Apples seneste modeller tager skridtet videre og sikre...

Apples seneste modeller tager skridtet videre og sikre...

4. jul 2018
Apple dominerer fortsat mobilmarkedet, og med de nyeste skud på stammen, iPhone 8 og iPhone X, sikrer elektronikgiganten at det forbliver sådan. Det er næsten blevet en religion for nogen, at være blandt de første til at få fingrene i den nyeste iPhone model, selvom deres nuværende model måske ikke fejler noget. Det er den påvirkning Apple har forbrugerne. De sælger ikke bare produkterne – de sælger en oplevelse og en følelse. Apple formår at få forbrugeren til at føle, at de bliver en bedre person ved at eje deres produkt. Det er bare en af grundende til at Apple bliver ved at sælge deres produkter og have succes. 

Apple har revolutioneret mobilmarkedet 

Det er svært at forestille sig en verden, uden Apples produkter. iPhonen er blevet en fast del af rigtig mange menneskers liv, og mange får en følelse af panik skyllende ind over sig hvis den dyrebare telefon er uden for rækkevidde, bare et kort øjeblik. Apple har med de seneste modeller i iPhone serien, igen formået at revolutionere mobilmarkedet og tømme folks pengepunge.

Apple har virkelig været frontrunner på mobilmarkedet, og har især ændret den måde, hvorpå vores forskellige elektroniste devices interagerer på. Især iPhonen har lagt verden ned, og har virkelig været under udvikling de seneste år.

Derfor tager de seneste iPhone modeller skridtet videre 

iPhone 8 udkom i 2017, omkring samme tidspunkt som iPhone X. 8’eren minder meget om forgængeren iPhone 7, men er dog forbedret på forskellige parametre. Designet blev ændret til en eksklusiv glasindpakning – selvfølgelig i slidstærkt glas. Derudover blev chippen, som er iPhonens ’hjerne’ en del forbedret, nemlig hele 25% hurtigere end ved 7’eren. Kameraet blev også opdateret, så man kan tage endnu bedre billeder i højere kvalitet. Noget helt nyt med denne model var den trådløse opladning, Apple nu tilbød, man skal bare lægge telefonen på den såkaldte oplader måtte.

Med den seneste iPhone X har Apple virkelig formået at levere i forhold til deres mobilteknologi, og understreget hvorfor de er og bliver i toppen af markedet. Med den nye X er der virkelig ikke sparret på noget, og den kan, ligesom 8’eren, oplade uden stik. Apple har endda lovet, at X’erens batteri kan oplades hele 50% op på blot 30 min. X’eren har selvfølgelig også fingeraftryk, men også ansigtskender, som gør at man kan låse telefonen op med ansigtet. Til alle os musikelskere, er det lidt ambivalent med iPhone X. Selve højtalerne er blevet betydeligt forbedret, men man er, ligesom med 8’eren, tvunget til at få deres nye høretelefoner, eller konstant have et Jack Stick-converter i vores høretelefoner. Det er egentlig en bagatel, man stadig noget der kan være irriterende for nogle lyd-entusiaster. 

Selvom konkurrencen er blevet meget intens på mobilmarkedet, er iPhone X stadig den mest solgte smartphone – ikke bare i Danmark, men også på verdensplan.

Selvom Apple bliver ved med at udvikle sig, er de sikret en stor gruppe mennesker, der uanset hvad de finder på – og uanset hvilken pris det sælges til – vil købe deres produkter. Apples brand er så stærkt og værdifuldt, at mange gerne vil betale prisen for at være med i klubben. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


MatthiasOlesen
MatthiasOlesen (Kommerciel blogger)
Oprettet 4. jan
MatthiasOlesen
MatthiasOlesen (Kommerciel blogger)
Oprettet 18. dec 2018