5 Ideér til en hyggelig date derhjemme

5 Ideér til en hyggelig date derhjemme

4. jan

Dette indlæg er sponsoreret


Du behøver slet ikke at tage på fine restauranter eller vilde hotelophold, når du skal på date med din kæreste. Man behøver faktisk ikke at forlade hjemmet, for at have en god og romantisk date. Der findes mange kreative ting i kan lave på jeres hjemmedaté, og ikke nok med dette, så er det også en løsning, der er rigtig god for økonomien. I en travl hverdag med børn, kan det også være svært, at finde tiden til at tage ud. En date i hjemlige omgivelser, kan derfor være en hurtig og fleksibel løsning, for par med et stramt hverdagsprogram. Mangler du inspiration til jeres næste date derhjemme? Så læs med her, og få ideer til aktiviteter i kan lave derhjemme.  


Romantisk middag med vin og stearinlys til 

Det kan være meget mere romantisk at spise hjemme end at tage på fin restaurant. Vælger du at overraske din date med en lækker middag, skal du blot planlægge menuen og skabe en hyggelig og romantisk stemning. Sørg for at vælge en rigtig god vin, der passer til jeres måltid. https://www.spswine.dk/ har et stort udvalg af økoligiske vine, i kan vælge imellem - til enhver smag! Skru op for romantikken med tændte stearinlys og læg dugen på bordet, så er der ikke et øje tørt. 


Vær kreative sammen 

Hvis i er nogle kreative sjæle, så kan det være en rigtig sjovt, at kaste jer ud i et kreativt projekt. I kunne f.eks. vælge at dekorere små keramik kopper, som kan minde jer om denne hyggelige aften. I kunne også male på lærred og finde en youtube tutorial, hvor i kan lære nye maleteknikker sammen. I behøver slet ikke være kunstneriske anlagt, bare det at kaste sig ud på dybt vand med pensel og maling, kan være en sjov oplevelse i sig selv. 


Find en ny serie 

Når det er vinter og vejret er koldt, er der er ikke noget bedre end at gemme sig under dynen og se en rigtig god serie. Vælg en ny serie i kan slappe af til, og som i fremover kan følge med i sammen. Nu gælder det bare om, at finde en serie i begge kan lide. 


Spil brætspil eller saml et puslespil

Der er ikke noget så hyggeligt, som at spille brætspil! her har i også muligheden for at hyggesnakke lidt mens i spiller. I kan også kaste jer over et af de store puslespil med mange tusind brikker. Her får i muligheden for at samarbejde, og så siges det at være en afstressende aktivitet. Uanset om i vælger brætspil eller puslespil, er begge aktiviteter en god måde at komme i stemning på.


Spa aften 

Man behøver slet ikke at bruge mange penge på spaophold, man kan nemlig sagtens skabe en hyggelig og romantisk spadag derhjemme. Fyld badekaret op, tænd en masse stearinlys og læg ansigtsmasker på hinanden. Derefter kan i slutte af med en god og afslappende massage - så bliver det ikke meget bedre!Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x