{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg Cambridge Audio Azur 851A

Kr. 5.251
219 visninger | Oprettet:      
Cambridge Audio Azur 851A, 2 x 120W/200W (8/4 ohm), Sort, 100 % OK,, 2 år, normalpris i dag 11.999,-

APPLE DEVICE compatibility The Azur 851A/C Navigator remote control can control the basic functions of Apple devices such as Apple TV and Apple’s iPod/iPhone/iPad range when docked in a Cambridge Audio or Apple dock.


Navngiv selv dine indgangskilder på displayet

Display muligheder: low, high, off

Indgangskilder kan justeres seperat


Kan også bruges:

til bi-amping,
som effektforstærker
som forforstærker.


Bemærk billedet 1 er lånt andetsteds fra, Ligeledes er teksten herunder...

Det ultimative indenfor forstærkning og bygget uden kompromiser - Azur 851 er Cambridge Audios fineste integrede forstærker. Den har en utrolig høj ydelse på hele 120Watt i 8 Ohm, masser af finesse og virkelig lav forvrængning. Ingenørerne har brugt tusindvis af timer på at teste og fintune - resultatet er en forstærker, som du ikke har hørt en forstærker lyde før.

Forstærkeren er opbygget med hele to ringkernetransformatorer - én der giver strøm til forforstærkerdelen og en til den dual mono-opbyggede effektdel. Udover 9 RCA-indgange, så er der også balanceret indgang via XLR for tilslutning af high-end udstyr. 851A har fire højttaler-udgange, så det er nemt at sætte bi-wiring op, eller at tilslutte et ekstra sæt højttalere. Forstærkerdelen i 851A er opbygget som klasse XD, som er Cambridge Audios bedre alternativ til klasse A og A/B - klasse XD kombinerer den rene lyd fra klasse A, med effektivitetet af klasse A/B.Kontakt


Vis telefonnummer
8700 Horsens (Østjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
Brian B
Mand | 46 år | Oprettet: 5. feb 2010Kommentér på:
Musikanlæg Cambridge Audio Azur 851A


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer