{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg Denon / Dali 7A

9.686 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Musikanlæg Denon / Dali 7A

Prisklasse:
Forstærker/reciever:
Denon PMA-1315R

2 x 115watt



Tuner
Cd-afspiller
Denon DCD-725

24BIT Digital filter.
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Phillips DVP-520

God dvd afspiller. Det kan betale sig at smide en 500 mand mere oveni end de 299 mange bruger på en denver eller anden supermarkeds dvd afspiller.

Jeg har haft 2 medion, 2 denver, 1 Nintaus dvd afspillere, de har alle gået i strejke efter cirka et halvt års tid. Jeg ved ikke om jeg bare er uheldig, men det tror jeg nu ikke. Men jeg prøvede at købe en dvd til 899kr det er lidt mere end de billige, men det har kunne betale sig mange gange, den har ikke slået fejl en eneste gang.
Højttalere
Dali 7A

Klassikeren! de spiller perfekt med 20 år på bagen. Har lige fået repareret skumophænget på basserne hos Bas-rep.


TV/Projektor
Phillips 32" "Flat" Matchline Digital Natural Motion

Dejligt TV, det er ikke den billige model, det har været dyrt desværre, det blev købt lige før fladskærmene slog igennem. Det er med digital natural motion, som der også er på de dyre fladskærme, nogle siger det får det hele til at se underligt ud, men jeg syntes det forstærker skarpheden og giver et meget flot og roligt billede.
Ekstra udstyr
Tara Labs Prism 200a signalkabel

QED Silver Anniversary højttaler kabel (sølvbelagt kobber)
Bemærkninger
Dali 7'erne er lige gennemgået en lille opfriskning, de er blevet slebet ned til det bare træ, og de har aldrig været flottere! Virkeligt værd at gå igang med, hvis man er ejer af sådan et sæt. De bliver som nye, bare pænere. På et af billederne kan man se forskellen fra før og efter, hvor den ene er slebet og den anden original.

Denon forstærkeren er heldigvis udstyret med en Source Direct funktion, der går udenom bas og diskant indstillingerne og stopper alt tilfarvning af signalet fra cd'en. Herefter er det så kablerne der stopper den direkte lyd fra at nå til højtalerne, derfor er det så vigtigt at bruge penge på kabler. De kabler der følger med, er simpelthen ikke bedre end lyslederledning, som hifi-klubben også omtaler.

Tara Labs Prism 200a signalkablet og QED Silver Anniversary højttalerkablet gjorde simpelthen hele lydbilledet mere klart, og de detaljer man får ud af musikken i forhold til et rigtigt billigt kabel er helt utroligt. Bassen er meget kontant, og meget dyb når det kræves. Man tror ikke sine egne ører når man sætter sig ned og lytter, og åbner øjnene og kigger på et par gamle højttalere fra 80'erne, det lyder bare herligt :-)

Musik lige nu: Dire Straíts - Tracy Chapman - Allan Olsen - Bruce Springsteen - L.O.C



Kommentér på:
Musikanlæg Denon / Dali 7A
Annonce