{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bilstereo Økonomiprojekt i Pug 306 5000

2.766 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Lars L
Mand | 38 år | Oprettet: 1. jan 2007


Bilstereo Økonomiprojekt i Pug 306

Prisklasse:
5000
Forstærker/reciever:
Monacor HPB-1502 - trækker subben. Er sat til i 1 x 4 og giver der 500 watt rms
Monacor HPB-602 - trækker fronthtt. Giver 2 x 70 watt rms i 4 ohm.
Kodeord: billige. Ville bare finde et alternativ til THansens forstærkere i ca. samme prisklasse, da jeg IKKE har gode erfaringer med holdbarheden på THansens forstærkere... Kan fuldt ud anbefale Monacors billige forstærkerserie her. Dynamikken i den lille, kan jeg ikke udtale mig om, da de XZound-højttalere den trækker absolut intet er værd. Men, den store der trækker subben, er jeg meget imponeret af. Har oceaner af power til at trække enheden, delefiltret fungerer bare rigtig godt, der er ikke fejl på delefiltret - den cutter ikke de helt dybe frekvenser fra som man ellers ser på mange af THansens og billige fra Alpine - denher går bare HELT ned! - og, spiller samtidig forholdsvis liniært også.
Tuner
Cd-afspiller
Panasonic CQ-C3301N - var dejlig billig, og havde ikke alt for meget tingel-tangel i displayet, samt havde tidligere gode erfaringer med Panasonic - gode radioer til prisen! Har en dejlig sprød lyd, og god dyb bas. Eneste man kunne savne, ville være lidt mere dybde i lyden.
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Højttalere
Komponentsæt foran fra THansens - de billgste XZound - kan IKKE anbefales. Skærer i ørerne, har INGEN dybde eller detaljer i lyden, hverken imponerer eller tilfredsstiller - musikken mangler ofte rigtig mange detaljer, og ofte kan det endda være svært at fange tekst eller rytme i sange!!!
Sub - Dali A-12WD FED enhed som jeg fik fingrene i til billige penge. Virkelig, virkelig lækker enhed. Kan spille AL slags musik imponerende godt. God punch, kan flytte luft, spille rent, dybt og liniært! Dog, rigtig ond techno, så kan den godt komme til at "rasle" lidt, men det skyldes måske at den får alt det effekt den kan tåle og lidt til.
TV/Projektor
Ekstra udstyr
Bemærkninger
Som det nok kan anes, så er dette her et forsøg på at lave et billigt anlæg, der både ser nogenlunde godt ud, uden dog at være "gejl" eller udstilings-egnet, og samtidig spiller godt.
Panasonic-radioen blev valgt ud fra at jeg godt kunne tænke mig at købe en fabriksny radio i stedet for alle mulige gamle jeg før har bøvlet med. Det er en dejlig radio med ganske god lyd, gode indstillingsmuligheder og rigtig god pris.
Subben var en jeg havde til at ligge fra en tidligere handel, og valgte at benytte denne igen, blot med en kraftig forstærker på - godt valg kan jeg efterfølgende konkludere! Den er for alvor vågnet op, efter den fik en forstærker der kan spille den ordenligt op!
Forstærkerne er ligesom radioen valgt ud fra at jeg godt ville prøve at finde nogle nye og billige forstærkere, der samtidig kunne levere en solid effekt. Lysgejl i stil med THansens forstærkere havde jeg ikke behov for...
XZound komponentsættet foran - det var billigt - for billigt! Bliver snarrest skiftet, såsnart jeg finder et alternativ, der ikke koster alverden...

- samlet pris - ca. 3500kr
Kommentér på:
Bilstereo Økonomiprojekt i Pug 306
  •   13. maj 2007 velkommen
    ja ok, sparreprojekt, det ser man.

    og der mener jeg, du valgte at købe HT´erne ved th-and-sen,
    hvor dybt kan man synke? hehe

    og så skal det lige siges, jeg har osse prøvet det lort derfra.
    og det ville ik være meget lyv hvis jeg sagde at standard højttalerne lød noget bedre.

    nu når du søger et komponent sæt, tjek evt markedet. der er masser, til gode priser.

    go kamp til sparrerunden. smiley


  •   2. jan 2007 Men
    det kunne da være fedt hvis du fik et sæt dali 6½" komponentsæt igen, så mærket passede til bassen smiley det er da lidt stileren...


  •   2. jan 2007 hmm
    har hørt noget pioneer, hvis det er til at få i komponentsæt, skulle være rigtigt godt også, ellers skulle clarion vidst heller ikke være dårlige??


  •   1. jan 2007 Ledninger
    Udover lige højttalerne, så er de ledninger også mit hængeparti nr. 1 smiley Men, det var jo så let da der kom lyd ud af det, så bare at gemme det hele væk bag sæderne, og så ikke tænke mere over det smiley Men, når vi lige kommer hen over starten af februar, så får jeg tid til at lave det om.
    Og, ligeledes de højttalere smiley
    Nogen idéer til hvad der spiller godt til billige penge? Har før haft et par Dali 6½" komponentsæt som jeg var meget tilfreds med, samt også et sæt Peerless jeg også var godt tilfreds med, så noget i den stil smiley


  •   1. jan 2007 hey
    fint billigt sæt, det eneste der ikke er så fedt er ISÆR dine små x-zound højtalere det skal man ABSOLUT ikke rode sig ud i, det er bare crap... dine amps ser ellers også fine ud, men syntes da at der også mangler lidt finish over det mht. ledningerne...


  •   1. jan 2007 hey
    Velkommen herfra


  •   1. jan 2007 Billeder
    Tak så langt smiley
    Der er lige kommet et par enkelt billeder mere. Der kommer flere lige straks når jeg har fået lidt mere orden på ledningerne, fået skiftet komponentsættet foran...
    Pønser også lidt på en omgang glasfiber i dørerne, for at få mulighed for at smide nogle 8" kickbasser i også...


  •   1. jan 2007 har stemt dig ind..
    MEN du mangler billeder.. se at få nogle flere lagt ind..


Annonce