ultimate, hvor du spiller med en frisbee. Der er selvfølgelig også petanque, almindelig fodbold og spikeball, som er et relativt nyt spil – i hvert fald i Danmark – men som hurtigt er ved at vinde indpas. Spillet går ud på, at du skal bounce en bold ned på et net på jorden, og så skal det modsatte hold returnere bolden. Et sjovt og aktivt spil for alle.

Kongespil er selvfølgelig også en klassiker, du aldrig bliver træt af. Her skal du forsøge at vælte det modsatte holds træstykker, inden de vælter dine, og derefter få kongen lagt ned. Der er også ringspil, stangtennis og kæmpe havemikado, som også er populære spil. Et godt, gammeldags slag rundbold er ligeledes altid et hit. Her skal du sørge for at have rigeligt med plads. Der er selvfølgelig mange flere spil, og de kan ikke alle dækkes i en artikel. Forhåbentlig har du fået lidt inspiration til sjove spil her i sommervarmen. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce